پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ تیر ۱۴۰۰، ۸:۵۸

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

شعرا نباید به حوادث انقلاب بی‌تفاوت باشند

شعرا نباید به حوادث انقلاب بی‌تفاوت باشند

تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: شعرا نباید نسبت به حوادث انقلاب و حرکت ملت به سمت اخلاق و معنویت و پیشرفت بی تفاوت باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در جمع شعرای استان اظهار داشت: شعر یک عنصر اثرگذار و اثرگذاری آن در مجموعه عوامل کلامی مضاعف‌تر می‌شود.

وی افزود: از شاخص‌های شاعر طراز انقلاب در خدمت تمام مفاهیم انقلاب بودن است در حوادث فتنه گون، شناخت عرصه، اطراف قصه، مهاجم و مدافع، ظالم و مظلوم، دشمن و دوست دشوار است.

آل هاشم گفت: اگر بنا باشد یک شاعر هم مثل دیگران تحت تأثیر تبلیغات دشمن فریب بخورد و بی بصیرتی به سراغش بیاید، این خیلی دون شأن یک فرد هنری و یک انسان فرهنگی است.

امام جمعه تبریز افزود: شعر و هنر را در خدمت مفاهیم اسلام قراردادن تلاش و مجاهدت برای فهم درست مسائل از ویژگی‌های هنر انقلاب است.

وی تصریح کرد: شعرا نباید نسبت به حوادث انقلاب و حرکت ملت به سمت اخلاق و معنویت و پیشرفت بی تفاوت باشند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اظهار داشت: زبان هنر و شعر، زبان اثر گذاری است که باید برای تبیین و تشریح مسائل انقلاب و حرکت‌های مردم از آن استفاده کرد.

کد خبر 5241486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha