۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۹:۲۵

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد خبر داد:

تلاش برای راه‌اندازی ۲۰ هزار مرکز نیکوکاری در کشور

 تلاش برای راه‌اندازی ۲۰ هزار مرکز نیکوکاری در کشور

قزوین - مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه هفت هزار و ۲۰۰ مرکز نیکوکاری در سراسر کشور تأسیس شده است، گفت: پیش بینی می‌کنیم تعداد مراکز نیکوکاری در کشور به ۲۰ هزار برسد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) حمزه علی کوهساری در شورای مدیران کمیته امداد استان قزوین بیان کرد: سیاست کمیته امداد در گستره خدمت رسانی بر این مبنا استوار است که جایی که هیچکس نیم ورد و برای حضور سخت و دشوار است، حاضر شویم.

وی ادامه داد: کمیته امداد باید در هر نقطه‌ای که لازم است خدمت رسانی به نیازمند داشته باشد، حاضر شود و خدمت رسانی کند، خدمت رسانی به مردم باید برجسته شود و در این میان خدمت رسانی مردم به مردم باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد اضافه کرد: با ایجاد مراکز نیکوکاری زیرساخت حضور مردم در عرصه نیکوکاری بیش از پیش فراهم شده است حضوری که پیش از این وجود داشت ولی با فعالیت مراکز نیکوکاری ساماندهی و تقویت شد.

وی افزود: در گذشته تشکیل هسته‌های مردمی برای خدمت رسانی به محرومان از طریق ظرفیت‌های مردمی مورد توجه بود ولی در این مراکز تنها کمک‌های مردمی جمع آوری می‌شد ولی در مراکز نیکوکاری نه تنها کمک‌های مردمی جمع آوری می‌شود بلکه همان کمک‌ها توسط اعضای مرکز نیکوکاری برای نیازمندان هزینه می‌شود.

کوهساری عنوان کرد: در زمینه تشکیل هسته‌های مردمی کمیته امداد استان قزوین عملکرد خوبی داشت و این روند مثبت را در راه اندازی مراکز نیکوکاری نیز شاهد بودیم که نشان دهنده ظرفیت‌های شایسته مردم استان قزوین در امر انفاق و احسان دارد از این رو انتظار از استان قزوین بالاست تا مشارکت مردمی را بیش از سطح فعلی چه به لحاظ کمّی و چه به لحاظ کیفی ارتقا دهد و راه این ارتقا در مراکز نیکوکاری است.

وی اظهارکرد: در گام‌های نخست مراکز نیکوکاری کارکنان کمیته امداد امام (ره) در این مراکز فعالیت و حضور داشتند ولی از سال ۹۵ روند راه اندازی مراکز نیکوکاری تغییر کرد و دیگر کارکنان کمیته امداد امام (ره) در این مراکز و اداره آن حضور ندارند به طوری که ویژگی مردمی و کار جهادی به عنوان معیارهای برجسته در این زمینه مورد توجه قرار گرفت.

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: یکی از برنامه‌هایی که در روند راه اندازی مراکز جدید و ادامه فعالیت مراکز نیکوکاری از قبل راه اندازی شده باید مورد توجه قرار گیرد، توانمندسازی این مراکز است.

وی گفت: برای توانمندسازی این مراکز لازم است توسعه کمی و کیفی را شاهد باشیم و چنین رویکردی مستلزم ارتباط هرچه بیشتر این مراکز با حوزه‌های تخصصی کمیته امداد برای انتقال تجربه و دانش است.

کوهساری توضیح داد: باید در این ارتباط بستری فراهم شود که مرکز نیکوکاری به شناخت ملموس‌تر و دقیق‌تر از خدمات مورد نیاز محرومان دست یابد که چنین رویکردی به افزایش دریافت کمک‌های مردمی و ارتقای خدمات به نیازمندان کمک می‌کند.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده اعلام کرد: بررسی روند فعالیت‌های مراکز نیکوکاری نشان می‌دهد که سال ۹۲ تنها ۳۹۰ مرکز نیکوکاری در کشور داشتیم که در سال ۹۳، ۹۴، ۹۵، ۹۶، ۹۷، ۹۸ و ۹۹ به ترتیب ۴۳۲، ۵۲، ۷۵، ۶۹، ۵۸۸، یک هزار و ۸۱۶ و سه هزار و ۱۳۲ مرکز نیکوکاری جدید راه اندازی شده است.

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد تأکید کرد: امروز در شرایطی هستیم که هفت هزار و ۲۰۰ مرکز نیکوکاری در سراسر کشور تأسیس شده که پیش بینی می‌کنیم با روند حاضر تعداد مراکز نیکوکاری در کشور به ۲۰ هزار برسد که تصمیم داریم مناطق روستایی و محروم را در اولویت قرار دهیم.

وی خاطرنشان کرد: بررسی درآمد مراکز نیکوکاری نیز نشان می‌دهد که سال ۹۵، ۹۶ و ۹۷ میزان کمک‌های مردمی جمع آوری شده در این مراکز ۲۲۰، ۳۲۰ و ۵۱۰ میلیارد تومان بوده است ولی در سال ۹۸ این درآمد به بیش از یک هزار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و در سال ۹۹ به بیش از سه هزار میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان رسیده است.

کوهساری ادامه داد: برای انجام کاری نیازمند سه اصل ضابطه و قانون، ایجاد زیرساخت و منابع انسانی هستیم؛ در بخش ضابطه و زیرساخت بسترهای کار را مرور کردیم و در زمینه نیروی انسانی نیز بیش از ۴۰ هزار نفر به صورت اعضای هیئت امنای مراکز نیکوکاری با این نهاد ارتباط دارند که ظرفیت گران سنگی برای خدمت رسانی به محرومان است.

وی بیان کرد: امروز شاهد حرکت جهادی و مردمی در مراکز نیکوکاری برای خدمت رسانی به محرمان هستیم که باید کمک کنیم تا از موازی کاری پیشگری و بر همکاری و هم افزایی پرداخته شود.

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد گفت: امروز شفاف سازی و نظارت بر کار مراکز نیکوکاری موجب رشد توأم با اعتماد مردم به این مراکز برای خدمت رسانی به محرمان شده است.

وی یادآورشد: توجه به شیوه‌های نوین جمع آوری کمک‌های مردمی امری است که مورد توجه قرار داده‌ایم از همین رو تاکنون دو هزار دستگاه پوزبانکی تحویل مراکز نیکوکاری شده است که این روند برای ارتقای فعالیت‌های این مراکز استمرار خواهد یافت.

کد خبر 5249154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha