۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲

در سفر به استان همدان مطرح شد؛

ضرب‌الاجل رئیسی برای احیای تولید در کارخانه صنایع غذایی کیوان

ضرب‌الاجل رئیسی برای احیای تولید در کارخانه صنایع غذایی کیوان

همدان_رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه کارخانه صنایع غذایی کیوان باید از حالت تعطیلی خارج شود، گفت: مالک حق تعطیلی کارخانه را ندارد و ظرف یک ماه مشکلات کارخانه باید حل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، در اولین برنامه از سفر به استان همدان از کارخانه صنایع غذایی کیوان که روند تولید در آن متوقف شده است، گفت: توقف تولید در کارخانه‌های کشور برای هیچ فردی قابل قبول و خوشایند نیست.

رئیس قوه قضائیه افزود: کارخانه کیوان با همین وضعیت فعلی اگر درست مدیریت می‌شد می‌توانست حداقل با ۵۰۰ کارگر به فعالیت بپردازد، متأسفانه امروز ۵۰ کارگر دارد و مثل شمع در حال آب شدن است.

رئیسی با بیان اینکه کارخانه صنایع غذایی کیوان باید از حالت تعطیلی خارج شود، خطاب به مدیران و کارگران کارخانه عنوان کرد: به هیچ وجه اجازه خروج تجهیزات از کارخانه را ندهید.

وی اظهار کرد: کاهش تدریجی تعداد کارگران کارخانه صنایع غذایی کیوان و فرسوده شدن تجهیزات این کارخانه ممکن است به تعطیلی کامل و صددرصدی آن بینجامد و بر همین اساس، به هر نحو ممکن باید از تعطیلی این کارخانه جلوگیری شود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مالک یک کارخانه به هیچ عنوان حق تعطیلی کارخانه‌اش را ندارد، افزود: سوال جدی این است که مالک چرا اجازه داده است این کارخانه پس از واگذاری به این روز بیفتد؛ به هیچ عنوان بنا نیست که یک مالک بیاید و کارخانه‌ای را تحویل بگیرد و سپس چراغ تولید در آن کارخانه را خاموش کند.

رئیسی با تاکید بر اینکه قانون اجازه نمی‌دهد که مالک یک کارخانه، بعد از گذشت مدتی از تصدی مالکیت آن کارخانه، چراغ تولید آن را خاموش کند، افزود: یکی از شروط واگذاری‌ها در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی این است که واگذاری با رونق تولید، افزایش اشتغال و بهبود کیفیت محصولات همراه باشد.

وی ادامه داد: مالک این کارخانه باید در دادگستری حاضر شده و پاسخگوی بیکاری کارگران و تعطیلی توقف تولید باشد.

رئیس قوه قضائیه افزود: اگر مالک فعلی به معنای واقعی، آماده راه اندازی دوباره روند تولید در این کارخانه باشد از نظر ما مانعی نیست اما اگر حاضر به اجرای قانون نشد، باید موضوع را از طریق وزارت صمت و سازمان خصوصی سازی دنبال کرد تا به نحو قانونی خلع ید انجام شود.

وی با بیان اینکه باید ظرف مدت حداکثر یک ماه، خط تولیدهای کارخانه صنایع غذایی کیوان به راه بیفتند، اضافه کرد: مسئولان استان در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی این استان ظرف ۱۰ روز آینده، از مسئولین مربوطه دعوت کرده و سخنان و مشکلات آنها را بشنوند و حداکثر ظرف مدت یک ماه مشکلات مربوطه را حل کنند.

رئیسی افزود: اگر مشکلات مربوط به این کارخانه در همدان قابل رفع و رجوع شدن نبود، به ما بگویید تا در تهران آن را پیگیری کنیم.

کد خبر 5208138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۰:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۰
      0 0
      بسیاری از کارخانه های مازندران در دهه ۷۰ فروخته شدن و کارگرانش بیکار شدند. یکی عموی بنده بود که در کارخانه "تخته سه لایی شهید رجایی" کار میکرد و پس از فروش کارخانه بیکار شد و بعد سکته مرد و مُرد. یک کارخانه دیگر هم, کارخانه تولید کولر گازی در جاده فرح آباد ساری هست که کارکنانش را در دهه ۷۰ اخراج کرد