حجتالاسلام علی نسائی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نظارت بر بازار باید قویتر انجام شود و در این راستا ما به عنوان دادستان مرکز استان خراسان جنوبی با دستگاههای ذیربط چون جهاد کشاورزی، سازمان صمت و تعزیرات همکاری لازم را خواهیم داشت.
دادستان عمومی و انقلاب بیرجند گفت: این نظارتها و همکاریها باعث شده در کالایی چون مرغ که در برخی از استانها به کیلویی ۵۰-۶۰ هزار تومان رسیده است ما در خراسانجنوبی چنین قیمت سرسام آوری نداشته باشیم.
نسائی بیانکرد: در مورد روغن نیز با ۳۰۰ تن سهمیهای که برای خراسانجنوبی گرفته شد، در حال حاضر وضعیت بهتر شده است.
وی در پاسخ به این سوال که چرا علی رغم تأکیدات دادستانی باز هم شاهد خروج مرغ از خراسانجنوبی (به ویژه در مورد مرغ زنده) هستیم، گفت: مرغی که از خراسانجنوبی به استان سیستان و بلوچستان میرود به صورت قانونی است.
دادستان عمومی و انقلاب بیرجند اظهارکرد: به عنوان مثال وقتی ما در یک روز گاه ۱۱۷ تن مرغ کشتار میکنیم که مازاد بر مصرف مردم استان ما است و این حجم از مرغ را نمیتوان نگهداری کرد و در نتیجه مازاد آن به سیستان و بلوچستان و کرمان میرود تا تولیدکننده ما ضرر نکند.
نسائی افزود: تأکید ما بر این است که حتماً به اندازه نیاز مردم خراسانجنوبی باید مرغ در استان بماند و مردم تحت هیچ شرایطی دچار کمبود نشوند.
وی گفت: تولیدکنندگان گوشت مرغ در خراسانجنوبی بخش خصوصی بوده و سرمایه از خودشان هست و باید شرایط را به گونهای تدبیرکنیم که هم تولیدکننده ضرر نکند و هم مرغ با قیمت مناسب به راحتی به دست مردم برسد.
دادستان عمومی و انقلاب بیرجند در زمینه سایر مشکلات شهر بیرجند نیز ادامهداد: در زمینه موضوع پادگان بیرجند کمیسیون ماده پنج آن برگزار شده و در مورد اراضی موسوی نیز اول سال قول حل مشکل آن را داده و پیگیری خواهم کرد.
نسائی یادآورشد: مردم هر انتقادی که به عملکرد دادسرا دارند را بگویند چرا که ما خودمان را معصوم نمیدانیم و هر کجا که کم کاری شده است از مردم شریف خراسانجنوبی عذرخواهی میکنیم.
نظر شما