به گزارش خبرنگار مهر، شاهی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی و ۷۲ یار به وفایش، اظهار کرد: سازمان تعزیرات حکومتی، قضاییترین نهاد موجود در دولت است که در راستای اجرای حکم میتواند فرد متخلف را محکوم و جریمه کند.
وی با بیان اینکه کار این سازمان، قضائی است اما با این وجود زیر مجموعه دولت است، افزود: این سازمان تعدیل کننده بازار و ابزاری در دست دولت برای تنظیم بازار است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه به تشریح عملکرد این سازمان پرداخت و ادامه داد: پنج هزار فقره پرونده در حوزه کالا و خدمات، یک هزار فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز و ۶۰۰ فقره پرونده در حوزه تخلفات بهداشتی و درمانی طی سه ماهه نخست سال جاری در این استان تشکیل شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۱۲۷ درصد، ۴۷ درصد و ۲۷ درصد افزایش داشته است.
شاهی گفت: طی سال گذشته ۱۶ هزار پرونده در حوزه کالا و خدمات، ۳ هزار و ۶۰۰ فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز و یک هزار و ۷۰۰ فقره پرونده در حوزه بهداشت و درمان تشکیل شده است.
به گفته وی، افزایش پروندهها در حوزه تخلفات بهداشتی و درمانی به دلیل اهمیت توجه و تمرکز بر روی مسئله بیماری کرونا، که موجب افزایش نظارتهای بهداشتی و برخورد با تخلفات این حوزه شده است.
شاهی با بیان اینکه افزایش تشکیل پروندهها به دلیل نظارت بیشتر و افزایش وقوع تخلفات و جرایم در سطح بازار بوده است، تاکید کرد: نوسانات بازار در افزایش آمار پروندهها تأثیر مستقیم دارد به طوری که ایجاد نابسامانی در بازار یکی از کالاهای ضروری مردم موجب افزایش تخلفات، تشدید بازرسیها و بالا رفتن آمار تشکیل پروندهها میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با اشاره به پروندههای تشکیل شده در حوزه تعهدات ارزی در این استان، گفت: طی سه ماهه نخست سال جاری ۲۰ پرونده در این خصوص تشکیل و تاکنون ۱۶ پرونده آن مختومه شده است اما به دلیل اعاده حین ارزی میزان مالی محکومیت جرایم زیاد نیست.
وی با بیان اینکه متخلفین تعهدات ارزی وارد کنندگانی هستند که ارز ۴۲ هزار ریالی برای واردات کالا از دولت دریافت کرده اما کالایی وارد نکردهاند، اضافه کرد: طی سال گذشته ۷۴ پرونده تخلفات تعهدات ارزی در استان کرمانشاه تشکیل شده که منجر به ۴۹۶ میلیارد ریال محکومیت برای متخلفین شده است.
شاهی رسیدگی به احتکار را یکی از اولویتهای مهم بازرسی این سازمان دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط نوسانات بازار، افرادی سودجو و فرصت طلب با عرضه نکردن کالاهای مورد نیاز مردم و ذخیره آن در انبارهای غیر مجاز موجب شکل گیری التهابهایی در سطح بازار میشوند.
وی با بیان اینکه سازمان تعزیرات حکومتی کرمانشاه طی سه ماهه نخست سال جاری ۵۶ میلیارد ریال وصولی جرایم داشته است، تصریح کرد: طی مدت مذکور ۳۵۰ پرونده مرتبط با مرغ و ۴۴ پرونده احتکار کالا در استان کرمانشاه تشکیل شده که به ترتیب منجر به ۱۴۶ میلیارد ریال و ۲۳ میلیارد ریال محکومیت برای متخلفین شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با بیان اینکه شاخص پوندههای تشکیل شده در این سازمان در رابطه با موضوع نهادهای دامی و روغن خوراکی بوده است، افزود: طی سال جاری تاکنون ۶۵ فقره پرونده در خصوص تخلفات روغن خوراکی در سطح این استان تشکیل شده است.
شاهی با اشاره به تشکیل ۲۵ فقره پرونده طی سال گذشته در رابطه با کشف دستگاههای ماینر در سطح این استان، تصریح کرد: اخیراً نیز سازمان تعزیرات حکومتی کرمانشاه یک پرونده کشف ۳۰۰ دستگاه ماینر در حال رسیدگی داشته که منجر به محکومیت ۹۰ میلیارد ریالی شده است.
نظر شما