به گزارش خبرنگار مهر، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز (چهارشنبه) در نشستی با جمعی از روسای ستادهای استانی به شرح جزییاتی درباره مستند تبلیغاتی خود پرداخت و گفت: فرصت برای ساخت این مستند بسیار محدود بود و در سه روز این کار انجام شد، میتوانستیم مستند را پخش نکنیم ولی این فرصت را از دست میدادیم.
وی درباره انتخابات خطاب به فعالان انتخاباتی عنوان کرد: در شرایط فعلی دو سه مسئله پیش روی شما وجود دارد که با توجه برای جذب افراد به سمت کاندیدای مورد نظرتان با آن روبروی هستید. مسئله اول درباره مشارکت در انتخابات است که در شرایط فعلی به خطر افتاده.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: نگاهی که از سوی مردم وجود دارد این است که دولتهای متفاوت می آیند و میروند و مشکلات بر جای خود باقی میمانند. لذا نسبت به رای دادن بی انگیزه شده و شوقی برای اصلاح و رشد و پیشرفت کشور ندارند.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: باید کسی بیاید که امید را در مردم افزایش دهد و حس نا امیدی را از بین ببرد و با برنامه، انگیزهای برای آینده در دل جامعه ایجاد کند.
وی افزود: در میان کسانی که در عرصه رقابت حضور دارند، افرادی هستند که به دلایل مختلفی چند گامی جلوتر هستند و محبوبیت بیشتری دارند، بنابراین ممکن است حامیان آنها از شما بپرسند چرا در مسیر افراد دیگر قرار دارید و وقت خود را تلف میکنید و با ما اجماع نمیکنید.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: باید بدانید بنده از سر تفنن یا برای خرید شهرت و دیده شدن پا به عرصه انتخابات نگذاشتم و باطن من با این موضوع در تعارض است، چراکه فردی درون گرا هستم.
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: مشهور شدن نه تنها برای من و خانواده ام ارزش نیست، بلکه ضد ارزش است. ۱۳ سال نماینده مجلس و پنج سال نائب رئیس بودهام، یک سال از این فعالیت سیاسی برای کسب شهرت، کافی است کما اینکه بسیاری از افراد به این شهرت رسیدهاند اما قصد من شهرت نبوده است.
وی افزود: دو سال پیش که مقام معظم رهبری درباره حضور جوانان در عرصه مدیریت صحبت کردند تصمیم گرفتیم اجازه ندهیم سند چشم انداز، نقشه جامع علمی کشور و سایر اسناد بالا دستی زمین بمانند و برای همین به عرصه رقابت آمدهایم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: اصلاح طلبان و اصول گرایان تا امروز به قصد پیروزی به میدان آمدهاند و برنامهای برای بعد از پیروزی نداشتهاند، بنابراین اگر به پیروزی هم رسیدهاند کاری از پیش نبردهاند. همیشه فقط برای پیروزی تلاش کردهاند و نخواستند یا نتواستند کار اصولی و موثر انجام دهند.
قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: در این چند سال تصمیم گرفتیم با توجه به مشکلات، مدل و ساختار مدیریتی را تغییر دهیم. عمق مسائل با تغییر افراد حل نمیشود، ممکن است فرد فاسد و رانت خوار برود اما ساختار فساد زا باقی خواهد ماند و این تغییر افراد به تنهایی کارساز و مشکل گشا نخواهد بود.
وی با بیان اینکه اگر ساختار ایجاد تبعیض نهادینه شود و فرد رانتخوار مسئول باشد، با تغییر مدیران مشکلی حل نخواهد شد، تاکید کرد: مسئله این نیست که شش تیغهها بروند و محاسن دارها بیایند، یقه سه سانتی ها بیایند یقه معمولیها بروند. پوتین پوشها بیایند و کت شلوار پوشها بروند. مشکل لباس و شکل و عمامه نیست، مشکل نحوه تفکر و رویکرد برای اداره کشور است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: نیت من تاسیس دولت اول گام دوم انقلاب است، اگر سنگ بنای گام دوم کج گذاشته شود ما هم همان مسیر دولتهای قبلی را ادامه میدهیم، ولو اینکه انقلابیترین دولتها سر کار بیایند مجبور خواهند شد به واقعیات موجود تن دهند.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه اینطور به مردم القا شده که واقعیت ها تغییر نمیکند، اظهار داشت: باید به مردم ثابت کنیم واقعیتها به سمت اصلاح قابل تغییر است، ما این واقعیات را میپذیریم اما به آنها تن نمیدهیم، برخی به این مسائل تن میدهند و به شکل آنها در میآیند اما ما این کار را نخواهیم کرد.
وی در رابطه با فضای رسانهای موجود، تاکید کرد: متاسفانه یک استبداد رسانهای حاکم است، به این معنا که روایتی از افراد ارائه میدهند که خودشان میخواهند. سوالی میپرسند و فرصت تشریح مسائل را نمیدهند و ناچار هستیم که «تیتروار» صحبت کنیم، بعد با همین تیترها قضاوت و تحلیل میشویم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: در این فضا فرصت دیده شدن وجود ندارد و متلک پراکنی ها، دوقطبی سازی ها زیاد است که حواشی را افزایش میدهد. در کنار این مسائل در این مدت شش ماه شاهد هستیم که برخی افراد در شرایط موجود کشور به موضوعات زردی از جمله آزادی های مدنی، مثل دوچرخه سواری بانوان میپردازند که اگرچه موضوعات قابل بحثی است اما دغدغه روز کشور نیست.
قاضی زاده هاشمی افزود: آنچه مردم امروز از آن رنج میبرند مثل، اشتغال، بیکاری، تبعیض و فساد است، علت این آسیبها نحوه اداره کشور است که در این زمینه باید کار جدی انجام شود.
وی با بیان اینکه من امیدوارم همه همت کنید و حالا که به میدان آمدهایم و نظام به ما اعتماد کرده و اجازه مطرح شدن داده است باید برای این مسیر مجاهدت کنیم، اظهار داشت: اگر تفکری را قبول داریم باید برای آن جهاد کنیم، موفقیت در این مسیر همت بلند و تلاش میطلبد. عدهای عادت کردند که طرف برنده را شناسایی کرده و با او دست بیعت دهند و این اندیشه و ذائقه سیاسی بسیاری از فعالان و سیاست بازان روز جامعه شده است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری خطاب به اعضای ستاد خود، گفت: شما افرادی اندیشه محور، با تفکر و اعتقادی هستید، مسیر سختتری در پیش دارید و باید تلاش بیشتری برای ارائه کالای ناب انجام دهیم تا مورد نصرت الهی قرار بگیریم.
نظر شما