به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی آقازاده ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه گذر از پیک برق ۱۴۰۰ با تاکید بر اینکه تا حد امکان باید برق خانگی را حفظ کرد، گفت: قطعی برق سبب شده منابع آبی شهرها و روستاها دچار مشکل شود. البته به هیچ عنوان راضی به خاموشی صنعت نیستیم، اما در واقع شرایط سخت است.
وی با بیان اینکه پایداری برق خانگی در کاهش فشارهای اجتماعی و قطع آب شرب برخی مناطق شهری و روستایی مؤثر است، عنوان کرد: صنایع سیمان و فولاد استان بر اساس تصمیم ملی باید امروز ۹۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند و تنها با ۱۰ درصد بار فعالیت کنند.
استاندار مرکزی تصریح کرد: کمبود برق در کشور موقتی و فصلی نیست و ادامه خواهد داشت، در زمستان این مشکل به سبب رساندن سوخت به نیروگاه مضاعف خواهد شد، این روند به سبب رشد مصرف برق و عدم افزایش ظرفیت تولید ادامه خواهد داشت.
آقازاده ادامه داد: از تحمیل محدودیت به صنایع ناراحت هستیم، اما باید امروز در مصرف خانگی کاهش قطع را شاهد باشیم ضمن اینکه شرکت آلومینیوم باید مصرف خود را تا چند ساعت آینده از ۵۰ مگاوات به ۱۰۰ مگاوات کاهش دهد.
وی گفت: از صنایع و مردم به سبب کسری برق و قطع آب عذرخواهی میکنیم و تقاضا داریم مشترکین صرفه جویی را که کلید عبور از بحران است در دستور کار قرار دهند.
استاندار مرکزی عنوان کرد: صنایع استان میتوانند به جهت افزایش تولید و جلوگیری از خسارت به تجهیزات، ساعت کاری خود را به ساعت غیر از پیک خانگی تغییر دهند.
آقازاده عنوان کرد: میطلبد تعطیلی تابستانه صنایع استان نیز از شنبه آغاز شود، تلاش ما بر این است که بتوانیم کمترین خاموشی را در مصارف خانگی داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه نظارت بر مصرف برق ادارات باید مورد توجه باشد، گفت: استفاده از برق اضطراری باید مورد توجه برخی دستگاهها بویژه بانکها باشد و نباید به برق سراسری وابسته باشند. عمل به برنامه در شرایط بحران سخت است اما باید تلاش کرد.
استاندار مرکزی در پایان بیان کرد: با توجه به اینکه در زمستان احتمال مصرف سوخت مایع برای نیروگاه شازند وجود دارد، سال گذشته فیلتراسیون این شرکت مصوب شده که باید در اسرع وقت اقدامات اولیه برای مقابله با الودگی هوا و ایجاد فیلتراسیون صورت گیرد.
نظر شما