دکتر کوروش پرند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ما توانستیم با همکاری دانشگاه شهید بهشتی، وزارت کار، صندوق جمعیت سازمان ملل، وزارت ورزش و جوانان و جهاد دانشگاهی برای بکارگیری ایدهها در مناطق محروم طرحی را اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه این طرح با هدف اشتغال پذیری در ۱۰ استان محروم کشور در حال انجام است، گفت: به واسطه این طرح، بستههای آموزشی و محتواهایی تولید شده است؛ همچنین کارگاههای آنلاینی در مناطق محروم برگزار میشود که از این بستههای تولید شده استفاده میشود.
وی ادامه داد: بدین واسطه میتوان سرپرستهای خانوار و افرادی که پتانسیل انجام کاری را دارند، حمایت کرد تا بتوانند با استفاده از ظرفیتهای خود یک کسب و کار برای خود داشته باشند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به این مناطق محروم گفت: لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، قم، ایلام، هرمزگان، خراسان شمالی از جمله استانهایی هستند که در فاز اول کارگاههایی را برای آنها برگزار کردیم.
به گفته وی، این طرح برای بقیه استانها در فاز بعدی انجام میشود.
پرند افزود: در فاز اولیه ۶۰۰ نفر در ۵ استان محروم را مد نظر قرار دادیم؛ این افراد شامل سرپرستهای خانوار و افرادی که پتانسیل انجام کار دارند میشود و قرار است این تعداد تحت آموزش قرار گیرند.
نظر شما