۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۵۹

مدیر شبکه مطرح کرد؛

رادیو «گفت‌وگو» در دعوت از قطب‌های مختلف اندیشه‌ای موفق بوده است؟

رادیو «گفت‌وگو» در دعوت از قطب‌های مختلف اندیشه‌ای موفق بوده است؟

رضا کوچک‌زاده مدیر رادیو گفت‌وگو از میزبانی این شبکه در دعوت از قطب‌های مختلف کشور و فراهم کردن بستری برای همدلی اقشار مختلف سخن گفت.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا کوچک زاده تهمتن مدیر رادیو گفت و گو در سالروز تاسیس این شبکه رادیویی در ۲۷ اردیبهشت که پانزدهمین سالگرد این شبکه است، بیان کرد: کارآمدی رادیو گفت‌وگو رابطه نزدیکی با رضایت جامعه مخاطب دارد. با توجه به اینکه نقش گفت‌وگو از دیرباز در فرهنگ ایرانی و اسلامی گران‌بهاست و جامعه کنونی ما نیز همواره این امر ضرور را طلب می‌کند، قطعاً اهمیت رویکرد کنونی ما در آینده مخاطبان بسیار بیشتری خواهد داشت.

وی درباره اینکه چقدر در رویکردهای مورد نظر در برقراری گفتگو موفق بوده‌اند، بیان کرد: قضاوت در خصوص توفیق یا عدم توفیق و یا توفیق نسبی در این خصوص با جامعه مخاطبان این شبکه است اما همکاران همه تلاش خود را در راستای انجام ماموریت‌های این شبکه معطوف داشتند و دارند. از جمله اهداف اصلی رادیو گفت‌وگو تسهیل گفت‌وگو میان اقشار نخبه و جامعه فرهیختگانی کشور در مبادی مختلف برای رسیدن به یک وحدت رویه در جهت کاهش دادن پراکندگی‌های موجود و کم کردن از حجم مشکلات اندیشه‌ای در کشور بوده است.

کوچک زاده با اشاره به برنامه‌های این شبکه عنوان کرد: ما بستری برای این مهم تدارک دیده‌ایم تا در وجوه مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و غیره قطب‌های مختلف فکری، جامعه را میزبانی کرده و بر سر سفره این رسانه، نوعی از همدلی را ایجاد کنیم.

وی به حضور اقشار مختلف در برنامه‌ها اشاره و بیان کرد: از این روی ما اقشار مختلف جامعه از دانشگاه، حوزه، تشکل‌های صنفی، احزاب سیاسی، کلوب های فرهنگی، سیاستمداران، حکمرانان، اقشار مردمی و سایر بخش‌های متکثر کشور را در برنامه‌ها دعوت کرده و در چارچوبی از تضارب آراء و اندیشه به پرسش می‌کشانیم تا بتوان برای پاره‌ای از احتجاجات جامعه پاسخی مناسب و درخور پیدا کنیم.

مدیر رادیو گفت‌وگو در ارتباط با عملکرد این شبکه نسبت به گام دوم انقلاب معتقد است: همانگونه که مقام معظم رهبری در ابتدای بیانیه گام دوم انقلاب از «ورود انقلاب اسلامی به دومین مرحله خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» سخن می‌گوید، وظیفه ما در حوزه گفتمان سازی خطیرتر خواهد بود. ما در مسیر پرکردن فاصله میان «باید ها» و «واقعیت‌ها» ی انقلاب اسلامی و مدنظر معظم له، تلاش کرده‌ایم بدنه کارشناسی کشور را در خانه گفت و شنودی رادیو گفت‌وگو کنار هم بنشانیم و در بستر نقادی سخت شرایط موجود و سهل انگاری‌های گذشته برای آینده روشن، گفتمان‌ها و سلایق را به یک هارمونی نسبی نزدیک کنیم چراکه وظیفه و رسالت ما تبیین و ترویج گفت و گوست.

کوچک زاده افزود: تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در میان جامعه مخاطب و ترویج کلان گفتمان‌های اقتدار همچون «ما می‌توانیم» و «مقاومت» از مهمترین وظایف ما در رادیو گفت‌وگوست. در این مسیر برنامه‌سازی‌های ما در راستای مواردی چون تبیین مکتب شهید سلیمانی تا تمدن سازی نوین اسلامی، تبیین ابعاد بیانیه گام دوم انقلاب، ترویج عدالت گرایی و تحول خواهی، روشنگری پیرامون ظرفیت‌های کشور، گفتگو پیرامون اخلاق اسلامی در میان مردم و حکمرانی جامعه، تکیه بر علم و پژوهش، مقابله با استکبار و غربگرایی و غرب باوری، تلاش برای تبیین ضرورت افزایش اقتدار کشور و موارد متعددی از این سنخ شکل گرفته است.

وی در پایان مانایی و پویایی این شبکه را در پیوند مستقیم با جامعه مخاطبان و همراهان این شبکه دانست و اظهار امیدواری کرد: در تحولات روز آمد برنامه سازی های این شبکه این پیوند دوچندان شود. گفت‌وگو کالای گران‌بهای جامعه ایرانی است و امیدوارم که در چشم‌انداز آینده کشور بیش از آنکه اختلاف رخ نشان دهد، اتحاد ناشی از گفت‌وگو بر سریر اندیشه‌ای کشور تبلور پیدا کند.

کد خبر 5214275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha