۱۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۹

رئیس مرکز هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی خبر داد؛

تولید فیلم و آموزش هنری و ادبی در معاونت فضای مجازی دفتر تبلیغات

تولید فیلم و آموزش هنری و ادبی در معاونت فضای مجازی دفتر تبلیغات

قم- رئیس مرکز هنر و رسانه معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به عملکرد این مرکز، از تولید فیلم و برنامه های تلویزیونی تا آموزش های هنری و ادبی در این مرکز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر محمدعلی روزبهانی در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به رویدادهای سال گذشته مرکز تحت مدیریت خود، گفت: شکل‌گیری چارت سازمانی جدید یکی از مهم‌ترین رخدادهای سال گذشته محسوب می‌شود.

رئیس مرکز هنر و رسانه معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به محدودیت‌ها، چالش‌ها و بحران‌هایی که ویروس منحوس کرونا پیش روی ادارات سراسر کشور ایجاد کرده، گفت: این موضوع در فعالیت‌های ما هم بی تأثیر نبود و فرصت فعالیت‌هایی که جنبه عمومی و گروهی داشت را از ما گرفت.

وی به تشریح فعالیت‌های این مرکز در ماه محرم سال گذشته پرداخت و گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا درصدد تولید محصولاتی برای پخش در صدا و سیما و انتشار در فضای مجازی برآمدیم که در نتیجه سه مستند بلند با کیفیت الف در رابطه با سنت‌های عاشورایی در سه استان کشور ساخته و از رسانه ملی پخش شد.

روزبهانی افزود: تولید برنامه‌های ۱۰ قسمتی «موکب کلمات» با همکاری قطب‌های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی، «من امام حسین را دوست دارم» و ۱۰ برنامه در مورد سیره حضرت زهرا (س) از اقداماتی است که ما در مرکز هنر و رسانه معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی انجام داده‌ایم و در رسانه ملی نیز پخش شده است.

وی ادامه داد: گروه‌های تبلیغی، هنری و رسانه‌ای مورد حمایت مرکز نیز توانستند در سال گذشته ۵۰ برنامه مختلف را در قالب‌های مختلفی نظیر فیلم، فیلم مستند، پوستر، اینفوگرافی، نقاشی شنی و سایر قالب‌ها تولید کنند.

رئیس مرکز هنر و رسانه معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی گفت: مشارکت فعال دو هفته‌ای مرکز در نمایشگاه فعالیت‌های ۱۰ ساله دفتر تبلیغات اسلامی و ارائه دستاوردهای مرکز هنر و رسانه این دفتر در آن نمایشگاه نیز از جمله اقدامات ما در سال گذشته بود که نگاه مثبت مسؤولان ملی و استانی و بازدیدکنندگان را در پی داشت.

وی با اشاره به برگزاری شب‌های شعر حوزه توسط مرکز هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی، گفت: علاوه بر این جلسات که با حضور اساتیدی نظیر آقای شرافت برگزار شد، برنامه‌های آموزشی را در رشته‌های خوشنویسی، گرافیک، نویسندگی، فیلمنامه نویسی و دیگر رشته‌ها را اجرایی کردیم.

روزبهانی افزود: ما نخستین نهاد حوزوی هستیم که با یک تیم حرفه‌ای از مستندسازان، منتقدین و فیلمنامه نویسان حوزوی به استقبال جشنواره فیلم فجر رفتیم و فضایی را فراهم کردیم تا کارشناسان طلبه فیلم‌های جشنواره را ببینند و به نقد آن بپردازند؛ حاصل این موضوع سه قسمت برنامه نقد تخصصی فیلم‌ها بود که از سیمای قم پخش شد.

وی ادامه داد: در نگارستان اشراق علی رغم اینکه تجمع ممنوع بود کار را تعطیل نکردیم و در زمان‌هایی که امکان داشت و وضعیت زرد بود با همکاری کانون هنرهای شیعی نمایشگاه‌های مختلفی را برگزار کردیم.

رئیس مرکز هنر و رسانه معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی گفت: در سال گذشته برای اولین بار به موضوع شهرداری و معماری اسلامی به عنوان یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب، ورود کردیم و سه نشست نیز با موضوع شهر اربعینی با اساتید معماری کشور و اساتید دانشگاه و سه نشست با موضوع معماری انقلاب اسلامی در این راستا برگزار کردیم.

وی افزود: با همه بحران‌های بودجه و گرانی کاغذ ارتقا کیفیت گرافیکی مجله‌های پیام زن، پوپک، سلام بچه‌ها و سنجاقک را ایجاد کرده و با وجود همه محدودیت‌ها به انتشار این مجلات ادامه دادیم.

روزبهانی با اشاره به امضا تفاهم نامه‌های مختلف با صدا و سیما گفت: آثار این توافقنامه‌ها در سال جدید مشخص می‌شود و از سوی دیگر استودیو معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه و سالن نمایش آن را با حضور رئیس دفتر تبلیغات اسلامی افتتاح کردیم.

وی افزود: برای نخستین بار وارد عرصه روزنامه نگاری علوم انسانی شدیم و ذیل این برنامه سلسله جلساتی تحت عنوان مدرسه غرب شناسی در فضای مجازی شکل دادیم که در هر جلسه یکی از اساتید ایده خود را در رابطه با غرب بیان می‌کند و حاضرین به پرسش و پاسخ در موضوع مورد بحث می‌پردازند.

رئیس مرکز هنر و رسانه معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی گریزی هم به برنامه‌های پیش رو در این مرکز داشت و افزود: در سال جدید با ارتقا ساختاری مواجه هستیم؛ بنابراین به بازسازی و بازآرایی در شرح وظایف نیاز داشتیم که بحمدالله این کار صورت گرفته است و باید دانست به جای اینکه دایره مأموریت‌ها و خدمت رسانی را محدود به وسع بودجه‌ای و توانمندی‌های فیزیکی بدانیم، باید آن را بر توانمندی نیروهای انسانی و ایده‌ها و بودجه‌های خارج از سازمان بنا کنیم.

وی ادامه داد: با این چشم‌انداز هریک از ۸ اداره ما چند کلان پروژه را پیگیری خواهند کرد که ازجمله آن جشنواره شعر اشراق است که ارتقا آن در دستور کار قرار گرفته و ارتقا فعالیت نشریات کودک و نوجوان نیز در همین راستا برنامه‌ریزی شده است.

روزبهانی افزود: گسترش همکاری با صدا و سیما، آموزش انجمن‌های هنری ذیل دفتر تبلیغات اسلامی، ارتباط با قطب‌های فکری و فرهنگی و میزهای تخصصی دفتر از مأموریت‌های ویژه مرکز هنر و رسانه در سال ۱۴۰۰ است و بنا داریم تا فعالیت‌های مرکز را در سال جدید به شکل شایسته ای اطلاع رسانی و بازتاب دهیم.

کد خبر 5226660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha