به گزارش خبرنگار مهر، وجود چندین سوال بدون پاسخ با محوریت باشگاه استقلال در آستانه ورود ۱۰ درصد از سهام این باشگاه به فرابورس، بیشتر موجب نگرانی هواداران این باشگاه از آینده نامعلوم شده است. این باشگاه با ابهامات فراوانی مواجه است که این ابهامات عملکرد تیم مدیریتی این باشگاه را زیر سوال برده است.
۱- جا ماندن از کورس قهرمانی
با اینکه آبیپوشان روی کاغذ هنوز شانس قهرمانی دارند، اما واضح است که این شانس بسیار کمرنگ بوده و شاید تنها وقوع اتفاقات غیر قابل پیش بینی باعث قهرمانی آنها در این فصل شود. در حال حاضر آبیپوشان ۱۱ امتیاز با صدر جدول فاصله داشته و در صورت پیروزی در دیدار معوقه مقابل شهرخودرو این فاصله به ۸ امتیاز کاهش مییابد. باز هم با توجه به اینکه تنها ۷ هفته تا پایان فصل زمان باقی است، شانس جبران ۸ امتیاز در ۷ هفته خیلی زیاد نیست. به خصوص که دو تیم ۴۸ امتیازی در جدول حضور دارند.
۲- وضعیت نامعلوم دو بازیکن خارجی
در فصلی که بر اساس یک قانون خلق الساعه استفاده از بازیکن و مربی خارجی در فوتبال ایران ممنوع شد، حضور دو بازیکن با کیفیت خارجی برای استقلال یک غنیمت بود. اما رفتارهای مالی نامناسب باشگاه با این دو بازیکن در طول ماههای اخیر، سوال برانگیز است. با اینکه «دیاباته» و «میلیچ» برادری خود را به استقلال ثابت کردهاند، اما کماکان مطالباتشان پرداخت نشده و هیچ چراغ سبزی هم از سوی باشگاه برای تمدید با این دو بازیکن داده نشده است.
۳- دستیاران مجیدی
جدایی فراز کمالوند از نیمکت استقلال به سود این تیم نشد و این را عملکرد آبیپوشان نشان داد. در حالی که مجیدی به منظور جبران این خلاء درخواست دستیار خارجی دارد، اما هنوز اتفاق مثبتی در این زمینه روی نداده است.
۴- تمدید قراردادها
در فوتبال حرفهای عرف است بعد از به صدا در آمدن سوت آغاز نیم فصل دوم، باشگاهها به سراغ تمدید با بازیکنان مورد نظرشان میروند. در لیست استقلال ۱۰ بازیکن حضور دارند که در پایان فصل قراردادشان به اتمام میرسد و بعید است که هیچیک از آنها در لیست تمدید قرار نداشته باشند. با این وضعیت هنوز باشگاه استقلال اقدام برای مذاکره و تمدید با سید حسین حسینی، سیاوش یزدانی، هرویه میلیچ، مسعود ریگی، فرشید اسماعیلی، آرش رضاوند، داریوش شجاعیان، شیخ دیاباته، ارسلان مطهری و محمد نادری نکرده است.
۵- بلاتکلیفی هیأت مدیره
بعد از بازداشت اسماعیل خلیل زاده رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال، دو ابهام بزرگ پیش آمد. ابهام اول اینکه ملاک انتخاب اعضای هیأت مدیره باشگاه استقلال چه بوده و آیا این نفرات از فیلترهای نظارتی عبور نمیکنند؟ و سوال دوم اینکه حالا که چنین مشکلی برای او پیش آمده وزارت ورزش در قبال آن سکوت کرده و موضعی کاملاً انفعالی گرفته است. آیا نباید با سرعت وضعیت هیأت مدیره یکی از بزرگترین تیمهای ورزشی کشور مشخص شود؟ این مشکل به تنهایی میتواند پیامدهای بیشتری هم برای باشگاه استقلال داشته باشد که اولین آن حق امضا است که باعث شده فعلاً مدیران این باشگاه در استفاده از حسابهای مالی خود محدودیتهایی داشته باشند.
۶- پنجرهای که گاهی باز است
پنجره نقل و انتقالاتی آبی پوشان باز هم بسته شد و البته بسته ماند. این اتفاقی جدید و عجیب در حوزه باشگاه استقلال نیست و در چند سال اخیر معمولاً پنجره این باشگاه بسته بوده است. پنجره نقل و انتقالاتی آبیها آنقدر بسته هست که با کمی اغراق بتوان گفت گاهی باز بوده و در اغلب موارد این باشگاه با محدودیتهای نقل و انتقالاتی مواجه بوده است. استقلال بزرگترین ضربه از محدودیتهای نقل و انتقالاتی را در فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا متحمل شد که نه تنها نتوانست از بازیکنان جدید استفاده کند، بلکه حتی امکان استفاده از داریوش شجاعیان را هم از دست داد تا مجید نامجو مطلق سرمربی وقت آبیها با دستانی کاملاً بسته و خالی در مرحله گروهی حضور پیدا کند.
به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه استقلال که در مقطع مهمی از دوره حیات خود به سر میبرد، با مشکلات متعددی دست به گریبان است که عمده ترین آنها در بالا ذکر شد و به نظر میرسد تیم مدیریت این باشگاه باید قبل از هر اتفاقی و ورود به فرابورس، قادر به حل این مشکلات و بازگرداندن استقلال به مسیر اصلی باشند.
نظر شما