۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۵۶

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی:

اردوهای هفت اقلیم یکی از دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی است

اردوهای هفت اقلیم یکی از دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی است

اراک- فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: اردوهای هفت اقلیم که یکی از دستاوردهای مهم کنگره شهدای استان است می‌تواند با رعایت پروتکل های بهداشتی و به شکل محدود انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی ظهر شنبه در نشست فرماندهان ارشد نیروهای مسلح استان مرکزی با موضوع ستاد گرامیداشت مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت اظهار کرد: این ایام یادآور عملیات بزرگ بیت المقدس است که از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که این عملیات علاوه بر اینکه توانست آینده‌ای روشن برای انقلاب اسلامی ترسیم کند جایگاه ایران اسلامی در عرصه بین الملل را ارتقا داد.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار کرد: حساسیت و تلاش‌های نیروهای مسلح استان در همه رده‌ها و یگان‌ها در امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت قابل تقدیر است و خوشبختانه تجربه بسیار موفقی در سال‌های گذشته برای اجرای برنامه‌های مشارکتی در اختیار است.

هم افزایی و وحدت خوبی در میان نیروهای مسلح استان وجود دارد

وی ادامه داد: امروز هم افزایی و وحدت خوبی در میان نیروهای مسلح استان وجود دارد که به برکت شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت به وجود آمده و باید از این وحدت و هم افزایی در راستای اجرای برنامه‌های دفاع مقدس به خوبی استفاده کرد.

کریمی گفت: در سال جاری برای ۱۰ هفته که مناسبت‌های مهم در آنها وجود دارد برنامه ریزی شده تا با مشارکت و هم افزایی و استفاده از همه ظرفیت‌ها بتوان در راستای گرامیداشت مناسبت‌ها گام‌های بلندی برداشت.

وی ادامه داد: آن چیزی که در برنامه‌های ستاد گرامیداشت دفاع مقدس و مقاومت استان باید روی آن برنامه ریزی ویژه ای داشت استفاده از ظرفیت فضای مجازی است. کار در فضای مجازی علاوه بر اهمیت آن از حساسیت‌های ویژه ای برخوردار است و باید شاخصه‌های قابل قبولی داشته باشد که این مسئله نیازمند تشکیل یک کارگروه ویژه تولید محتوا است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: اگر بتوان از ظرفیت‌های مردمی در فضای مجازی استفاده کرد و تولیدات محتوایی برای گرامیداشت مناسبت‌های دفاع مقدس و مقاومت به شکل مردمی انجام شوند قطعاً شاهد اثرگذاری مطلوبی خواهیم بود.

کریمی گفت: دانشنامه دفاع مقدس استان در راستای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری در حوزه دفاع مقدس و یک کار علمی در راستای تبیین عملکرد هشت ساله استان در دفاع مقدس است که از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

موزه دفاع مقدس استان مرکزی یک ظرفیت فرهنگی ویژه است

وی اظهار کرد: خوشبختانه امروز موزه دفاع مقدس استان مرکزی یک ظرفیت فرهنگی در اختیار گذاشته که اقشار و آحاد مردم می‌توانند از این ظرفیت برای ارتقای سطح معنویت بهره برداری کنند.

وی ادامه داد: بازدید هدفمند از موزه دفاع مقدس، اماکن و محل‌هایی از استان که در مقطع دفاع مقدس نقش مهمی داشتند و در گذشته با عنوان اردوهای شهید ایزدپناه انجام می‌شده برای جوانان یک ضرورت مهم است و ادامه این کار قطعاً آثار و برکات فراوانی خواهد داشت.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار کرد: همچنین اردوهای هفت اقلیم که یکی از دستاوردهای مهم کنگره شهدای استان است می‌تواند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به شکل محدود انجام شود و باید هر اداره و دستگاهی ظرفیتی برای بهره برداری از این اردوها مشخص کند.

اردوهای هفت اقلیم یکی از دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی است

وی ادامه داد: بیش از ۴ سال از زمان برگزاری اردوهای هفت اقلیم می‌گذارد و روز به روز به اهمیت برگزاری این اردوها افزوده می‌شود چرا که شرکت کندگان علاوه بر آشنایی با مسائل تئوری و نظری از تاریخ انقلاب و سیره حضرت امام (ره) بهره مند خواهند شد.

تجربیات دفاع مقدس باید به نظریه تبدیل شود

سردار حسن مفخمی شهرستانی در ادامه این نشست گفت: یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری در حوزه دفاع مقدس تبدیل شدن تجربیات دفاع مقدس به نظریه است که این مسئله از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی ادامه داد: تبدیل شدن تجربیات دفاع مقدس به نظریه علاوه بر اینکه می‌تواند مسیر را برای همه مشخص کند می‌تواند ما را به اهداف برساند. امروز برای مواجهه با شرایط پیش رو در همه ابعاد نیازمند استفاده از دانش دفاع مقدس هستیم چراکه دانش و نظریه دفاع مقدس در همه ابعاد حرف برای گفتن دارد و راهگشای مقاطع مختلف است.

نیروی انتظامی استان برای تکمیل دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی از همه ظرفیت‌های خود استفاده می‌کند

فرمانده انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی که در راستای تبدیل کردن تجربیات دفاع مقدس به دانش امروز و با رویکردی علمی است یک اقدام مهم استانی محسوب می‌شود و نیروی انتظامی استان برای تکمیل این مجموعه ارزشمند از همه ظرفیت‌ها استفاده خواهد کرد.

مداخلی برای شهدای روز ناجای در دانشنامه استانی دفاع مقدس ایجاد شود

وی اظهار کرد: اگر بتوانیم در دانشنامه استانی دفاع مقدس جایگاه و مداخلی برای شهدای روز ناجای استان هم ببینیم قطعاً می‌تواند در جامعیت این مجموعه علمی تأثیرگذار باشد.

سرهنگ محمد صادقیان در ادامه این نشست اظهار کرد: تشکیل و راه اندازی موزه دفاع مقدس استان مرکزی یک اقدام مؤثر در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و به عنوان یک ظرفیت مهم می‌تواند در این راستا اثرگذار باشد.

وی ادامه داد: مرکز پدافند هوایی حضرت علی اکبر (ع) اراک از زمان راه اندازی موزه دفاع مقدس استان برای بهره گیری کارآموزان از این ظرفیت، همواره برنامه ریزی های لازم را داشته و به عنوان یک برنامه اصلی بازدیدها را با قوت انجام خواهد داد.

فرمانده پدافند هوایی حضرت علی اکبر و ارشد نظامی ارتش در استان مرکزی اظهار کرد: در سال جاری بیش از ۲۰۰ نفر از کارآموزان به شکل محدود از مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان بازدید کردند و طبق نظرسنجی‌های صورت گرفته این بازدیدها آثار و برکات فراوانی به همراه داشته که با قوت ادامه خواهد داشت.

مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان مرکزی به یک پاتوق برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی تبدیل شده است

سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی در ادامه این نشست گفت: ۲۵ کمیته و ۱۶ کارگروه در کنگره شهدای استان تشکیل شد که در سال گذشته برای گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس پای کار آمد و خوشبختانه اقدامات خوبی هم انجام شد که برگزاری ۵ هزار برنامه فرهنگی و اجتماعی بخشی از عملکرد آن است.

وی ادامه داد: امسال در ستاد گرامیداشت دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی بار دیگر از ظرفیت‌های ایجاد شده در کنگره شهدای استان استفاده خواهیم کرد و در این ستاد برای سالجاری ۴۰ هفته پیش بینی شده که برنامه‌ها متناسب با این ۴۰ هفته برگزار خواهند شد.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: امروز مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان مرکزی به یک پاتوق برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی تبدیل شده و جوانان بسیاری از این اقدام استقبال کرده‌اند که نمونه آن برگزاری برنامه در لیالی قدر بود که در ۱۰ شب بیش از ۲۰ هزار نفر با رعایت کامل پروتکل‌ها در این برنامه شرکت کردند.

کریمی ادامه داد: برنامه ریزی برای تهیه و چاپ ۶۰ عنوان کتاب با محتوای دفاع مقدس در حال انجام است که کلیه دستگاه‌ها و ادارات استان باید در این خصوص مشارکت کنند چراکه این موضوع یکی از مصوبه‌های شورای اداری استان است و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

استان مرکزی میزبان سه جشنواره کشوری است

وی در ادامه گفت: در سالجاری استان مرکزی میزبان سه جشنواره کشوری است که نیاز است برای این جشنواره‌ها آمادگی کامل داشته باشیم و همچون سال‌های گذشته که استان مرکزی رتبه‌های خوبی کسب کرد در جشنواره‌ها حضور پیدا کنیم.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی در پایان بیان کرد: بازدید دانشجویان از موزه و مراکز مهم استان در دفاع مقدس که در قالب طرح شهید مجید ایزد پناه انجام می‌شد با کاهش شیوع بیماری کرونا ادامه پیدا می‌کند و البته می‌توان این طرح بسیار کاربردی را برای سایر دستگاه‌ها و ادارات استان نیز اجرا کرد.

کد خبر 5212614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha