۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۶

مرز جدید ریلی ایران و آذربایجان، تکمیل نشده به رسمیت شناخته شد

مرز جدید ریلی ایران و آذربایجان، تکمیل نشده به رسمیت شناخته شد

در حالی مرز جدید ریلی ایران و آذربایجان در شهرستان پارس آباد مغان از سوی هیئت وزیران مرز مُجاز شناخته شد که راه آهن میانه-اردبیل-پارس آباد هنوز تکمیل نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور مصوبه ۲۲ اردیبهشت ماه مبنی بر تعیین مرز ایران و جمهوری آذربایجان در منطقه تازه کند شهرستان پارس آباد مغان استان اردبیل به عنوان مرز مجاز ریلی ورود و خروج بار و مسافر به وزارت اقتصاد (گمرک) و وزارت راه و شهرسازی (شرکت راه آهن) ابلاغ کرد.

مرز ریلی ایران و آذربایجان بخشی از راه آهن میانه-اردبیل-پارس آباد است که هنوز تکمیل نشده و به گفته مقامات ارشد وزارت راه و شهرسازی، جزو برنامه‌های تکمیل زیرساخت‌های ریلی سال جاری شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور قرار دارد.

گفتنی است مرز ریلی ایران و افغانستان در منطقه مرزی شمتیغ استان خراسان رضوی یک ماه قبل از بهره برداری از راه آهن خواف-هرات با حضور رؤسای جمهور ایران و افغانستان به عنوان مرز مُجاز ریلی از سوی هیئت وزیران شناخته و به وزارت راه ابلاغ شد.

محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه مرداد ماه سال گذشته در بازدید از کارگاه راه آهن میانه اردبیل از افتتاح این خط آهن و رسیدن ریل به مرکز استان تا پایان دولت دوازدهم خبر داده بود.

نوبخت تأکید کرده که این خط آهن باید به جمهوری آذربایجان نیز متصل شود.

گفتنی است در حال حاضر تنها مرز ریلی ایران و آذربایجان در مسیر آستارا-آستارا فعال بود که باید این خط آهن نیز به مسیر ریلی قزوین-رشت متصل شود.

مرز جدید ریلی ایران و آذربایجان، تکمیل نشده به رسمیت شناخته شد

کد خبر 5216068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۸:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۹
      0 0
      به نفع اقتصاد استانی و اقتصاد کشور است تا با همسایگان به لغو روادید دوجانبه برسیم و امکان تردد ریلی مسافر نیز در کنار بار فراهم شود تا تجار، اصناف، فعالین اقتصادی و گردشگران ایرانی و خارجی بتوانند با سهولت و هزینه کم با قطار تردد کنند و رونق تجارت از این طریق ایجاد شود و درآمدهای ارزی نصیب کشور شود