۵ مرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۱۵

رئیس ستاد مشترک سپاه :

برای رهایی از تهدید نرم دشمن به جهادی عظیم نیازمندیم

سردار احمدیان گفت : امروز در چنبره تهدید نرم گرفتاریم و برای رها شدن در این چنبره نیاز به جهادی عظیم تر و بزرگ از 8 سال دفاع مقدس داریم .

به گزارش خبرنگار اعزامی مهربه مشهد ، سردار دکتر علی اکبر احمدیان رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دومین روز از همایش نهمین هم اندیشی اساتید بسیجی کشور که در فرهنگسرای بسیج مشهد مقدس در حال برگزاری است به تبیین و تشریح تهدید نرم پرداخت.

وی گفت: ما در گذشته بحثی به نام قدرت نرم داشته ایم ولی تهدید نرم بحثی است که به آن کمتر توجه شده است.

احمدیان افزود: بسیج اساتید دو رسالت دارد که یکی خود یابی و دیگری دشمن شناسی است .

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برای نجات مردم از یوغ استبداد و استعمار و رسیدن به آزادی و استقلال آمده است ، گفت: کسانی که سینه چاک پیوستن به غرب هستند در روزهای اول انقلاب سینه چاک پیوستن به سوسیالیسم بودند چون آنها برداشتشان از انقلاب اسلامی از بین رفتن طاغوت بود. آنها استقلال را می خواهند و در ادامه استقلال تمدن بشری را ، آن روز تمدن بشری سوسیالیسم بود و امروز غرب ، در واقع این افراد دچار مشکل هویتی هستند.

رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به اینکه برخی در کشور به مرزی میان تهدید و آسیب قائل نیستند گفت: این تلقی کاملا اشتباه است آنها می گویند تهدید مرحله اوج یافته آسیب است در حالی که باید بین این دو مفهوم تفکیک قائل شد چرا که تهدید عمدتا فاعل بیرونی دارد  و آسیب فاعل درونی دارد.

استاد دانشگاه امام حسین ادامه داد: ما وقتی تهدید را مشاهده کردیم باید در پروتکل دشمنی با او روبرو شویم نه پروتکل گفتگو .

احمدیان با تقسیم بندی تهدیدات به دو دسته مقطعی و عمقی گفت: یافتن تهدیدات مقطعی برای ما به عنوان سپاه پاسداران  برای طراحی استراتژی ها مفید نیست ما باید به تهدیدات عمیق و اساسی توجه کنیم، هر چه در برابر انبیا تهدید بود امروز هم در برابر انقلاب اسلامی تهدید است ما باید به دنبال زمان وقوع تهدید بگردیم.

رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  گفت: وقتی  تهدید را شناختیم می توانیم سه نوع تعامل با تهدید را در پی بگیریم اول آنکه در برابر تهدید تسلیم شویم که اگر این کار را بکنیم از حق بیرون رفته ایم ، البته می توان حتی با دشمن دست دوستی داد، اما نمی شود با دشمن در مورد مرزها تساهل و تسامح کرد،  هر چند که می توانیم از لحاظ فیزیکی درگیری نداشته باشیم .

وی دو تعامل دیگر را حذف شدن و بوجود آمدن موازنه قدرت دانست و تصریح کرد: بوجود آمدن موازنه قدرت امری  شدنی است که ما باید آن را انجام دهیم .

این استاد دانشگاه  به سیر تکوین تاریخی تهدید اشاره کرد و گفت: در طول تاریخ تهدیدات به سه دسته تهدیدات سخت که توسط استعمار کهن اعمال می شد ، تهدیدات نیمه سخت که توسط استعمار نو اعمال می شود و تهدیدات نرم که از دوره استعمار فرانو در سال 1950 شروع شد و در سال 2000 به تکامل رسید تقسیم بندی می شود.

وی تاکید کرد: نکته مهم این است استبداد مستقل دیروز در این مرحله جای خود را به استبداد وابسته می دهد و آنها برای واکسینه کردن ملتها در برابر این استبداد جریان کاذبی را علیه خودشان راه می اندازند که این حکومت های مستبد بی عرضه غیر کار آمد در طول 200،  300 سال  ناکارآمدی خودشان را نشان دادند، بنابراین قدرت ها استراتژی خود را تغییر دادند و از این جا بود که قدرت نرم شروع به بروز کرد.

احمدیان تاکید کرد: اگر امروز انقلاب اسلامی نبود قدرت نرم در همه جای دنیا حکم فرما شده بود اما انقلاب ما که به قول آنها انحراف تاریخ است این اعمال تهدید نرم را به چالش جدی کشید.

رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه بحث خود با ترسیم مثلثی که یک ضلع آن معیشت و اقتصاد ضلع دیگر فرهنگ واجتماع و ضلع سوم حکومت و سیاست است به بیان تهدیدات نرم دشمن در این سه حوزه پرداخت ، درحکومت و سیاست تهدید نرم کاملا فعال است ، امروز در حکومت سیاست با فلاش جهانی سازی و جهانی شدن روبرو هستیم که این خود همان تهدید نرم است.

وی افزود: آنها در عرصه سرزمین به دنبال بالکانیزه کردن کشورها هستند یعنی ایجاد حکومت های کوچک و ملت سازی، همان کاری که امروز در عراق می کنند و قصد دارند با این روش خاورمیانه جدیدی را بسازند که اگر این هدف آنها برآورده نشد به دنبال راه دومی یعنی حذف قلمرو که همان پاک کردن صورت مسئله است می روند.

احمدیان همچنین به واتیکانیزاسیون کشورها توسط غربی ها اشاره کرد و گفت: آنها به دنبال حذف گروهای مرجع  مثل روحانیون ، متدینین و اخلاق محورها هستند تا  گروهی از خودشان را جایگزین این گروه های مرجع بکنند که این موج مقطعی همراه افتاد و عده  زیادی را هم به طرف خود کشاند. 

این استاد دانشگاه همچنین به دموکراتیزاسیون را یکی دیگر از برنامه های قدرتهای غربی برای کشورها دانست و گفت: آنها به دنبال ایجاد حکومت های وابسته به نام حکومت های ملی منتخب هستند که ما تجلی این حکومت را وقتی می بینیم که جرج بوش در یک سالن آمفی تئاتر در یکی از کشورهایی خاورمیانه می رقصد و در همان کشور در جای دیگر نیز مردم می رقصدند.

وی همچنین از برده داری مدرن نام برد و گفت: امروز شاهد هستیم فکر مستقل سرکوب می شود در عرصه فرهنگ ما این برده داری را در دو فلاش مشاهده می کنیم یکی در حوزه افکار و دیگری در حوزه علائق .

رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت:در حوزه افکار و اعتقادات به دنبال این هستند که اگر نتوانستند اطلاعات را عوض کنند به سراغ بمباران اطلاعاتی بروند تا اعتقاداتی یکسان ایجاد کنند، اینها همانهایی هستند که تا دیروز می گفتند اعتقادات هر کس محترم است اما امروز می گویند تا عقاید یکسان نشود جهانی سازی محقق نخواهد شد.

احمدیان در ادامه بحث خود به بیان مظاهرتهدید نرم در حوزه اقتصاد پرداخت و اظهار داشت:در عرصه اقتصاد ما با دو فلاش عمده مواجه هستیم یکی در اندیشه های اقتصادی و دیگری تاثیر بر تولید و مصرف ، آنها با محکوم کردن تولیدات برای مصرف داخل به ظاهر می خواهند تجارت جهانی را ترویج کنند اما آنها در واقع می خواهند ما به آنها وابسته شویم آنها شروع به ارائه الگوهای توسعه کرده اند ، اما ما امروز شاید متوجه نباشیم که نظریات اقتصادی که امروز در کشور ما موج می زند همه از جانب بلوک غرب آمده است، به طور مثال در حوزه اقتصاد 13تا 17 نشریه اقتصادی داریم که شمارگان آنها کمتر از 1000 نسخه است. که این نشریات مملو از این نظریات اقتصادی تنها برای مسئولین کشور می رود ، آنوقت برخی از مسئولین در برخی ازمسائل که حتی با مبانی دینی و ملی ما  منافات دارد می گویند از باب اضطرار حرکت بر خلاف  این مبانی مشکلی ندارد .

این استاد دانشگاه در ادامه تصریح کرد: تولیدی  که این انظام استبدادی می خواهد تولید دسته دوم است ، آنها می گویند تولید علم ممنوع امروز اگر ما به سازمان تجارت جهانی بپیوندیم  میلیارد های دلار ضرر خواهیم کرد چرا که هنوز نتوانسته ایم که آنقدر باید و شاید خودمان را قوی بکنیم و به این عرصه بیاییم ، ضرری که ما می بینیم همان خواسته استبداد است .

رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سپس به بررسی راهکارهای شناخت و مقابله با تهدیدات نرم پرداخت .

وی گفت: تبیین تهدید نرم باید در بسیج اساتید شکل بگیرد اگر ما این تهدید ناملموس را نشناسیم الله و اکبر گویان در چاه هایی که در برابر ما کنده اند میفتیم .

احمدیان طراحی و تدوین سیستم اسلامی در برابر سیستم غربی را مهمترین راهبرد مقابله با تهدید نرم بر شمرد و گفت: ما در بعد سیاسی نظام ولایی و مردم سالاری دینی را جایگزین کرده ایم  هرچند  چون نظریه پردازان دوم خردادی با استفاده از مبانی غربی  مردم سالاری دینی را تعریف کردند آن مردم سالاری دینی مشکل داشت.

این استاد دانشگاه  ادامه داد:  تحول اساسی در عرصه محتوا از جنس انقلاب نیاز اصلی تحقق هدفهای انقلاب اسلامی است  که این وظیفه بر دوش شما دانشگاهیان است .

وی افزود : در حوزه نظری کشور ما  متاسفانه جریانات غالب نخبگی  توسط غرب طراحی و هدایت شده اند، خاکریز پشت خاکریزبرای ما موانع ایجاد کرده اند و آنهایی را هم که در آمریکا می گویند با ایران تعارض نکنید در واقع می خواهند ما در تله های آنها گرفتار شویم، تا وقتی جریان نخبگی از جنس انقلاب بروز و ظهور نکند بدانید ما شکست خورده ایم .

 رئیس ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درادامه به اساتید بسیجی توصیه کرد : امروز باید این نظریه ها و تئوری هایی که توسط غرب  ابداع و ترویج شده شکسته شود  و این کار باید توسط بسیج اساتید انجام شود ، رسالت بزرگ اساتید جریان سازی و جبهه آرایی از موضع انقلاب اسلامی و از تفکر بسیج  در کشور است بعد از آن باید به سیستم سازی و بعد کادر سازی بپردازیم تا بتوانیم در 15 سال آینده نظریه پردازانی بومی و اسلامی از جنس انقلاب داشته باشیم .

وی در پایان با بیان اینکه امروز بسیج دچار کسری و کمبود است گفت: ما به بسیج نخبگی نیاز داریم تا با ترویج و ایجاد جسارت نقادی ، رسالت یابی و راهبرد یابی هویت خود را بشناسیم و دشمن را هم بشناسیم و در برابر او با صلابت بایستایم.

کد خبر 524832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha