به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، دکتر مجید نیلی احمد آبادی دبیر ستاد توسعه علوم شناختی، داده کاوی هوشمند به توان شناختی را حرکتی برای پردازش داده ها و اطلاعات برای اتخاذ تصمیم گیری های سازنده و مثبت جهت حل بسیاری از مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در جامعه دانست.
وی با بیان اینکه اکنون حجم عظیمی از دادگان درقبال موضوعات و مسائل متنوع در سطح جامعه در دسترس قرار دارد، گفت: با ورود مدل های شناختی و با استفاده از روش های تلفیقی می توان این دادگان را با هدف درک بهتر جامعه مخاطب بطور دقیق و عمیق تجزیه و تحلیل کرد.
دبیر ستاد توسعه علوم شناختی با بیان اینکه داده کاوی استخراج و کاوش حجم وسیعی از داده ها برای دستیابی به اطلاعات باارزش و گرانبها است، یادآور شد: داده کاوی براساس مدل های شناختی موجب تصمیم گیری براساس واقعیات می شود.
نیلی افزود: یکی از اهداف ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی توسعه نظام نوآوری داده کاوی به توان شناختی و آشنایی شرکت های دانش بنیان و مراکز دانشگاهی با این حوزه در حال ظهور است تا داده ها و اطلاعات بصورت علمی و فناورانه برای حل مسائل جامعه مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد .
وی یادآور شد: داده کاوی هوشمند به توان شناختی فصلی تازه برای انجام فعالیت های بینرشتهای علوم داده، علوم شناختی و هوش مصنوعی است تا بتوان با افزایش کیفیت خدمات و محصولات و ایجاد زمینه های جدید، ارزش اقتصادی آن مورد توجه بخشهای مختلف صنعت و جامعه قرار گیرد و به کمک آن به درک بهتری از مسائل اجتماعی اقتصادی، فرهنگی دست یافت.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با تاکید بر اینکه ارائه خدمات مطلوب در جامعه با کمک به طراحی و ساخت محصولات علمی و فنآورانه از اهداف این ستاد است ، خاطر نشان کرد: ستاد توسعه علوم شناختی از ایده های مراکز دانشگاهی ، شکل گیری تیم های تحقیقاتی و آینده اقتصادی ان ها برای دستیابی به ارائه محصول و عرضه به بازار مصرف حمایت می کند.
نظر شما