به گزارش خبرنگار مهر، سیزدهمین همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده کشور به در مجتمع یاوران مهدی قم برگزار شد.
در روز نخست این گردهمایی رحیم آبفروش دبیر جامعه ایمانی مشعر، حسین حائری مسؤول پویش «یک وعده با علی (ع)»، حجتالاسلام ناصر رفیعی استاد حوزه و دانشگاه و سید احمد عبودتیان مدیرعامل بنیاد خاتمالاوصیا، حجتالاسلام وافی سخنران هیأتهای مذهبی، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه معاون دانشگاه آزاد و حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و سید بشیر حسینی کارشناس حوزه رسانه به ایراد سخن پرداختند.
کمیسیونهای تخصصی نیز با محوریت بیانات رهبری در دیدار تصویری با مداحان برگزار شد که کمیسیون نخست با موضوع «هیأت فرهنگساز، هیأت اجتماعی» و سخنرانی دکتر سیدحسین هاشمیان عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم و رحیم آبفروش جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر، کمیسیون دوم با موضوع «بایستههای مطلوب یک هیأت تراز» با سخنرانی حجتالاسلام سید حسین آقامیری سخنران هیأتهای مذهبی و همچنین کمیسیون سوم با موضوع «بررسی لوازم رسانه هیأت» و با سخنرانی سید بشیر حسینی کارشناس حوزه رسانه دنبال شد.
همچنین پنجشنبه شب برنامه تربیون آزاد با حضور شرکتکنندگان در این همایش در مجتمع یاوران مهدی و با موضوع روابط متقابل و انتظارات هیأت از دولت انقلابی برگزار شد.
روز دوم این همایش نیز با سخنرانی علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، حاج حسین یکتا فرمانده قرارگاه جهادی امام رضا (ع)، حاج رحیم آبفروش جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر و سید ابوالحسن حسینی پژوهشگر عرصه هیأت برگزار شد.
محرم؛ فرصتی مناسب برای آبرسانی به مردم روستاهای سیستان و بلوچستان / حکمرانی حلقههای میانی کار دولتیها و دستگاهها نیست، بلکه کار هیأتیهاست
فرمانده قرارگاه جهادی امام رضا (ع) گفت: ماه محرم فرصت مناسبی برای آبرسانی به مردم روستاهای سیستان و بلوچستان است و هر هیأت میتواند عهدهدار یک روستا شود و بعد از سیستان هم به سراغ خوزستان میرویم و ما نیازمند آبرسانی دائم هستیم و کار موقت جواب نمیدهد.
حاج حسین یکتا با اشاره به اینکه حکمرانی حلقههای میانی که توسط رهبری مورد تاکید قرار گرفته کار دولتیها و دستگاهها نیست بلکه کار هیأتیهاست اظهار کرد: جبهه انقلاب و آتش به اختیارها که به دنبال رفع مشکلات جامعه هستند باید در این شرایط بیشتر از همه دقت لازم را داشته باشند و فکر نکنند که کار تمام شده است.
وی با تاکید بر اینکه طراحی حلقه میانی حکمرانی مشعر، خاتم، مؤسسات و خیریهها باید حلقه میانی شوند، تصریح کرد: سرمایه اجتماعی نظام با کار اجتماعی محقق میشود و کار اجتماعی فرهنگی نیست بلکه یک کار بازاری است و ما با ساخت خانه، اطعام غذا و کمک به نیازمندان و غیره که همه بازاری است میتوانیم مردم را همراه خود کنیم.
این یادگار دفاع مقدس با بیان اینکه ما باید در کار جهادی از کارهای مقطعی گذر کرده و به کارهای دائمی، حرفهای و تخصصی برسیم، عنوان کرد: اصل خدمات اجتماعی رفع نیازهای مردم است و ما نیازمند این اصل هستیم چراکه با رفع نیاز اجتماعی میتوانیم به سمت فرهنگسازی حرکت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه هیأت با مسؤولیت دادن باید به دنبال جذب دهه هشتادیها هم باشد، گفت: اگر ما نوجوان را جذب نکنیم دشمن او را جذب خواهد کرد.
یکتا از کمبود آب در استانهای خوزستان و سیستان و بلوچستان یاد کرد و اظهار کرد: ما به تشکیل یک خیریه تخصصی برای آب رسیدهایم تا بتوانیم مشکل بیآبی و کمبود آب را به صورت جدی رفع کنیم، در این راستا یک جا باید آب معدنی توزیع کرد اما یک جا باید لوله آبرسانی یا چاه آب ایجاد کنیم.
وی از افزایش بحران آب یاد کرد و گفت: ما ۱۵ روستایی که ۴۵ درجه گرما و ۸۵ درصد رطوبت دارند را شناسایی کردیم و حساب کردیم تا با چه اقداماتی میتوانیم مشکل آنها را رفع کنیم و اکنون در حال جمع آوری هزینههای مورد نیاز هستیم.
یکتا خاطرنشان کرد: ماه محرم فرصت مناسبی برای آبرسانی به مردم روستاهای سیستان و بلوچستان است و هر هیأت میتواند عهدهدار یک روستا شود و بعد از سیستان هم به سراغ خوزستان میرویم و ما نیازمند آبرسانی دائم هستیم و کار موقت جواب نمیدهد.
سخنران پایانی این همایش مادر شهید عبدالصالح زارع بود که به بیان ویژگیهای این شهید مدافع حرم پرداخت و اظهار کرد: عبدالصالح از دورانی جوانی رنگ و بوی شهادتی داشت و بنده در زمان خواستگاری برای او هم این موضوع را مطرح کرده بودم و در لحظه شهادت هم خبر شهادت به بنده الهام شد.
بیانیه مدیران هیأتهای مذهبی در بخش پایانی این همایش قرائت شد.
خاطرنشان میشود همزمان با این همایش سومین همایش بانوان فعال در عرصه هیأت نیز به همت جامعه ایمانی مشعر در مجتمع یاوران و با حضور شخصیتهای کشوری و سخنرانان مطرح برگزار شده است.
نظر شما