۲۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸

نامزدهای ریاست‌جمهوری در شبکه‌های استانی؛

مهرعلیزاده:مدافع انتقال آب عمان هستم/ رضایی:ایجاد قطب‌های اقتصادی

مهرعلیزاده:مدافع انتقال آب عمان هستم/ رضایی:ایجاد قطب‌های اقتصادی

پخش برنامه‌های انتخاباتی هفت نامزد ریاست جمهوری در شبکه‌های استانی امروز دنبال شد؛ رئیسی از صید ترال به‌عنوان نابودکننده معیشت صیادان بومی یادکرد و همتی از توسعه خطوط ریلی در فارس سخن گفت.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: با نزدیک شدن به روز جمعه ۲۸ خردادماه فضای استان‌های مختلف کشور هرروز انتخاباتی‌تر می‌شود، پخش برنامه‌های تبلیغاتی و انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری از روز ۱۹ خردادماه در شبکه‌های استانی آغاز شده است.

بعدازظهر امروز نیز در پنجمین روز مردم در استان‌های مختلف برنامه‌های نامزدها را از شبکه‌های استانی شنیدند و دیدند.

تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری در شبکه‌های استانی یکشنبه ۲۳ خرداد

سید ابراهیم رئیسی

استان‌های البرز، خلیج فارس، قم، لرستان

علیرضا زاکانی

استان‌های بوشهر، زنجان، کرمان، مرکزی

عبدالناصر همتی

استان‌های اردبیل، خراسان رضوی، فارس، گلستان

سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی

استان‌های آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، سمنان، کرمانشاه، همدان

محسن مهرعلیزاده

استان‌های آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، یزد

محسن رضایی

استان‌های ایلام، خوزستان، کردستان، مازندران

سعید جلیلی

استان‌های اصفهان، خراسان شمالی، قزوین، گیلان

با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم پرهیز از تجمعات انسانی و اهمیت گفت‌وگوی اختصاصی نامزدها با مردم استان‌های مختلف به تناسب مشکلات و ظرفیت‌های هر یک از مناطق کشور و بر اساس مصوبه ستاد انتخابات صدا و سیما برنامه‌های ویژه رادیویی و تلویزیونی در صدا و سیمای مراکز و با محوریت گفت‌وگو با هفت نامزد انتخابات امسال روی آنتن رفته است.

قرعه‌کشی کنداکتور این برنامه‌ها در ستاد انتخابات معاونت امور استان‌ها پیش از این انجام و جدول پخش و ضبط برنامه‌های انتخاباتی هفت نامزد ریاست جمهوری در شبکه‌های استانی صداوسیما اعلام شد که به این ترتیب علاوه بر شبکه‌های سراسری، هر یک از نامزدها ۳۰ برنامه برای ۳۰ استان کشور خواهند داشت که شامل ۱۵ ساعت گفت‌وگو با هر یک از نامزدهاست و مجموع زمان آن به ۶ هزار و ۳۰۰ دقیقه می‌رسد.

در این گزارش نگاهی به مباحث مطرح شده توسط نامزدهای ریاست جمهوری طی امروز در شبکه‌های استانی داریم. برای خواندن مشروح صحبت‌های نامزدهای ریاست جمهوری می‌توانید روی تیتر هر بخش کلیک کنید.


رئیسی در شبکه استانی البرز: بسیاری از مشکلات تهران به البرز سرریز می‌شود

رئیسی:سرریز مشکلات تهران به البرز/خراسان شمالی دروازه صادراتی شود

سید ابراهیم رئیسی در گفتگوی تلویزیونی با مردم البرز اظهار کرد: در سال‌های ابتدایی انقلاب اسلامی مأموریتی سه‌ساله در شهرستان کرج داشتم. وی بیان کرد: البرز نزدیک‌ترین استان به تهران است و بسیاری از مشکلات تهران به این استان سرریز می‌شود.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: شاید به جرأت بتوان گفت که استانی مهاجرپذیرتر از البرز در کشور نداریم و یک حاشیه جا افتاده از تهران در البرز قرار دارد و شهرک‌های زیادی در آن وجود دارد.

وی تصریح کرد: زمانی که من در استان البرز حضور داشتم و به عنوان دادستان به مردم خدمت می‌کردم در اطراف کرج ۳۰ شهرک وجود داشت که در حال حاضر این تعداد هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی پیشرفت داشته است.

رئیسی خاطرنشان کرد: جمعیت استان البرز بسیار متکثر و متنوع است و اقوام و گویش‌های مختلف در آن حضور دارند، به همین دلیل برخی از البرز به عنوان ایران کوچک تعبیر می‌کنند که درست هم است.

وی گفت: استان البرز دارای ظرفیت‌های بسیار زیاد صنعتی و کشاورزی دارد به ویژه دارای زمین‌های حاصلخیز و آب و هوای مطلوب است.


محسن رضایی در شبکه استانی مازندران: قطب‌های اقتصادی در کشور راه اندازی می‌کنیم

رئیسی:سرریز مشکلات تهران به البرز/خراسان شمالی دروازه صادراتی شود

محسن رضایی میرقائد با بیان اینکه با وجود رهبری فرزانه و جوانان غیرتمند می‌توانیم برای بار سوم قیام فرهنگی و اقتصادی، پیشرفت‌های بزرگ، قیام برای زندگی بهتر، تشکیل دولت وحدت ملی داشته باشیم، افزود: شهروند درجه دو سه در قاموس نظام اسلامی وجود ندارد.

وی با اظهار اینکه اراده اصلی در دست مردم است، گفت: قیام سوم قیام زندگی بهتر برای بهزیستی، سربلندی معلمان و کارگران و برای پیشرفت ایران اسلامی و دستیابی به قله‌های بلند است.

رضایی با اظهار اینکه ایران برای همه و زندگی برای همه با تکیه بر حمایت‌های مردم محقق می‌شود، گفت: دوباره اقوام و ملیت‌های ایرانی را جمع می‌کنیم و با ایجاد مناطق اقتصادی، به استان‌ها مسئولیت می‌دهیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با عنوان اینکه سپرده‌های هر استانی در همان استان هزینه می‌شود، گفت: ما به استثمار نو پایان می‌دهیم و قطب‌های اقتصادی ایجاد می‌کنیم و این طور نیست که از تهران برای همه استان‌ها نسخه واحد صادر شود.

وی با اظهار اینکه زمان شعار تمام شد و زمان برنامه و اقدام است، گفت: برنامه خاص هر استان با کمک مردمان استان تهیه شد و برای هر استانی نسخه خاص آن نوشته شده است.

محسن رضایی یادآور شد: باید با سرعت زندگی مردم را بهبود بخشیده و ایران را به قله‌های سربلند برسانیم و اقوام بزرگ ایران را باید در کنار هم جمع کرد.


جلیلی در شبکه استانی قزوین: جهش ایران بدون جهش استان قزوین ممکن نخواهد بود

رئیسی:سرریز مشکلات تهران به البرز/خراسان شمالی دروازه صادراتی شود

سعید جلیلی در گفت‌وگو با مردم قزوین که از طریق صداوسیمای مرکز استان صورت گرفت اظهار کرد: قزوین دیار عالمان بزرگی همچون ملامحمدتقی برقانی آیت‌الله زرآبادی و آیت‌الله شالی است.

وی با بیان اینکه استان قزوین یک استان ارزشمند است و وجود تمام امامزادگان متعدد و واجب‌التعظیم آن را به چهارمین شهر مذهبی کشور تبدیل کرده افزود: قزوین نقشی بی‌بدیل در غنی‌سازی هنر و فرهنگ این مردم داشته و مهد هنر و پایتخت خوشنویسی است

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه امروز در آستانه یک انتخاب بزرگ هستیم، عنوان کرد: ابتدا باید دید که چگونه به ۴ سال آینده کشور نگاه خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: یک نگاه این است کشور را در ۴ ساله آینده فقط اداره کرده و نهایت چند شغلی ایجاد شود. ما معتقدیم این نگاه اشتباه است. ما در هشت‌ساله گذشته در دولت سایه استان به استان، شهر به شهر و روستا به روستا رفته و با مردم صحبت کردیم و به یک جمع‌بندی رسیدیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه امروز ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کشور ما می‌تواند یک جهش بزرگ در ۴ سال پیش رو پیدا کند، تصریح کرد: لازمه این جهش بزرگ یک جهاد و تلاش سترگ همگانی است.

جلیلی با اشاره به اینکه استان قزوین فرصت‌های ارزشمندی دارد، اضافه کرد: فرصت کشاورزی، فرصت صنایع مختلف، فرصت ترانزیت و قرار گرفتن در چهارراه ترانزیتی عرب به شرق و شمال به جنوب کشور، فرصت گردشگری و فرصت میراث فرهنگی، فرصت‌های ارزشمندی است که باید به بهترین شکل از آن استفاده شود.


مهرعلیزاده در شبکه استانی خراسان‌جنوبی: مصرانه مدافع انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی هستم

مهرعلیزاده:مدافع انتقال آب عمان هستم/جلیلی: خراسان دروازه صادراتی

محسن مهرعلیزاده در گفت و گو تلویزیونی با مردم خراسان‌جنوبی اظهار کرد: تصور من از خراسان‌جنوبی مردمی اهل علم، اهل سیاست و آگاهی و دارای مفاخر فرهنگی بزرگ است.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به مشکل خشکسالی در خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: من مصرانه مدافع انتقال آب از دریای عمان به خراسان‌جنوبی و خراسان رضوی هستم و علی رغم گران شدن آب بازهم چاره‌ای جز اجرای این پروژه نداریم.

مهرعلیزاده ادامه‌داد: اگر موضوع کم آبی در خراسان‌جنوبی را رفع نکنیم به جای مزارع زعفران و زرشک دشت‌های بی حاصل را خواهیم دید.

وی با بیان اینکه ما در خراسان‌جنوبی به صنایع تبدیلی نیاز داریم، گفت: باید با این صنایع تبدیلی و تکمیلی معادن و دسترنج کشاورزان عزیز را با ارزش افزوده بیشتری در بازارهای داخلی و خارجی به فروش برسانیم.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: مردم خراسان‌جنوبی با شرف خویش در حفظ حریم دین و مرزهای کشور کوشیدند و پشت دشمن را به خاک مالیدند و الان نیز در عرصه اقتصاد وضعیت خوبی نداریم.

مهرعلیزاده بیان‌کرد: ما با داشتن جوانانی برومند و آگاه و منابع غنی و سایر منابع خدادادی می‌توانیم در راستای رفع مشکلات کشور بکوشیم که این مهم نیازمند برنامه عملیاتی است.


جلیلی در شبکه اترک خراسان شمالی: خراسان شمالی باید به یک دروازه صادراتی تبدیل شود

مهرعلیزاده:مدافع انتقال آب عمان هستم/جلیلی: خراسان دروازه صادراتی

سعید جلیلی در گفتگو با مردم خراسان شمالی که از طریق شبکه اترک صورت گرفت، اظهار کرد: حماسه تیپ جوادالائمه سپاه در سوریه مثال‌زدنی بود؛ مردم خراسان شمالی همواره به شکل‌های مختلف حماسه آفریدند که حماسه شهید محمدزاده در کمک به مناطق محروم و اتحاد شیعه و سنی از جمله این موارد است.

این داوطلب ریاست جمهوری ادامه داد: خراسان شمالی فرصت و ظرفیت‌های زیادی دارد و امروز که در آستانه انتخابات قرار داریم باید انتخاب کنیم که چطور می‌خواهیم از این ظرفیت‌ها بهره ببریم.

وی دو نگاه را در این حوزه تشریح کرد و افزود: یک نگاه حداقلی می‌خواهد صرفاً کشور را اداره کرده و حداکثر چند مسئله را حل کند اما نگاه دوم می‌گوید کشور باید طی ۴ سال آینده جهش داشته باشد.

جلیلی با تاکید بر اینکه این جهش در کشور بدون جهش هر شهر و روستا امکان‌پذیر نیست، گفت: هر روستا مانند یک سلول برای جهش کشور می‌ماند و طی ۸ سال گذشته ظرفیت‌ها را شناسایی کرده‌ایم.

این داوطلب ریاست جمهوری اضافه کرد: امروز ما معتقدیم امکان جهش کشور و استان خراسان شمالی وجود دارد اما علاوه بر برنامه‌ریزی صحیح، اراده و باور به جهش نیز نیاز است.

جلیلی، کشاورزی، دامپروری و وجود صنایع بزرگ در خراسان شمالی را فرصت‌های مهمی برشمرد و گفت: باید ارزش افزوده فرآورده‌های صنعتی و کشاورزی در این استان شکل بگیرد.


زاکانی در شبکه استانی بوشهر: مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و شرکت‌ها در استان بوشهر عملی شود

مهرعلیزاده:مدافع انتقال آب عمان هستم/جلیلی: خراسان دروازه صادراتی

علیرضا زاکانی در گفت و گوی تلویزیونی با مردم بوشهر اظهار داشت: امیدواریم با کاهش مشکلات شاهد شرایط بهتر و خوب‌تری در سطح کشور باشیم. با انتخاباتی روبرو هستیم که نقش سرنوشت سازی در زندگی ما خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ۷۵ درصد منابع کشور در دست رئیس جمهور است اضافه کرد: آن چیزی که مشاهده می‌کنیم زیبنده مردم ما نیست. با این همه منابع و نیروی انسانی توانمند امکانات بزرگی برای ما است و اگر دقت کنیم و استفاده کنیم می‌تواند گام‌های بلندی را برداریم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: از همه می‌خواهم که پای صندوق رأی حاضر شوند و با رأی خود سرنوشت خوبی را برای کشور مردم رقم بزنند.

وی اضافه کرد: استان بوشهر استانی با ظرفیت‌های متنوع و بزرگ و دارای ذخایر فوق العاده است. مردم استان بوشهر تاریخ پرافتخاری در مقاومت دارند و شهدای بزرگی را در این مسیر تقدیم کرده‌اند.

زاکانی نفت و گاز و پتروشیمی، صید و صیادی، تجارت دریایی، نیروگاه هسته و انسان‌های متعهد و متخصص را از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر عنوان کرد و افزود: این استان یک نگین در انگشتری ایران اسلامی است که باید وضعیت آن بهبود یابد.

وی با تاکید بر اینکه شرکت‌ها در استان بوشهر باید رسالت اجتماعی خود را در ارائه خدمت به مردم انجام دهند خاطرنشان کرد: باید امکانی فراهم شود که شرکت‌ها در محل خود مالیات پرداخت کنند تا برای توسعه این منطقه باشد.

وی تصریح کرد: اولویت اشتغال صنایع مستقر در استان بوشهر باید برای همین استان باشد. بوشهر قطب خرما و گوجه فرنگی خارج از فصل است و باید زمینه توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری در این استان فراهم شود.


قاضی‌زاده هاشمی در شبکه استانی چهارمحال و بختیاری: تأمین آب مناطق دارای کمبود آب از منابع مطمئن در دستور کارم است

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در برنامه تبلیغاتی تلویزیونی که از سیمای جهانبین استان چهارمحال و بختیاری پخش شد، گفت: استان چهارمحال یکی از استان پر ظرفیت کشور است که با مشکلات و مسائل مختلفی روبرو است.

وی گفت: مشکلات کم آبی، بیکاری، تورم بالا، نبود شبکه حمل و نقل مناسب و… از مهمترین مسائلی است که در این استان وجود دارد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: مسئله آب یکی از مهمترین مسائل این استان است که حل این مشکل از مهمترین برنامه‌هایم چه در این استان و استان‌های دیگر است.

وی تاکید کرد: طرح‌های مختلفی برای حل مشکلات آب در سطح کشور در نظر گرفتیم که مهمترین آن طرح قنات ملی ایران است که مسئله کمبود آب فلات مرکزی را حل می‌کند.

وی گفت: تأمین آب مناطق مختلف کشور از منابع مطمئن‌تر در دستور کارم است تا از ایجاد اختلاف بین مناطق جلوگیری شود و برادری‌ها حفظ شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ضعف در بخش حمل و نقل از دیگر مشکلات در این استان به شمار می‌رود که در دستور کار است این بخش را توسعه دهیم.


جلیلی در شبکه استانی گیلان: جهش ایران بدون توسعه روستاها و شهرها ممکن نیست

سعید جلیلی در برنامه تبلیغاتی خود برای گیلان که از شبکه باران پخش شد، با اشاره به نقش آفرینی افتخارآمیز گیلانی‌ها در تاریخ ایران، اعزام هزار و ۵۰۰ کامیون کمک به جبهه‌ها و تقدیم هشت هزار شهید را از جمله این افتخارات دانست و افزود: این افتخار آفرینی و حضور تا امروز ادامه دارد و ۲۴ شهید مدافع حرم نشانه حرکت بزرگ مردم گیلان است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به حضور دولت «سایه» در تمام مناطق کشور طی هشت سال گذشته، اضافه کرد: با توانمندی‌های کشور از نزدیک آشنا شدیم و نتیجه جمع بندی‌ها این است که کشور ما توانایی جهش در ۴ سال آینده را دارد.

وی با اشاره به اینکه جهش ایران بدون جهش روستاها و شهرهای ایران ممکن نیست، افزود: لازمه جهش کشور این است که هر روستا را یک سلول برای جهش کشور بدانیم و در نتیجه پیشرفت و رفاه به ارمغان می‌آید.

جلیلی تحقق پیشرفت کشور را برنامه در کنار باور و اراده دانست و بیان کرد: همانگونه که گیلانی‌ها در عرصه‌های مختلف پیشگام بوده‌اند در عرصه پیشرفت نیز می‌توانند پیشگام باشند و امروز نیاز به مردان بی ادعایی داریم که در گوشه و کنار کشور حضور دارند و می‌توانند بدون تمایل به دیده شدن کار کنند.


رضایی در شبکه استانی ایلام: تهیه سند اقدام پیشرفت برای ایلام / ایجاد قطب‌های اقتصادی در کشور

محسن رضایی در گفتگو تلویزیونی با مردم ایلام اظهار کرد: مردم ایلام در هشت سال دفاع مقدس رشادت‌های فراوانی برجای گذاشته‌اند که دولت‌ها موظف هستند به این استان خدمات رسانی کنند.

وی با اشاره به اینکه دولت اقدام و تحول برای هر استان متناسب با ظرفیت آن استان برنامه دارد، گفت: برای استان ایلام نیز بر اساس ظرفیت‌های این استان، سند اقدام پیشرفت تهیه می‌شود. رضایی عنوان کرد: البته برنامه ما ایجاد مناطق اقتصادی در کشور است، این طرح متناسب با ظرفیت‌های هر استان است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: برنامه مهم ما استفاده از ظرفیت‌های منطقه آزاد تجاری مهران برای توسعه تجاری با عراق است.

وی گفت: باید از ظرفیت‌های تردد زوار و اربعین برای توسعه استان استفاده شود، توسعه آزادراه‌های این استان برای تسهیل در تردد زوار در دستور کار قرار می‌گیرد.

رضایی عنوان کرد: توسعه صنایع تبدیلی برای استفاده از ظرفیت‌های دامداری و کشاورزی در استان ایلام از دیگر برنامه‌های دولت اقدام و تحول است.

وی افزود: بیکاری در این استان با وجود منابع عظیم نفت و گاز قابل قبول نیست، حتماً این مواد مورد توجه ویژه دولت ما قرار می‌گیرد.


مهر علیزاده در شبکه استانی هامون: سیستان و بلوچستان از ظرفیت‌های بالقوه ای بهره مند است

محسن مهر علیزاده در ویژه برنامه انتخاباتی که از شبکه استانی هامون پخش شد، اظهار داشت: هر وقت کلمه سیستانی و بلوچستانی به ذهنم می‌رسد غیرت، مردانگی، پایبندی، مهمان نوازی، برادری و وحدت مردم غیور شیعه و سنی این استان برایم یادآوری می‌شود.

وی افزود: در استان سیستان و بلوچستان متأسفانه غفلت‌هایی صورت گرفته و مسئولان ضعیف عمل کردن، فقر، حاشیه نشینی و دیگر معضلات اجتماعی در استان سیستان و بلوچستان ناراحت کننده است.

نامزد سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: طی مدتی که به عنوان استاندار اصفهان و خراسان بودم بارها گفته‌ام ای کاش توفیق این را داشتم تا استاندار مردم با غیرت و مرزدار استان سیستان و بلوچستان بودم.

وی گفت: توسعه مناطق از مرز و دریا است، استان سیستان و بلوچستان از این ظرفیت‌های بالقوه بهره مند است، تنها نیازمند مدیریت صحیح است.

مهر علیزاده تصریح کرد: باید در سیستان و بلوچستان توسعه و رونق اقتصادی ایجاد شود، خشکسالی این استان نگران کننده است و وجود آب دریا چابهار ظرفیت عظیمی جهت تصفیه و انتقال به سایر شهرستان‌های سیستان و بلوچستان است.


همتی در شبکه استانی گلستان: مشکلات اقتصادی ما ناشی از سیاست زدگی است

عبدالناصر همتی در برنامه تلویزیونی خود در شبکه گلستان اظهار کرد: سال گذشته شاهد پاندمی کرونا بودیم و خیلی از جانباختگان کرونا حتی نتوانستند مراسم سوگواری داشته باشند؛ من امیدوارم در ریاست جمهوری در اولین فرصت واکسیناسیون را به اتمام برسانیم.

وی درباره دلیل حضور خود در انتخابات گفت: شرایط اقتصادی کشور مطلوب نیست و فکر کردم اگر این روندی که اکنون در پیش داریم را ادامه دهیم شرایط بدتری برای کشور به دنبال خواهد داشت.

همتی افزود: بخشی از مردم دچار بیکاری و مشکلات معیشتی هستند و تحریم‌های ظالمانه و فشار حداکثری دشمن به مراحل نامطلوب رسیده است.

وی تصریح کرد: بازنگری در ادامه مدیریت اقتصادی و اجرایی جامعه جزو اولویت‌های بنده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اولویت اول این است که تصمیمات اقتصادی بر تصمیمات سیاسی حاکم باشد و باید نگاه سیاسی به استان‌ها را برداریم زیرا مسائل را امنیتی می‌کند.

وی بیان کرد: اگر واقعاً بخواهیم استان‌های ما توسعه پیدا کنند باید ویژگی هر استان را مورد توجه قرار دهیم.

وی با بیان اینکه برای گلستان تکمیل راه آهن اینچه برون کمکی بزرگی به حمل و نقل اقتصادی است، افزود: مبادلات گلستان با ترکمنستان باید توسعه یابد و از مبادی زمینی برای توسعه صادرات با این کشور استفاده کرد.


مهرعلیزاده در شبکه استانی یزد: مشکلات فعلی کشور با انتخاب خبره اقتصادی حل می‌شود

محسن مهرعلیزاده در گفتگو تلویزیونی با مردم استان یزد اظهار داشت: امروز کشور ما در مقطع و موقعیت تاریخی خطیری قرار گرفته و مردم دست به انتخابی خواهند زد تا راهی برای برون رفت از مشکلات خود بیایند و با انتخاب خود خدمتگزاری را بر سر کار بیاورند که بتواند به تمام معنا در خدمت مردمش باشد.

وی افزود: امروز مسائل معیشتی، فقر، فاصله اجتماعی زیاد بین اقشار مختلف مردم، بالا رفتن سطح خط فقر، رسیدن خط فقر به ۷۰ دهک جامعه، بیکاری، کشمکش‌های بی حاصل بین صاحبنظران حوزه‌های مختلف و تأسف بار تر از آن حضور عده‌ای مدیر دست ناپاک که با اختلاس و دزدی و فساد و دست یازدیدن به بیت المال، زندگی سختی را بر مردم تحمیل کرده‌اند، سبب شده‌اند تا امید به آینده در مردم کمرنگ شود.

وی عنوان کرد: اعتماد مردم به حاکمیت، مدیریت و مدیران به میزان زیادی آسیب دید و عدم اعتماد، سرمایه عظیمی است که از بین رفتن آن باعث می‌شود حتی در صورتی که مسئولان بخواهند کاری در جهت منافع ملی هم انجام بدهند، مورد پذیرش مردم واقع نمی‌شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: باید واقعیات را گفت و مردم باید بدانند که اگر فردی یا افرادی در جایگاهی قرار گرفتند که می‌خواهند مشکلات مردم را حل کنند، باید ابتدا از مشکلات مردم آگاهی داشته و آن را درک کنند در غیر این صورت نمی‌توانند موفقیتی کسب کنند چون درک درستی از مشکلات ندارند.


زاکانی در شبکه استانی کرمان: کرمان دستخوش سلایق سیاسی است / لزوم تمرکززدایی در اداره کشور

علیرضا زاکانی در گفتگوی تلویزیونی با مردم کرمان با اشاره به اینکه با انتخاباتی روبرو هستیم که نقش اثرگذاری در زندگی خود ما دارد چرا که بالغ بر ۹۵ درصد منابع کشور دست رئیس جمهور است، افزود: ما برخوردار از اسلام، یک تمدن با پیشینه چند هزار ساله، اقوام، مذاهب هستیم که یک فرصت بزرگی برای ایران هستیم.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به اینکه با تورم موجود کمر مردم را خم کرده است لذا نباید از مردم انتظار حال خوب داشته باشیم، اظهار کرد: باید طرحی نو ایجاد کنیم ظرفیت‌های داخل را فعال و از پتانسیل‌های بیرون نیز در راستای پیشرفت ایران استفاده کرد، دولت بنده دولت اقدام و عمل است.

زاکانی با اشاره به اینکه در ادامه این مسیر باید تمام ابعاد را در نظر بگیریم و متناسب سازی شود، بیان داشت: برای این مسئله چهار رویکرد در نظر گرفته‌ایم و اولین اینها رویکرد مدیریت اقتصاد است چرا که در این زمینه مردم واقعاً مشکل دارند اما دولت فعلی این مشکلات را نمی‌بیند. اساس ما در این رویکرد جهش تولید است که فوریت بالایی دارد و در کنار جهش تولید، کشور باید شفاف اداره شود و تمرکززدایی باید انجام شود و متأسفانه در حال حاضر مرکز و محوریت تهران است.

وی با بیان این مطلب که استان کرمان علی رغم پیشرفت‌های جدی در بخش صنعت، از بی آبی رنج می‌برد، اظهار کرد: در کنار آن جاده‌های نامناسبی که وجود دارد و عدم صنایع تبدیلی کشاورزی شرایط بسیار سخت کرده است. کمبود امکانات بهداشتی، بیکاری، حاشیه نشینی از جمله مشکلات استان کرمان است.

زاکانی با اشاره به اینکه بنده به شهرستان‌های مختلف استان سفر کرده‌ام، عنوان کرد: این تنوع اقلیمی در استان کرمان کم نظیر است همچنین محرومیت‌های استان را لمس کرده‌ام.


رئیسی در شبکه استانی لرستان: بیکاری در لرستان صدای عده زیادی را درآورده است

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در سخنانی در شبکه افلاک لرستان با گرامیداشت یاد آیت الله سید حسن طاهری خرم آبادی، آیت الله کمالوند، سرداران رشید و بزرگ اسلام در لرستان اظهار داشت: هر کوی و برزن لرستان مزین به نام شهیدان بزرگوار است، امیدواریم در ادامه راه هم دیدارها را با مردم این استان تازه کنیم و هم از نقطه نظرات فرهیختگان، صاحب نظران و اندیشمندان در این استان بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه استان لرستان زمینه‌های توسعه یافتگی بسیاری دارد و خداوند متعال منابع آبی فراوانی به این استان عطا کرده است افزود: حدود ۱۳ میلیارد متر مکعب آب از این استان خارج می‌شود، این امر از ذخایر الهی است که به مردم این استان داده شده است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اراضی حاصلخیز کشاورزی لرستان، محصولات کشاورزی بسیار خوب در استان، معادن لرستان و… ادامه داد: متأسفانه در برخی از بخش‌ها آنچنان که باید به لرستان توجه نشده است.

آیت الله رئیسی در ادامه سخنان خود با اشاره به بازدید از کشت و صنعت خرم آباد بیان داشت: در این بازدید اعلام کردم که بد بود که کشت و صنعت را دچار تعطیلی کرده بودند، عده زیادی بیکار شده بودند، وضعیت معطل مانده بود و از طرف دیگر مشخص شد که ۱۰ سال پیش که افرادی که این واحد به آنها واگذار شده نمی‌توانند کاری انجام دهند که به افراد دیگری واگذار و در حال حاضر کشت و صنعت رو به راهی شده و برای افراد جوینده کار هزار شغل ایجاد کرده است.


همتی در شبکه استانی فارس: توسعه گردشگری، مترو و خطوط راه آهن در فارس اولویت است

عبدالناصر همتی در گفتگوی تلویزیونی با مردم فارس بیان کرد: با توجه به اینکه طی چهل سال اخیر در حوزه اقتصاد فعالیت داشته‌ام گره‌های اقتصادی کشور را به خوبی شناخته و قصد دارم رئیس جمهور ایران باشم تا نسبت به ایجاد تحول در اقتصاد کشور اقدام کرده و چرخ اقتصاد کشور را به حرکت در بیاورم.

همتی معتقد است: یکی از مهم‌ترین مشکلات در سطح کشور نبود برنامه راهبردی در ایران برای توسعه استان‌های کشور است زیرا با توجه به ویژگی‌هایی که استان‌های کشور دارند باید برنامه‌های مختلفی برای توسعه هر استان تدوین شود. این در حالی است که اگر تمرکز برنامه ریزی ها در تهران باشد کلانشهرهای کشور به حاشیه می‌روند.

او با تاکید بر اینکه مشکل بیکاری یکی از مشکلات مشترک استان‌های کشور است، یادآور شد: تصمیمات سیاسی موجب شده تا موقعیت اشتغالزایی در کشور اینگونه شود اگر این مشکل برطرف شود شاهد خواهیم بود که اقتصاد کشور تحول اساسی خواهد داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: گردشگری، توجه به مترو شیراز که نیازمند بازسازی است و خطوط راه آهن استان نظیر راه آهن شیراز به بوشهر از جمله طرح‌های اساسی دولت من در استان فارس خواهد بود.


همتی در شبکه استانی اردبیل: جوانان ما باید از نهایت آزادی اجتماعی برخوردار شوند

عبدالناصر همتی در دیدار تلویزیونی با مردم استان اردبیل در سیمای این استان یکی از برنامه‌های اساسی دولت سیزدهم را اطلاق آزادی اجتماعی بالا به جوانان عنوان و اظهار کرد: در دولت سیزدهم یکی از مسائلی که باید به آن توجه وافی و کافی داشته باشید فراهم کردن اسباب اوقات فراغت جوانان در جامعه است چرا که هم‌اکنون نشاط و امید در بین این نسل به حداقل رسیده و این ادعا صرفاً بر مبنای حدسیات نبوده بلکه بر اساس آمار و اطلاعات مستند احصا شده است.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اظهار کرد: چند برنامه اصلی برای توسعه استان اردبیل در دولت آینده مدنظر بوده که مهم‌ترین آن‌ها تعیین تکلیف پالایشگاه پتروشیمی اردبیل است که اگر این پالایشگاه فعال شود در اقتصاد منطقه بسیار مؤثر خواهد بود.

همتی راه‌اندازی راه‌آهن اردبیل - آذربایجان را نیز حائز اهمیت در توسعه اقتصاد اردبیل دانست و تصریح کرد: متأسفانه برخی واگذاری‌های خصوصی و دولتی در بطن اداره دولت‌ها برخی مشکلاتی را ایجاد کرده که به عقیده من واگذاری منطقه مغان نیز یکی از همین واگذاری‌ها است که باید این موضوع نیز بررسی و نهایی شود.

وی ایجاد بیمارستان فوق تخصصی در اردبیل را یکی از الزامات عنوان و اضافه کرد: مراجعه بیمارانی از کشورهای آذربایجان و قفقاز به کشور و به ویژه به استان اردبیل یک فرصت بسیار مهم برای تقویت زیرساخت‌های درمانی این استان محسوب می‌شود که راه‌اندازی یک باب بیمارستان فوق تخصصی در این استان در دولت آینده دور از دسترس نیست.


جلیلی در شبکه استانی اصفهان: اصفهان ویترینی از قابلیت‌های ایران است / لزوم رونق گردشگری سلامت

سعید جلیلی در برنامه تلویزیونی شبکه اصفهان با اشاره به ویژگی‌های سختکوشی، قناعت و راضی نبودن به حداقل‌ها اظهار داشت: اصفهانی استانی است که نگاه به پیشرفت و قله داشته است و با فرزندان و شهیدان خود از شهید همت، خرازی، ردانی‌پور و شهبازی توانسته در مقاطع مختلف حماسه آفرین باشد.

وی ادامه داد: این استان نه تنها در دهه شصت بلکه در دهه نود شهید حججی ها را پرورش و معرفی می‌کند و با این سابقه تاریخی و قدرت‌های عظیم در عرصه‌های صنعتی، اقتصادی، کشاورزی و.. حماسه‌های بزرگی را رقم زده است.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: اصفهان دیار عالمان و دانشمندان بزرگ از شیخ بهایی تا علامه مجلسی و سید محمدباقر درچه ای اصفهان است و در رویدادهای مهم کشور به ویژه در پیروزی انقلاب در مبارزات ملت ما علیه استبداد پیشقدم بودند.

وی با بیان اینکه اصفهان نمایشگاه زیبایی از تاریخ، تمدن، معماری و فرهنگ و هنر ایران برای همه جهانیان است، گفت: این استان در مجموعه شهرک علمی و تحقیقاتی خود در سال ۹۲ رشد ۷ برابری صادرات را در مقایسه با سال های قبل و رشد ۳ برابری و گردش مالی ۲.۵ برابری نسبت به سال ۹۷ را تجربه کرد.


رضایی در شبکه استانی خوزستان: شهرهای بزرگ صنعتی، کشاورزی و تجاری در کشور ایجاد می‌کنیم

محسن رضایی میرقائد در گفت‌وگو با مردم خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های بزرگ کشور، گفت: هنر بزرگ امام راحل ما این بود که همه اقوام و استان‌ها را جمع کرد و انقلاب اسلامی شکل گرفت.

وی بیان کرد: سیاست‌هایی که در دو سه دهه اخیر توسط دولت‌ها شکل گرفت، موجب احساس ناتوانی و ناامیدی شده است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: باید یک بار دیگر اقوام و استان‌ها جمع شوند و منسجم شویم و حرکت سومی را ایجاد کنیم و با وجود مقام معظم رهبری و حضور شما حرکت بزرگی را در راستای توسعه کشور و حل مشکلات ایجاد کنیم.

وی از ایجاد شهرهای بزرگ صنعتی، تجاری و کشاورزی در کشور خبر داد و افزود: این شهرها هرکدام دارای ۴۰ تا ۵۰ هزار نفر جمعیت خواهند بود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری استان خوزستان را یک استان زرخیز بیان کرد و ادامه داد: خوزستان دارای ذخایر بزرگ نفت، گاز، پتروشیمی، آب، برق است و دولت‌های قبلی با رأی بالای شما تشکیل، ولی عملکرد درستی نسبت به شما نداشتند.

رضایی میر قائد گفت: توجه به صنایع پایین‌دستی پتروشیمی، ایجاد کارخانجات تبدیلی و ایجاد شهر کشاورزی از جمله برنامه‌های ما در استان خوزستان است.


 زاکانی در شبکه استانی زنجان: زنجان از نبود زیرساخت‌های گردشگری رنج می‌برد

علیرضا زاکانی در گفت‌وگو با شبکه استانی اشراق با اشاره به اینکه انتخاباتی که ۲۸ خرداد ماه امسال پیش رو داریم نسبت به ادوار گذشته از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: وقتی به آماری چون در اختیار داشتن ۸۵ درصد منابع کشور در دست رئیس‌جمهور دقت می‌کنیم، خواهیم دید که انتخابات ریاست جمهوری از اهمیت زیادی برخوردار است.

زاکانی به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان زنجان بود، اشاره کرد و یادآور شد: موقعیت خاص جغرافیایی استان زنجان باعث شده است که نگاه ویژه‌ای به این استان در بخش‌های مختلف داشته باشیم.

وی یکی از دغدغه‌های مهم استان زنجان را موضوع کم‌آبی در این استان دانست و اظهار کرد: اگر بخواهیم به دیگر دغدغه‌های این استان اشاره کنیم باید از موضوعاتی چون نبود صنایع تبدیلی، کیفیت نامناسب جاده‌ها و نیز ضعف در موضوع مهمی چون سرمایه‌گذاری یاد کنیم.

این فعال سیاسی یا یادآوری اینکه استان زنجان از جاذبه‌های گردشگری خوبی و ویژه‌ای برخوردار است، اضافه کرد: یکی از این جاذبه‌های گردشگری مربوط به گنبد تاریخی سلطانیه است اما باید توجه داشت که مشکل اصلی در این زمینه نبود زیرساخت‌های گردشگری است.

زاکانی از شهید شهریاری به عنوان یکی از افراد تاثیرگذار کشور و استان زنجان یاد کرد و گفت: شهید شهریاری فارغ از دانش علمی، دوری از اشرافی‌گری را که امروز دچار آن شده‌ایم به همه ما گوشزد می‌کند.


رئیسی در شبکه استانی هرمزگان: صید ترال معیشت صیادان بومی را نابود کرد

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در ارتباط تلویزیونی با مردم هرمزگان با اذعان به اینکه استان هرمزگان از بزرگترین بندرگاه‌های تجاری کشور برخوردار است، اظهار کرد: ۸۰ درصد مبادلات اقتصادی کشور از طریق بنادر استان هرمزگان صورت می‌گیرد. از این رو شرایط ویژه و وضعیت خاصی برای این استان نیز ایجاد کرده است.

رئیسی با بیان اینکه جذب سرمایه گذاری در هرمزگان یکی از ضروریات این استان است، تاکید کرد: در صورتی که اقتصاد دریا محور فعال شود، در کنار آن کشور و هرمزگان نیز رونق می‌گیرد و شاهد معظل بیکاری در این استان نخواهیم بود.

رئیسی گفت: توسعه سواحل مکران و توسعه بنادر نیاز به برنامه دارد و با یک برنامه ریزی و تدوین نقشه راه دقیق و جامع می‌توان بنادر را توسعه داد و شاهد رونق تجاری بود.

وی با بیان اینکه صید ترال توسط افراد منفعت طلب راه افتاده است، افزود: صید ترال یکی از مشکلات جدی و رنج آور برای صیادان هرمزگانی است که توسط تعدادی افراد منفعت طلب صید ترال نیز راه انداخته‌اند.

وی با بیان اینکه با قاطعیت جلو صید ترال خواهم گرفت، اضافه کرد: صید و صیادی باید بر اساس ساز و کار درست صورت بگیرد به طوری که هم صیاد سود ببرد و هم ظرفیت‌ها از بین نرود.


رییسی در شبکه استانی قم: لزوم حل مشکل مسکن و اشتغال استان قم

سید ابراهیم رئیسی در برنامه تلویزیونی که از شبکه استانی قم پخش شد، با اشاره به نقش علما و بزرگان سلف و میراث آنها برای حوزه‌های علمیه و علوم دینی عنوان کرد: امیدواریم اندیشه‌های بلند طلاب و فضا موجب اثر جدید و بالندگی و پویایی فقه شود.

وی قم را خواستگاه انقلاب اسلامی خواند و گفت: پیام انقلاب اسلامی از قم به سایر بلاد، به منطقه و به همه جای دنیا منتشر شد، انقلاب اسلامی که روز به روز خداوند به اخلاص امام (ره) و به برکت خون شهدا جایگاه خودش را در دنیا تثبیت می‌کند.

داوطلب سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اصلاح، ترمیم و بهسازی بافت‌های فرسوده شهری، اصلاح حاشیه نشینی ها در شهر قم را دو موضوع مهم بر شمرد و افزود: باید در این زمینه بررسی‌هایی صورت گیرد، و کسانی که به دلیل مشکلات روستا به عنوان کارخانه‌های تولیدی کشور از روستاها به حاشیه شهر سکنی می‌گزینند؛ حمایت نشدند، محصولشان حمایت نشده و قابل پیش بینی نیست به نحوی که بعد از کاشت و داشت و برداشت نمی‌توانند با قیمت مناسب عرضه کنند، به نظر ما ریشه بسیاری از حاشیه نشینی ها نرسیدن به وضعیت روستا است، حل اقتصاد روستا یعنی بحث ریشه‌ای حاشیه نشینی، و با حل موضوع تولید می‌توان شاهد حاشیه نشینی نباشیم.

وی موضوع مسکن و مشکل مسکن برای افراد شهر قم را مهم و ضروری دانست و گفت: بعضی پرونده‌هایی در دادگستری داریم که محصول فروش یک ساختمان به چند نفر و یا عده زیادی است البته پیگیری و برخورد و حقوق مردم به آنها بر گرداننده می‌شود که این ریشه در این دارد که افراد نیازمند مسکن هستند. ۵۰ درصد سبد خانواده‌ها به هزینه مسکن اختصاص دارد که باید این را کم کرد و به ۳۰ درصد رساند.


محسن علیزاده در شبکه آذربایجان غربی: ظرفیت‌های آذربایجان غربی فعال می‌شود

محسن مهرعلیزاده در تشریح برنامه‌های برنامه‌های خود در دولت زندگی در گفتگوی تلویزیونی با مردم آذربایجان غربی افزود: باید استعدادهای فراموش شده و ظرفیت‌های غیر فعال شده را در کشور به ویژه در مناطق آذربایجان کشف و فعال کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به نقش آذربایجان در تحولات کشورمان گفت: آذربایجان مهد غیرت، همت، مردانگی و بزرگی و مایه سربلندی ایران است و سرزمین شعر و شعور و فلسفه و علما و شهدا و سرداران نامی ایران است.

مهرعلیزاده در بخشی از اظهارت خود، سخنان خود را نیز به زبان آذری ادامه داد و گفت: در رقابتی نابرابر دست یاری به دیار پدر و زبان مادری دراز می‌کنم؛ صدایم را به خواهرانم و برادرانم برسانید.

وی، از مردم ایران خواست تا یک فرد دلسوز به ملت را به عنوان رئیس جمهوری برگزینند و افزود: نباید به کسی رأی داد که ما را از دار و درخت می‌ترساند؛ باید به کسی رأی داد تا زندگی را برای مردم به ارمغان آورد.

وی با اعلام اینکه نام دولت خود را «دولت زندگی» خواهد گذاشت، گفت: ما به دنبال فراهم کردن یک زندگی با عزت، با معیشت مناسب، با افتخار، دانش، پرنشاط و آزاد برای تک تک ایرانیان هستیم؛ ما به دنبال زندگی بدون نفرت، بیکاری و نگرانی از آینده خواهیم بود.


قاضی زاده هاشمی در شبکه استانی آذربایجان شرقی: امور اجرایی را به خود استان‌ها واگذار می‌کنیم

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در برنامه ایران سرای من که از شبکه استانی سهند پخش شد، با طرح این سوال که آیا مصلحت‌های استان‌ها را مردم استان‌ها می‌دانند یا فلان کارشناس در فلان وزارتخانه تهران؟ گفت: ما تمرکز زدایی خواهیم کرد و هر شهرستان را پایتخت خواهیم کرد و اختیارات دولت را به فرمانداران شهرستان‌ها واگذار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: ما در دولت سلام، مسئولان استان را با مشورت و نظر نخبگان آن استان انتخاب خواهیم کرد و سامانه‌ای در این خصوص طراحی کرده‌ایم که اگر یک سوم مردم آن منطقه از استاندار یا فرماندار ناراضی باشند و در این سامانه الکترونیکی اعلام کنند بلافاصله آن مدیر از سمت خود عزل خواهد شد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری احیای موقعیت فرش تبریز و خشکبار آذربایجان شرقی را دیگر برنامه‌های دولت سلام دانست و افزود: باید صنایع تبدیلی استان را فعال کرد و در صنایع معدنی هم سرمایه گذاری شود و در کنار این کارهای مهم به دنبال توسعه بازار هم باشیم.


قاضی زاده هاشمی در شبکه استانی سمنان: همه قدرت در تهران خلاصه شده است / توجه به داشته‌های دیگر استان‌ها

امیرحسین قاضی زاده هاشمی در برنامه صدا و سیمای مرکز استان سمنان و ویژه نامه تبلیغاتی در سخنانی با مردم استان، ضمن بیان اینکه امروز همه چیز در تهران جمع شده در صورتی که باید از ظرفیت نامزدهای انتخاباتی استفاده کرد، بیان داشت: ۴۵۰ شهرستان در کشور وجود دارد که در زمینه بیکاری ۱۳۰ شهرستان دچار بحران هستند و ۳۰ شهرستان فوق بحران بیکاری دارند که مهاجرت را پیش می‌آورد که امروز شاهد آن هستیم.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد منابع بانکی کشور در تهران است در حالی که شهرستان‌های ما مستعد اقتصاد هستند، افزود: توزیع نیروی متخصص در تهران انجام می‌شود و البته بیشتر در شمال تهران این در حالی است که ما در استان‌ها شاهد استعدادهای خوبی هستیم.

نامزد این دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه امروز دچار استضعاف مردم شهرستان‌ها هستیم، ابراز داشت: کشور از تبعیض گسترده رنج می‌برد که نیاز به برنامه‌ریزی برای اصلاح است.


زاکانی در شبکه استانی مرکزی: بسیاری از سرمایه‌های بزرگ در استان مرکزی راکد است

علیرضا زاکانی در گفت و گو با شبکه آفتاب استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی حق بزرگی بر گردن همه ما دارد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) و شخصیت‌های فرزانه دیگری از این استان پا به جهان گذاشته‌اند بزرگانی همچون قائم مقام فراهانی، امیرکبیر و پروفسور حسابی عزیز شخصیت‌هایی هستند که هرکدام در جای خود افتخار آفرین بودند.

وی ادامه داد: این استان جنبه‌های فرهنگی و کشاورزی بسیاری دارد اما از دردها و نواقصی زیادی همچون نبود زیرساخت‌های گردشگری، بیکاری و آلودگی رنج می‌برد. همچنین کمبود زیرساختهای فرهنگی و تفریحی در این استان قابل ملاحظه است و با این همه ظرفیت‌های ممتاز و صنعتی در نقاط مختلف از جمله پتروشیمی و پالایشگاه شازند، ماشین سازی و هپکو هنوز مشکلاتی وجود دارد.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ماشین سازی اراک و هپکو هنوز با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: ماشین سازی اراک و واگن سازی با آن عظمت فعالند اما واردات بی رویه و بی توجهی به ظرفیت‌های آنان مشکل جدی است.


قاضی زاده هاشمی در شبکه کرمانشاه: ن رخ بیکاری کرمانشاه نسبت به ظرفیت‌های این استان زیاد است

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی بعد از ظهر امروز در گفتگوی اختصاصی با مردم استان کرمانشاه که از شبکه تلویزیونی زاگرس و رادیو کرمانشاه ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه پخش شد، با خطاب قرار دادن مردم استان کرمانشاه گفت: این استان مدافع حریم ایران زمین بوده که دارای سابقه طولانی تاریخی است، کتیبه‌های موجود در استان کرمانشاه تمدن این استان و عظمت ایران را نشان می‌دهد، در کتیبه‌های کرمانشاه رومی‌ها به عنوان نماد غرب جلوی اسب پادشاه هخامنشی تعظیم کرده اما در دولت فعلی متأسفانه این وضعیت برعکس شده است.

وی ادامه داد: پهلوانان کرمانشاهی در جنگ به عنوان مرزداران اصیل ایرانی حماسه آفریده اما با وجود تمامی دارایی‌های استان کرمانشاه متأسفانه در کشور بالاترین نرخ بیکاری را دارد، این استان سومین استان دارای مهاجرت بوده که مسائل نگران کننده‌ای از جمله کولبری، قاچاق وجود گرد و خاک در این استان دیده می‌شود.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اسلام آبادغرب گفت: این شهرستان نرخ بیکاری بالایی داشته و مهاجر کنندگان زیادی داشته است که به عنوان مرکز تردد عتبات عالیات بوده که توسعه آن عقب افتاده است.

وی با اشاره به شهرستانی همچون پاوه که دارای جایگاهی ویژه در زمینه گردشگری است اما آمار طلاقدر آن بالا رفته و مسائلی همچون کولبری قاچاق و مشکل آب شهرک صنعتی آن وجود دارد که همگی نیازمند برطرف شدن است.


برای پیگیری آخرین اخبار انتخاباتی و مشروح اظهارات داوطلبان صفحه انتخابات مهر را دنبال کنید.

کد خبر 5233913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha