۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۶

مهر گزارش می دهد؛

خلق حماسه اهل سنت مرزنشین خراسان جنوبی / مشارکتی از جنس همدلی

خلق حماسه اهل سنت مرزنشین خراسان جنوبی / مشارکتی از جنس همدلی

بیرجند- اهل سنت خراسان‌جنوبی از همان ساعات اولیه شروع انتخابات پای صندوق‌های رأی حاضر شدند و چون همیشه حماسه آفرین شدند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: اهل سنت خراسان‌جنوبی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در بزنگاه‌های حساس و پرخطر پای کار نظام و اسلام مردانه ایستادند و از سال‌های دفاع مقدس تا راهپیمایی‌های متعدد همواره حضور پررنگی را رقم زدند.

امروز نیز در انتخابات ۱۴۰۰ اهل سنت خراسان‌جنوبی در نقاط مختلف استان شور و شعور دیگر برای اقتدار آفرینی ایران اسلامی را رقم زدند. آنها بر این باورند که با مشارکت اجتماعی و سیاسی می‌توانیم آینده بهتری را در کنار یکدیگر رقم بزنیم.

گفتنی است اهل تسنن بیش از ۱۰ درصد جمعیت خراسان جنوبی را تشکیل می‌دهند که اکثر آنان در شهرستان‌های مرزی درمیان، نهبندان و زیرکوه ساکن هستند و همواره مشارکت عزتمندانه ای در همه صحنه‌های انقلاب و از جمله انتخابات داشته‌اند.

مولوی عاشوری از علمای اهل سنت خراسان‌جنوبی در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: در انتخابات امروز ۲۸ خردادماه همه عزیزانی که ۱۸ سال تمام دارند (متولدین ۲۸ خرداد ۸۲ به قبل) می‌توانند شرکت کنند.

وی بیان‌کرد: تأکید خداوند در قرآن کریم به ما این است که امانت‌ها را به اهل آن واگذاریم و این توصیه را ما که می‌خواهیم رأی بدهیم باید با دقت مد نظر قرار دهیم.

این عالم اهل سنت و از هم استانی‌های خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: کسانی که مجریان انتخابات هستند نیز باید امانت‌دار رأی مردم باشند و از این امانت بزرگ به خوبی محافظت کرده و خدای نکرده به آن پشت پا نزنند.

خلق حماسه اهل سنت مرزنشین خراسان جنوبی / مشارکتی از جنس همدلی

شرکت در انتخابات نماد مردم سالاری

مولوی عاشوری با بیان اینکه وظیفه ما است به آن شخصی که می‌دانیم اصلح است، رأی بدهیم، گفت: براساس گفته‌های رهبر معظم انقلاب مراجعه به آرای مردم جزو شریعت اسلامی است و این نکته به معنای مردم سالاری در جامعه ما است.

وی با بیان اینکه انتخابات در دین اسلام یک تکلیف است، اظهارکرد: در انتخابات چشم دوست و دشمن بر آرایی است که از صندوق بیرون می‌آید.

این عالم اهل سنت گفت: چه قدر آرا بیشتر باشد، دشمن مأیوس‌تر می‌شود و اگر آرا کمتر باشد متأسفانه نتیجه عکس خواهد بود.

مولوی عاشوری با اشاره به جمله بنیانگذار جمهوری اسلامی که میزان رأی ملت است، اظهارکرد: انتخاباتی که امروز برقرار شده است نماد وحدت ما ایرانیان است و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی خبری از این صندوق‌های رأی نبود.

وی با بیان اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مردم ۳۸ بار پای صندوق رأی حاضر شده‌اند، بیان‌کرد: باید شرکت در انتخابات را تکلیف خود دانسته و دیگران را نیز به این موضوع آشنا کنیم.

یکی از شهرهای خراسان‌جنوبی که شیعه و سنی در آنجا برادرانه و مؤمنانه در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند، شهرستان مرزی درمیان است که در زبان مردم به دارالتقریب مشهور است که همواره نیز در انتخابات‌ها پیشرو بوده است.

خلق حماسه اهل سنت مرزنشین خراسان جنوبی / مشارکتی از جنس همدلی

۸۳ صندوق آرای مردم شیعه و سنی درمیان را أخذ می‌کند

حسینعلی بخشی فرماندار دارالتقریب شهرستان درمیان اظهارکرد: در این شهرستان در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲ صندوق آرا مردم را أخذ خواهند کرد.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۸۳ صندوق برای إخذ آرای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ۱۱۹ صندوق نیز برای إخذ آرای نامزدهای شوراها در نظر گرفته شده است، اظهارکرد: برای انتخابات ریاست جمهوری ۴۹ صندوق سیار و ۳۴ صندوق ثابت در درمیان وجود دارد و همچنین ۶۶ صندوق در مناطق روستایی و ۱۷ صندوق نیز در مناطق شهری فعال است.

فرماندار شهرستان درمیان با بیان اینکه در این شهرستان ۳۳ هزار و ۵۲۶ نفر واجد شرایط رأی دادن هستند، گفت: از این تعداد هزار و ۸۷۹ نفر رأی اولی هستند که جشن تکلیف سیاسی خود را برگزار خواهند کرد.

بخشی ادامه داد: هزار و ۳۳۰ نفر نیز به عنوان عوامل اجرایی، نظارتی، بازرسی و انتظامی در انجام فرایند برگزاری انتخابات در درمیان مشارکت می‌کنند.

حضور پررنگ اهل سنت در مشارکت‌های سیاسی

افشین عابدینی، فعال سیاسی، اجتماعی و شهردار درمیان نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهارکرد: اهل سنت منطقه درمیان همواره در اتفاقات متعدد سیاسی و اجتماعی چون انتخابات‌ها و راهپیمایی روز قدس و ۲۲ بهمن مشارکت داشتند.

وی ادامه‌داد: از ابتدای تبلیغات ریاست جمهوری نیز اهل سنت با شعور و شعور تا همین امروز کار انجام داده و نه تنها برای شرکت در انتخابات اعلام آمادگی کرده‌اند بلکه برخی از آنان در ستاد تبلیغاتی کاندیداهای مدنظرشان نیز حضور داشته‌اند.

این فعال سیاسی و اجتماعی گفت: در منطقه درمیان در انتخاب مدیران و مسئولان هیچگاه تعصب فرقه‌ای حاکم نبوده و مبنا را بر شایسته سالاری می‌گذارند.

عابدینی یادآور شد: علمای اهل سنت منطقه درمیان نیز مردم را به حضور در انتخابات دعوت کرده بودند و از آنجایی که مردم این دیار متدین و نظر علما برای آنها حائز اهمیت است، به نظر عالمان دین تمکین و در انتخابات شرکت کردند.

خراسان‌جنوبی روزی را به خاطر ندارد که اهل سنت در مسائل سیاسی و اجتماعی مشارکت نداشته باشند و امسال نیز براساس آنچه که مشاهده می‌شود با میل و رغبت در ساعات آغازین در انتخابات شورای شهر و روستا و سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند چرا که وطن برای همه ما است و همه باید دین خود را به آن ادا کنیم.

کد خبر 5238285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha