پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۲۳

جشن ازدواج 3 هزار زوج کمیته امداد برگزار شد

جشن ازدواج 3 هزار زوج کمیته امداد برگزار شد

همزمان با سالروز ولادت حضرت علی (ع) بیش از 6 هزار عروس و داماد خانواده بزرگ کمیته امداد امام خمینی (ره) در 8 استان کشور راهی خانه های بخت شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، کمیته امداد امام خمینی (ره) با هدف ترویج سنت حسنه ازدواج به ویژه کمک به زوجهای جوان تحت حمایت و اشاعه فرهنگ ازدواج آسان، مراسم ازدواج این گروه از نوعروسان را در آستانه میلاد با سعادت حضرت علی ابن ابیطالب (ع) با بهره گیری از انفاق مردم سخادتمند کشورمان ، در سراسر کشور برگزار نمود.

بر پایه این گزارش، استان خراسان رضوی با 1000 زوج و استان یزد با 500 و استان خراسان شمالی با 400 زوج بیشترین تعداد ازدواج را دارا هستند.

این گزارش حاکیست ، هر یک از این نوعروسان یک سری جهیزیه شامل اقلام ضروری زندگی که به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) و کمکهای مردم خیر و نیکوکار کشورمان تهیه شده است دریافت کردند.

شایان است ، تاکنون 710 هزار زوج جوان با همت کمیته امداد و مساعدتهای مردم نیکوکار راهی خانه بخت شده اند.

کد خبر 525082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha