حسین رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان صحنه همچون بیشتر شهرهای کشور پیک سنگین ابتلاء به ویروس کرونا را پشت سر گذاشت، به طوری که پیک چهارم در این شهرستان از ۱۸ فروردین آغاز و در ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ وضعیت قرمز به پایان رسید.
وی با اشاره به اینکه شهرستان صحنه هم اکنون در وضعیت نارنجی است، افزود: از ابتدای خردادماه تاکنون هیچ گونه فوتی ابتلاء قطعی به کرونا در این شهرستان ثبت نشده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه با اشاره به گذرا بودن وضعیت فعلی در صورت عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط مردم گفت: برای جلوگیری از ورود به پیک پنجم ویروس کرونا مردم باید همچنان بدون ماسک از منزل خارج نشده و در حد امکان در هیچ گونه تجمعی شرکت نکنند.
رحیمی تصریح کرد: شهرستان صحنه به دلیل دارا بودن آب و هوای مناسب در این روزها و جاذبههای توریستی گردشگران را جذب کرده اما با توجه به اینکه وضعیت این شهرستان هم اکنون در حالت نارنجی قرار داشته و وضعیتی پرخطر است، مردم باید تا زمان واکسیناسیون عمومی دید و بازدید و مسافرتها را به حداقل برسانند.
وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در شهرستان صحنه همچنان در حال انجام بوده و بیش از پنج هزار نفر در این شهرستان واکسن کرونا را تزریق کردند، ادامه داد: واکسیناسیون علیه این ویروس هم اکنون برای افراد بالای ۷۰ سال در حال انجام بوده و بیش از ۷۰ درصد جمعیت بالای ۷۰ سال شهرستان صحنه واکسینه شدند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه با اشاره به واکسیناسیون عمومی اعلام کرد: آمادگی و زیرساختهای لازم برای انجام واکسیناسیون عمومی علیه ویروس کرونا در این شهرستان وجود دارد، به صورتی که یک مرکز جامع واکسیناسیون در شهرستان صحنه با ۱۰ تیم فعال در ۲ شیفت و یک مرکز در شهر دینور با پنج تیم فعال آماده بوده و در کنار این مراکز، ۶ مرکز جامع سلامت که به این مراکز کمک میکنند، وجود دارد.
رحیمی افزود: با بهرهبرداری از واکسن ایرانی کووبرکت و اعلام واکسیناسیون عمومی، ظرفیتهای لازم برای واکسیناسیون سه الی چهار هزار نفر در روز در شهرستان صحنه وجود دارد.
نظر شما