به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا قوسی شنبه شب در هفتمین جلسه کمیته جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی ذیل ستاد توسعه خاوران تصریح کرد: برخی از این طرح ها به دلیل اینکه محدودیت های زمین، آب و زیرساخت نداشته باشند در شهرک های صنعتی یا نواحی آن اجرایی می شوند.
به گفتۀ وی برخی از طرح ها نیز سرمایه گذار دارد و با تأیید کارگروه زیربنایی کار را شروع خواهند کرد و برای برخی نیز با اطلاع رسانی های دقیق به دنبال جذب سرمایه گذار هستیم.
وی اظهار کرد: در بخش مجتمع های گلخانه ای و دامداری و دامپروری مشکل زیرساخت نداریم و مشکل اصلی در زمینه اعتبار برای تسهیلات است چرا که سرمایه گذار تسهیلات خوب می خواهد و درخواست پیگیری این مشکل را داریم.
قوسی با بیان اینکه برخی از طرح ها که در زمینه محصولات استراتژیک نیز هستند، به دلیل نیاز به هزینه های بالای سرمایه گذاری از ۲۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان باید با قرارگاه ها، بنیادها حمایتی مانند بنیاد برکت و آستان قدس رایزنی شود تا برای اجرای آنها کمک کنند.
طرح های کلان برای جذب سرمایه گذار حمایت شود
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم تأکید کرد: بعد از تأیید مجوزها از کارگروه زیربنایی کار به صورت جدی شروع می شود تا سرمایه گذاران جذب شوند.
محمدحسین اکبری با اشاره به اینکه طرح های کلان کشاورزی در بخش محصولات استراتژیک از جمله زعفران، زرشک، عناب، انار و خرما است، گفت: در این بخش برای جذب سرمایه گذار باید کمک شود.
وی ادامه داد: از جمله طرح های کشاورزی که می توان به آن اشاره کرد، علاوه بر محصولات استراتژیک، تولید شیر خشک، کشتارگاه، سردخانه، پرورش بز سانن، تولید و فرآوری گیاهان دارویی، دامپروری، تولید علوفه هیدروپونیک و موارد دیگری است.
به گفتۀ وی شرکت های سهامی زراعی نیز طرح هایی دارند که اگر مشکل تسهیلات رفع شود خود اجرایی می کنند و در غیر این صورت با جذب سرمایه گذار می توان به صورت مشارکتی اجرایی کرد.
نظر شما