به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، «عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» سخنانی را در خصوص آخرین تحولات اراضی اشغالی و نبرد «شمشیر قدس» با رژیم صهیونیستی مطرح کرد.
بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: در جریان نبرد کنونی با رژیم صهیونیستی معادله جدیدی را به این رژیم تحمیل خواهیم کرد. اینبار بیانیه پیروزی بر دشمن صهیونیستی را از قدس صادر خواهیم کرد.
سخنگوی حماس در ادامه یادآور شد: دشمن صهیونیستی باید بداند که اراده ملت فلسطین درهم شکسته نمی شود. فلسطینیان تا زمان تحقق پیروزی به نبرد با دشمن ادامه می دهند و از این مسیر منحرف نمی شوند.
پیش از این، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس در سخنانی تأکید کرده بود که گردانهای عزالدین قسام و نیروهای مقاومت، با قدرت، ابتکارها و مدیریت صحیح نبرد، رژیم صهیونیستی را غافلگیر کردند.
برهوم در ادامه گفت: مقاومت و گردانهای قسام در تقابل با دشمن بزدل بی نظیر بودند و محاسبات آنها را برهم زدند.
نظر شما