پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۴۶

در صحن مجلس؛

مجلس با یک فوریت لایحه حفظ امنیت زنان موافقت کرد

مجلس با یک فوریت لایحه حفظ امنیت زنان موافقت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با یک فوریت لایحه حفظ کرامت و امنیت زنان در برابر خشونت موافقت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با ۱۵۴ رای موافق، ۱۷ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۱۰ نماینده حاضر در جلسه علنی با یک فوریت لایحه حفظ کرامت و امنیت زنان در برابر خشونت موافقت کردند.

قاسم‌پور: مجلس مسائل حوزه زنان را پیگیری می‌کند

فاطمه قاسم‌پور در موافقت با یک فوریت لایحه مذکور، گفت: مساله تامین امنیت و کرامت زنان مساله‌ای حائز اهمیت است اما قانون جامعی ندارد و لازم است برای رفع این خلاء، قانونگذاری شود.

وی بیان کرد: متاسفانه طی سال‌های گذشته با مصادیقی از خشونت علیه زنان مواجه شدیم و این مساله مطالبه گری برای قانون گذاری در این زمینه و برخورد با متخلفان را افزایش داد.

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لایحه حفظ کرامت و امنیت زنان در برابر خشونت نیازمند بررسی دقیق از منظر فقهی و حقوقی است و بررسی همه جانبه این لایحه زمان بر است.

قاسم‌پور ادامه داد: بر این اساس لازم است مجلس به فوریت آن رای دهد تا کمیسیون تخصصی آن را بررسی کند.

وی اظهار داشت: ۱۰ سال است که خلاء قانونی نسبت به مساله امنیت زنان برای همه احساس شده و تصویب این قانون می‌تواند به رفع مشکلات در این زمینه کمک کند.

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی افزود: از ابتدای مجلس یازدهم، فراکسیون زنان همواره نسبت به این مساله دغدغه داشته است و مساله تامین امنیت زنان که از آموزه‌های اسلامی و مبتنی بر گفتمان انقلاب است، باید به فوریت پیگیری شود.

قاسم پور اظهار داشت: طی چند ماه اخیر متاسفانه درباره این لایحه با مجلس برخورد سیاسی شده است که باید بگویم مجلس خود را صاحب این جایگاه می‌داند تا مسائل اساسی حوزه زنان را پیگیری کند.

سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی که ریاست جلسه را بر عهده داشت، در این باره، گفت: متاسفانه برخی از افراد با مسائل فرهنگی و اجتماعی برخورد سیاسی می‌کنند.

سعیدی: دولت صلاحیت لازم برای رسیدگی به بانوان را ندارد

همچنین در ادامه جلسه، معین‌الدین سعیدی در مخالفت با یک فوریت لایحه مذکور، گفت: نمایندگان طرح متقن تری را در این باره تدوین کرده‌اند و بودجه آن هم در سال ۱۴۰۰ پیش بینی شده است.

وی بیان کرد: زنان ما توانمندی زیادی دارند اما دولت صلاحیت لازم برای رسیدگی به آنان را ندارد و به جای رسیدگی به این لایحه بهتر است طرح نمایندگان مورد رسیدگی قرار گیرد.

کد خبر 5215707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha