به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سال ۱۴۰۰ با حضور رئیس دانشگاه، اعضاء و جمعی از مسئولان برگزار شد، موضوعات متعددی مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب اعضا رسید.
دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان یکی از پیشروترین مراکز، اصلاح فرایندهای پرداختی و مصوبات را با جدیت دنبال می کند، گفت: مصوبات جلسات هیئت امنا در ارتقا، تعالی و رفع مطالبات کارکنان هیئت علمی و غیر هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اثرگذار است.
وی در این جلسه با اشاره به اقدامات معاونت های مختلف دانشگاه، کسب رتبه های برتر کشور در رشته های پزشکی و دندانپزشکی و رشد قابل توجه در آزمون های بورد تخصصی نسبت به معدل کشوری را از جمله دستاوردهای حوزه آموزش دانشگاه دانست.
دریافت نشان های برتر و هفت دیپلم افتخار توسط دانشجویان دانشگاه در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان، رشد قابل توجه در زمینه تولید محتوای آموزش مجازی، افتتاح مرکز آزمون الکترونیک و اصلاح هرم اعضای هیئت علمی و بهبود نسبت استاد به دانشجو از دیگر مواردی بود که دکتر زالی به آن اشاره کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از برنامه ریزی برای راه اندازی ۱۷ رشته مقطع مختلف تحصیلی با تاکید بر رشته های بین رشته ای در دانشگاه خبر داد و کسب رتبه دوم در حوزه پژوهش و رتبه اول فناوری در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور از افتخارات پژوهشی دانشگاه است.
وی رتبه سوم کشوری و رتبه ۵۸۰ جهانی در رتبه بندی دانشگاه درنظام وبومتریکس، قرارگیری در بین ۸۰۰ دانشگاه برتر جهان در نظام رتبه بندی شانگهای، رتبه دوم دانشگاه در بین ۸۰۰ دانشگاه برتردنیا در نظام رتبه بندی تایمز و ارتقا رتبه دانشگاه از ۵۷۲ به ۵۲۶ جهان در نظام رتبه بندی لایدن از جمله دستاوردهای پژوهشی دانشگاه دانست.
زالی ارتقای ظرفیت اتاق تمیز، طراحی و راه اندازی مجموعه بیوبانک، استقرار چهار شتاب دهنده و راه اندازی دوره فلوشیپ آموزش، پژوهش و فناوری با رویکرد توانمند سازی در دانشگاه را بخش دیگری از اقدامات ارزشمند معاونت پژوهشی عنوان کرد.
وی با اشاره به توسعه همکاری های بین دانشگاهی ملی و بین المللی دانشگاه، از امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاههای بین المللی و توسعه زیرساخت های مورد نیاز برای جذب دانشجویان خارجی خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به تامین تجهیزات پزشکی در حوزه درمان گفت: افزایش تعداد رادیولوژی دیجیتال از چهار به ۲۲ دستگاه، افزایش بیش از ۱۲۰ تخت اورژانسی، استقرار ۲۰ دستگاه اکسیژن ساز و نصب پنج تانک اکسیژن مایع و تحویل بیش از ۲۵ دستگاه سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی با هدف ارتقا خدمات درمانی درمراکز تحت پوشش دانشگاه انجام شده است.
کاهش شاخص میزان مرگ نوزادان، کودکان و افزایش پوشش غربالگری نوزادان به میزان ۹۷ درصد و رسیدن به حد مطلوب شاخص نمونه گیری نامناسب غربالگری نوزادان، اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت و جذب و تربیت سفیران سلامت خانوار از جمله اقدامات معاونت امور بهداشتی بود که دکتر زالی به آن اشاره کرد.
زالی به اجرای برنامه ترویج و توسعه خودمراقبتی در ایام شیوع بیماری کووید ۱۹ اشاره کرد و از طراحی سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی و داشبوردهای تخصصی کووید ۱۹ با هدف دسترسی به اطلاعات بروز و بر خط در زمینه اقلام دارویی بیمارستانها خبر داد.
رشد ۱۰۰ درصدی نظارت بر روند فعالیت کارخانجات و کارگاه های تولید مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی، بازدیدهای فنی مطابق با ارزیابی های جدید سازمان غذا و دارو و افزایش و آنالیز ۲۶ درصدی محصولات کشاورزی پایش شده برای آنالیز باقیمانده سموم بخش دیگری از صحبت های رئیس دانشگاه بود.
وی به اقدامات انجام شده در حوزه دانشجویی و فرهنگی اشاره کرد و برگزاری اردوهای جهادی، طراحی و اجرای عملیات ارزیابی ریسک در خوابگاهها و انجام فعالیت های ویژه در حوزه سلامت روان دانشجویان را از جمله این موارد دانست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، از تکمیل و راه اندازی بیمارستان انصار الغدیر و بومهن، پیشرفت فیزیکی پروژه بیمارستان جدید شهدای تجریش، اتمام مطالعات فاز یک معماری پردیس جامع دانشگاه و اجرای طرح های عمرانی تکمیل شده در بخش بهداشت و درمان خبر داد.
در ادامه این نشست جلسه وارد دستور کار شد و پس از بحث و تبادل نظر اعضا تعدادی از موارد مطرح شده به تصویب اعضا رسید.
در این جلسه اعضای هیئت امنا از تلاش های شبانه روزی دکتر علیرضا زالی در ستاد مقابله با کرونای تهران که با هدف کاهش شیوع بیماری صورت پذیرفته قدردانی کردند.
اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه در سال ۱۴۰۰ با حضوردکتر علی اکبر ولایتی، دکتر ابراهیم گلمکانی دبیر هیئت امنا، مجامع و شوراها، دکتر سیدجلیل حسینی، دکتر ایرج فاضل و جمعی از مسئولان دانشگاه، وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه برگزار شد.
نظر شما