رضا اسدیفرد در گفتگو با خبرنگار مهر، ارائه خدمات آزمایشگاهی و دارای کیفیت را یک زیرساخت کلیدی برای انجام پژوهشهای کاربردی و توسعه محصولات فناورانه دانست و گفت: شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی با همین رویکرد بستری را برای ایجاد ارتباط و تعامل اثربخش میان طرف عرضه خدمات یعنی مجموعههای آزمایشگاهها با طرف تقاضا یعنی شرکتهای دانشبنیان و خلاق، دانشگاهیان و پژوهشگران ایجاد کرده است.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی افزود: از آغاز فعالیت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی تا کنون، زمینه برای ارائه بیش از صدها نوع خدمت آزمایشگاهی در شکلها و دستهبندیهای موضوعی گوناگون فراهم آمده است.
به اشتراک گذاری ۱۹ هزار تجهیز آزمایشگاهی
وی ادامه داد: زیرا این شبکه آزمایشگاهی توانسته به بستری مناسب برای به اشتراکگذاری بیش از ۱۹۰۰۰ تجهیز آزمایشگاهی از ۹۲۰ مجموعه ارائه دهنده خدمات شامل مراکز تحقیقاتی، پژوهشگاه، شرکت و آزمایشگاه از بخش دولتی و خصوصی تبدیل شود.
به گفته وی، تمامی حوزههای فناوری در دامنه خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی قرار دارد و این شبکه آزمایشگاهی، به پژوهشگران و صنایع فعال در حوزههای مختلفی مانند فنی و مهندسی، مواد و متالورژی، برق و الکترونیک، شیمی، هوا فضا، معدن؛ حوزه محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی و حوزههای زیست فناوری و پزشکی ارائه خدمت میکند.
حمایت از زیستبوم فناوری و نوآوری
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، حمایت از فعالان زیستبوم نوآوری برای رونق پژوهش و توسعه محصولات دانشبنیان را یکی از محورهای اولویتدار شبکه آزمایشگاهی عنوان کرد و افزود: این حمایتها در شکلها و شیوههای گوناگون به مخاطبان ارائه شده است و برای ارائه بهتر این خدمات، باشگاه مشتریان شبکه چتری حمایتی را برای فعالان زیستبوم نوآوری و فناوری فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۲۰ هزار عضو حقیقی و حقوقی بر بستر باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی از این خدمات و تسهیلات استفاده کردهاند، ادامه داد: باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی با تسهیل دسترسی به خدمات آزمایشگاههای سراسر کشور، به شرکتهای دانشبنیان و خلاق، نخبگان، محققان و دانشگاهی کمک میکند تا بتوانند دسترسی سریعتر و سادهتری به خدمات آزمایشگاهی داشته باشند.
به گفته اسدی فرد، طرحهای تخفیف متناسب با نیاز هریک از گروههای عضو باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، در هر فصل تعیین و اعلام میشود.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، به گروههای مخاطب این تخفیفها اشاره کرد و افزود: در این طرح سعی شده است با رویکردی جامعنگر، تمامی اقشار نقش آفرین در حوزه نوآوری و فناوری ذیل چتر حمایتی باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، از حمایتها و تخفیفها برخوردار شوند.
وی اضافه کرد: بر همین اساس، شرکتهای دانشبنیان، دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری، نخبگان، شرکتهای خلاق، اعضای هیئت علمی دانشگاهها و سرآمدان علمی ایران مشمول طرحهای تخفیف فصلی این شبکه میشوند.
وی ادامه داد در سال ۱۳۹۹ بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار توسط پژوهشگران، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و شرکتهای دانش بنیان استفاده شده است.
اسدی فرد از ارائه تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان خبر داد و افزود: شرکتهای دانشبنیان یکی از مخاطبان اصلی تخفیفها به شمار میروند.
امکان بهرهمندی از خدمات آزمایشگاهی تا ۴۰ میلیون ریال توسط شرکتهای دانش بنیان
اسدی فرد افزود: شرکتهای دانشبنیان در سال ۱۴۰۰، به میزان ۴۰ میلیون ریال اعتبار استفاده از خدمات آزمایشگاهی را با تخفیف ۵۰ درصدی دریافت میکنند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، شرکتهای خلاق و فعالان صنایع نرم و فرهنگی را گروه دیگری از مخاطبان دریافت تسهیلات اعتباری باشگاه مشتریان دانست و افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طرح حمایت از شرکتهای خلاق را با توجه به نقش اثربخش این شرکتها در رونق اقتصاد دانشبنیان و شکوفایی ظرفیتهای نهفته علوم انسانی، صنایع خلاق و فرهنگی به عنوان یکی از اولویتهای جدی دنبال میکند.
وی ادامه داد: شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی نیز همراستا با این سیاست، تسهیلات اعتباری استفاده از خدمات آزمایشگاهی را به میزان ۴۰ میلیون ریال و با تخفیف ۵۰ درصدی به شرکتهای خلاق ارائه میکند.
اسدیفرد، به تسهیلات ۱۰۰ میلیون ریالی با تخفیف ۵۰ درصدی دریافت خدمات آزمایشگاهی برای اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور اشاره کرد و ادامه داد: همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی از تسهیلات ۴۰ میلیون ریالی با ۵۰ درصد تخفیف بهرهمند میشوند.
نظر شما