۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۷:۰۴

مدیرکل تعاون مازندران:

۲۳۰۰ مجوز مشاغل خانگی در مازندران صادر شد

 ۲۳۰۰ مجوز مشاغل خانگی در مازندران صادر شد

ساری- مدیرکل تعاون مازندران با اشاره به ایجاد هزار و ۳۶۵ فرصت شغلی با اجرای طرح های مشاغل خانگی در استان گفت: بیش از دو هزار و ۳۰۰ مجوز مشاغل خانگی در استان صادر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران اصغری بعدازظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در دو سال گذشته با حمایت از طرح‌های مشاغل خانگی، هزار و ۳۶۵ فرصت شغلی در استان ایجاد شده است.

وی افزود: با اجرای الگوی توسعه مشاغل خانگی در این استان در سال‌های ۹۸ و ۹۹ به ۴۱۱ طرح مشاغل خانگی مبلغی بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که موجب ایجاد ۱۳۶۵ فرصت شغلی در استان شد.

وی بیان کرد: با هدف اجرای صحیح الگوی توسعه مشاغل خانگی و سیاست‌های ابلاغی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دو سال گذشته، ۲ هزار و ۳۶۵ مجوز مشاغل خانگی در سطح استان صادر شده‌است که ۲ هزار و ۲۱۶ مورد مربوط به صدور مجوز مشاغل خانگی مستقل و ۱۴۹ مورد صدور مجوز مشاغل خانگی پشتیبان بوده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: با توجه به صدور مجوز مشاغل خانگی در برخی از رشته‌های صنایع تبدیلی تکمیلی بخش کشاورزی که نیازمند نظارت بهداشتی است، از این رو جلساتی با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار و هماهنگی‌های لازم جهت تسهیل در روند کار متقاضیان این بخش انجام شد.

وی افزود: حوزه مدیریت کارآفرینی و اشتغال این اداره کل حمایت و توسعه مشاغل خانگی در استان را با جدیت دنبال و اقدامات مهمی در این زمینه برنامه‌ریزی و اجرا کرده است که از آن جمله می‌توان به ۶۹۵ مورد بازدید، کنترل کیفیت و نظارت بر طرح‌های مشاغل خانگی، نظارت و همکاری در پیاده‌سازی الگوی توسعه مشاغل خانگی، نظارت بر حسن اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی توسعه مشاغل خانگی، اشاره کرد.

اصغری افزود: در راستای اجرای الگوی توسعه مشاغل خانگی در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ پس از هماهنگی با جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه‌ای، واسطه‌ای و تسهیلگر، ضمن شناسایی رشته‌های الویت‌دار مشاغل خانگی استان در هفت رسته شغلی، در مراحل دوم و سوم پیاده سازی الگوی توسعه مشاغل خانگی اقداماتی از جمله ارزیابی اولیه متقاضیان، استعدادسنجی، مشاوره و هدایت و آموزش متقاضیان، جلب مشارکت کارآفرینان، خیرین و شبکه سازی، برندسازی و استاندارد سازی، کمک به تنظیم برنامه‌های تولید و فروش و اتصال به بازار و بنگاه‌های بالادستی صورت گرفته است.

وی کسب و کار و مشاغل خانگی را یکی از زمینه‌های افزایش مشارکت مردم در اقتصاد دانست و گفت: این نوع کسب و کارها راهکار مناسبی برای توسعه اشتغال‌های خرد و متوسط به ویژه برای بیکارانی است که دارای مهارت کافی در انجام برخی از کارها هستند، اما به دلیل بازار نامناسب نمی‌توانند جذب بازار کار شوند.

کد خبر 5249669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha