به گزارش خبرنگار مهر، علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط ویدئو کنفرانسی در آیین بزرگداشت استادان نمونه دانشگاه یزد اظهار داشت: دانشگاه یزد جزو دانشگاههای موفق بوده و در بسیاری از نظامهای رتبهبندی نیز ورود پیدا کرده است.
وی ادامه داد: دانشگاه یزد در رتبهبندی وزارت علوم جایگاه خوب و مطلوبی دارد که امیدواریم شیب پیشرفت آن بیشتر شود و شاهد موفقیت بیشازپیش این دانشگاه در تمام عرصههای آموزشی و علمی باشیم.
خاکی صدیق با تأکید بر اینکه موفقیتهای هر دانشگاهی مدیون زحمات استادان و کارشناسان و دانشجویان است، افزود: ما خانواده آموزش عالی به دستاوردهای بسیار بزرگ در کشور در عرصه آموزش و پژوهش و فناوری مفتخریم.
وی با بیان اینکه در عرصه آموزش این ادعا را داریم که دانشگاهها تمام نیاز آموزش کشور را برآورده کردهاند، ادامه داد: با این دستاورد، به یک کارشناس خارجی در کشور نیاز نداریم و تمام کارشناسان مورد نیاز قسمتهای مختلف کشور را دانشگاهها تأمین میکنند.
خاکی صدیق افزود: اگر امروز در کشور به آموزشهای جدید نیاز داشته باشیم، یک دانشگاه دوره را تعریف و اجرایی میکند، در حوزه آموزشی دهها و صدها دوره جدید تعریف شده که بسیاری از آنها تقاضامحور است یعنی صنعت یا حوزهای آن را درخواست داشته تا اجرایی کنیم که قدرت تحرّک و دانشگاهها را بهخوبی نشان میدهد.
وی با اشاره به اینکه در عرصه پژوهش و فناوری نیز، بیماری کرونا دانشگاهها را سربلند کرد، گفت: در حوزه فناوری بسیاری از وسایل مورد نیاز مقابله با اثرات کرونا را دانشگاه و شرکتهای بنیان در حال تولید و در خدمترسانی به اجتماع و جامعه هستند و در کنار مدافعان سلامت محققان و آموزشگرانی را میبینیم که شاید مورد توجه قرار نمیگیرند ولی ارزش کارشان نزد خدای متعال محفوظ است.
معاون آموزش وزارت علوم عمدهترین چالش دانشگاهها را مسئله کیفیت آموزشی دانست و تصریح کرد: اگر مسائل آموزش عالی کشور را دستهبندی کنیم، یکی از مهمترین مسائل آن مباحث کیفی و فاصله زیاد بین دانشگاههایمان است.
خاکی صدیق عنوان کرد: بحث کیفیت آموزشی ابعاد مختلفی دارد که نیاز به سیاستگذاری در جهت ارتقا آموزش عالی از ضروریات به شمار میرود.
در این مراسم از پردیس علوم انسانی و اجتماعی از محمد ترکاشوند مرادآبادی، محمدرضا رضایی و محسن شاکری حسین آباد، از پردیس علوم از علیرضا گرجی و محمدصادق زمانی، از پردیس فنی و مهندسی از مجید شخصی نیایی، امین حسین مرشدی و سعید حسنی، از دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی و دانشکده هنر و معماری از سیدابراهیم سیفتی تجلیل شد و محمد کاظم کهدویی نیز به عنوان استاد نمونه آموزش بین الملل مورد تقدیر قرار گرفت.
نظر شما