پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

بیانیه حشد شعبی عراق درباره حمله هوایی آمریکا

بیانیه حشد شعبی عراق درباره حمله هوایی آمریکا

حشد شعبی عراق با صدور بیانیه ای به حمله بامداد امروز جنگنده های آمریکایی به مواضع حشد شعبی در مرز این کشور با سوریه واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، حشد شعبی عراق با صدور بیانیه‌ای به حمله بامداد امروز جنگنده‌های آمریکایی به مواضع حشد شعبی در مرز این کشور با سوریه واکنش نشان داد.

در این بیانیه با اشاره به اینکه حمله هوایی به مواضع حشد شعبی در داخل عراق رخ داده است و چهار رزمنده حشد شعبی به شهادت رسیده اند، تاکید شده است که این رزمندگان در حال حراست از مرزهای عراق و ممانعت از نفوذ داعش به عراق بودند.

حشد شعبی ضمن محکوم کردن این حمله و تسلیت به خانواده این شهیدان بر محفوظ بودن حق واکنش به این حملات و مجازات عاملان آن در اراضی عراق تاکید کرد.

در این بیانیه تاکید شده است که این حمله به منظور تضعیف عراق و نیروهای امنیتی و حشد شعبی آن است.

حشد شعبی با اشاره به اینکه همه دنیا شاهد اقدامات حشد شعبی در نابودی داعش و دفع خطر آن از دنیا بودند، این حمله آمریکا را به نفع گروههای تروریستی دانست.

در بیانیه حشد شعبی از مواضع دولت عراق و تلاش برای روشن کردن تکلیف موضوع خروج نیروهای خارجی در این کشور تمجید شده و بر حاکمیت کامل عراق تاکید شده است.

کد خبر 5246148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسن IR ۱۰:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
      0 0
      ما مردم ایران شکرگزار نعمت امنیت که حاصل جانفشانی های نیروهای نظامی مخلص کشور است می باشیم . اگر یک نفر از این امریکایی های کثیف پایش نحسش به کشور ما میرسید جنازه کثیفش را شکلات پیچ تحویل دولت جنایتکار امریکایی می دادیم.