به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید عبدالمهدی موسوی صبح چهارشنبه در بازدید تعدادی از کارخانههای موفق و فاقد پرونده قضائی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت شعار امسال عنوان کرد: حدود ۱۲ سال مقام معظم رهبری با انتخاب شعارهای اقتصادی بر صنعت، تولید، اشتغال و مقامسازی اقتصاد جمهوری اسلامی تاکید ویژه ای دارند که این موضوع تکلیف جدی را برای مدیران، مسئولان، صنعتگران و بانکها که نقدینگی حوزه صنعت را تأمین میکنند، ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه دستگاه قضا بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و دستورالعملهای موجود پیگیری مشکلات صنعت، تولید و اشتغال را برای خود تکلیف میداند، گفت: هر چند که این مهم جزو وظایف ذاتی دستگاه قضا نیست اما نگاه این دستگاه به پیگیری سیاستهای اقتصاد مقاومتی کشور نگاه اعتقادی، راهبردی و نشأتگرفته از دیدگاه بلند مقام معظم رهبری است.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: آنچه امروز در بازدید از شرکتها مشاهده شد نگاه صنعتگران ما به توان، دانش و ظرفیت داخل بود به طوری که این توانمندی را با قوت، قدرت و اعتماد بیان میکردند و ما به عنوان خدمتگزار این قشر در دستگاه قضائی پشتیبان آنها هستیم تا بتوانیم توان و ظرفیت داخلی را ارتقا دهیم و موجبات سربلندی استان و کشور باشیم.
موسوی گفت: در هفته قوه قضائیه نگاه محوری برای حضور در مجامع صنعتی و بررسی مشکلات آنها وجود دارد تا مدیران، مسئولان، صنعتگران و تولیدکنندگان نقاط ضعف موجود در محیط کارگاه را بیان کنند و برای رفع مشکلات در داخل و یا در صورت نیاز در خارج از مجموعه تصمیمات مدیریتی گرفته شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته دادگستری استان مرکزی پای کار رفع مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی بود و هر زمان که مشکلی در حوزه صنعت، تولید و اشتغال وجود داشت و یا صنف ارزشمند و خدوم کارگران استان با مشکلی روبرو میشدند مجموعه دادگستری استان برای رفع مشکلات در کنار آنها بود.
موسوی با تاکید بر اینکه امسال هم دادگستری استان مرکزی با قوت و تمام وقت در خدمت صنایع، تولید و اشتغال استان است، اظهار کرد: مشکلات و گرههایی وجود دارد که در سطح ملی و گاهی استانی هستند به طوری که یکی از مشکلات ملی این است که صنعت ما باید به سمت دانشبنیان شدن حرکت کند و ارتباط بین صنعت و دانشگاه بیشتر شود تا بتوانیم خلاقیتهای فردی در محیط دانشگاه و صنعت را تلفیق کنیم و موجبات ارتقای صنعت دانشبنیان فراهم شود.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات هدایت نقدینگی است به طوری که نقدینگی فراوانی در کشور داریم و تسهیلات بانکها باید به بخش تولید و صنعت هدایت شود تا نقدینگی که یکی از مشکلات مجامع صنعتی است از این طریق جبران شود بنابراین این نگاه باید ملی شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با تاکید بر اینکه باید به توانمندیهای داخل نگاه بیشتری شود، عنوان کرد: با توجه به اینکه این نگاه در فرمایشات مقام معظم رهبری و آیتالله رئیسی چهره فعال در حوزه صنعت، تولید و اشتغال وجود دارد اگر نگاه به داخل قوی شود و سرمایهگذاری در حوزه صنعت توسعه پیدا کند از واردات بیرویه پیشگیری میکند و از اینکه نقدینگی به سمت سکه، مسکن، بورس و غیره هدایت شود که در نهایت نتیجهای در بر ندارد در خدمت اقتصاد و صنعت دانشبنیان حرکت و از بیکاری، تورمهای حبابی و غیره پیشگیری میکند.
وی ادامه داد: باید در مسائل مختلف حوزا صنعت به تناسی مسئله نگاههای ملی و منطقهای درستی وجود داشته باشد تا به وضعیت بهتری برسیم.
نظر شما