به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گلوبال تایمز، «جیانگ دوآن» نماینده ارشد دفتر نمایندگی چین در سازمان ملل متحد طی بیانیه ای مشترک، در ۴۷ امین جلسه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت که چین به نمایندگی از طرف گروهی از کشورها بر سر جعل و پراکندن اطلاعات نادرست با اهداف سیاسی و جوسازی علیه دیگران تحت بهانه های حقوق بشر، ابراز نگرانی می کند.
جیانگ گفت این اقدامات که در راستای بهانه تراشی برای مداخله در امور داخلی دیگر کشورها صورت می گیرد و هدف از آن، تحمیل اقدامات قلدرمآبانه و ایجاد سازوکارهای مبتنی بر منافع کشوری خاص در شورای حقوق بشر است؛ به طور جدی باعث نقض اهداف و اصول منشور سازمان ملل می شود و کاری جز انحراف مکانیسم های بین المللی حقوق بشر و تضعیف حسن شهرت آن نمی کند.
جیانگ افزود: «ما به شدت نگرانیم که تعدادی از کشورهای صاحب اختیار، در اقدامی تبعیض آمیز و با هدف طرح اتهام علیه کشورهای مستقل، اطلاعات نامعتبر را از رسانه های غربی و گروه های سیاسی می گیرند».
وی همچنین گفت: «ما خواهان این هستیم که آن دسته از کشورهای سودجو فورا جعل و پراکندن اطلاعات نادرست را متوقف و از استفاده از مسئله حقوق بشر به عنوان ابزاری سیاسی خودداری کنند.
کشورهایی که در این راستا موضعی یکسان با چین دارند شامل کره شمالی، بلاروس، سوریه، ونزوئلا، زیمباوه، سریلانکا، لائوس، ایران، تاجیکستان و نیکاراگوئه هستند.
به گزارش خبرگزاری مهر، دولت آمریکا روز پنج شنبه در گزارش سالانه خود بار دیگر در اقدامی خصمانه نام ایران را در پایینترین سطح از لحاظ مقابله با معضل قاچاق انسان قرار داد!
در این گزارش آمده است: «گزارش قاچاق انسان سال ۲۰۲۱ شامل نام یازده کشور ذیل به همراه رویه یا الگوی مستندی از قاچاق انسان، نیروی کار اجباری در بخشهای خدمات درمانی و سایر بخشهای وابسته به دولت، بردگی جنسی در اردوگاههای دولتی و استخدام یا اشتغال کودکان سرباز است».
دوازده کشور یاد شده در این گزارش عبارتند از: ایران، کره شمالی، افغانستان، برمه، چین، کوبا، اریتره، روسیه، سودان جنوبی، سوریه و ترکمنستان و همچنین ترکیه- متحد آمریکا در ناتو!
خبرگزاری رویترز نیز در گزارشی اعلام کرد که ایالات متحده همچنین نام ترکیه را به فهرست کشورهایی افزوده که به زعم مقامات واشنگتن، ظرف یکسال گذشته از خدمات کودک سربازها سوء استفاده کردهاند. این در حالی است که گنجاندن نام این عضو ناتو در فهرست جنجالی مزبور، احتمالاً روابط مملو از تنش کنونی میان آنکارا- واشنگتن را بیش از پیش پیچیدهتر خواهد کرد.
نظر شما