به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک صادرات ایران، در این مجمع که با حضور نمایندگان دولت، سازمان بورس و اوراق بهادار تهران، حسابرس مستقل و بازرس قانونی، مدیرعامل، اعضای هیئتمدیره، معاونان مدیرعامل، مدیران بانک و سهامداران در محل برج غدیر بانک صادرات ایران و به صورت برخط (آنلاین) برگزار شد، پس از استماع گزارش هیئتمدیره به مجمع و گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی، صورتهای مالی سال مالی منتهی به ۳۰ اسفندماه ۱۳۹۹ شرکت بانک صادرات ایران (سهامی عام) مورد تأیید سهامداران قرار گرفت. به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی و شیوع ویروس کرونا، سهامداران بانک از طریق اینترنت و با استفاده از لینک live.bsi.ir در این مجمع شرکت کردند.
این مجمع با حضور دارندگان بیش از ۶۶ درصد سهام برگزار شد و سازمان حسابرسی به مدت یک سال به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی بانک تعیین شد. همچنین روزنامههای کثیرالانتشار اطلاعات و دنیای اقتصاد برای درج آگهیهای مربوط به مجامع عمومی برگزیده شدند.
بر اساس صورتهای مالی حسابرسی شده منتهی به پایان اسفندماه سال ١٣٩٩، بانک موفق به تبدیل زیان انباشته بیش از ٨٤ هزار میلیارد ریالی خود به ٣٢ هزار و ٨٥٨ میلیارد ریال سود انباشته شد.
از سوی دیگر، مجموع سپردههای بانک در پایان سال ٩٩ سه میلیون و ٦١٦ هزار و ٨٥٥ میلیارد ریال اعلام شد که در مقایسه با سال قبل ٥٦ درصد رشد داشته است. همچنین سپردههای ارزان قیمت بانک در دوره مورد اشاره از رشد ٧٣ درصد برخوردار بود و بانک موفق شد تا سهم بازار سپردههای خود را به حدود ٩.٣ درصد مجموع سپردههای شبکه بانکی کشور ارتقا دهد.
به علاوه، مانده تسهیلات اعطایی بانک صادرات ایران در پایان سال ٩٩ به دو میلیون و ٦٨٣ هزار و ٩٦٦ میلیارد ریال رسید که نسبت به سال قبل از آن، ٧٣ درصد رشد را تجربه کرده است.
از دیگر دستاوردهای بانک در دوره مالی مورد اشاره میتوان به کاهش بهای تمام شده پول از ١٥.٧٨ درصد در پایان سال ٩٨ به ١٥.٢٣ درصد در پایان سال ٩٩، وصول بخشی از مطالبات از دولت، کسب رتبه اول در واگذاری املاک مازاد، واگذاری بخشی از سهام شرکت گروه مالی سپهر، توسعه زنجیره ارزش از طریق طرحهای نوآورانه از جمله طرحهای طراوت و حمایت از تولید و… اشاره کرد.
از لحاظ عملکرد گروه بانک و بر اساس صورتهای مالی تلفیقی، دستاوردهای متعددی حاصل شده که از جمله آنها میتوان به کسب سود خالص ١٢٩ هزار و ٢٢٠ میلیارد ریالی و در پی آن دستیابی به سود انباشته تلفیقی به میزان ٤٥ هزار میلیارد ریال اشاره کرد. اتفاقی که موجب شد سود تلفیقی هر سهم با ٩٨٠ درصد افزایش به رقم ٧٨٧ ریال برسد.
بانک صادرات ایران در سال گذشته برنامه راهبردی «صاد١٤٠١» را تدوین کرد تا بر اساس آن، نظام فناوری اطلاعات بانک تغییر کرده و استفاده بهینه از دادهها و افتتاح شعب جدید که عملیات نوینی را ارائه خواهند داد، امکانپذیر شود.
در آستانه هفتادمین سال تأسیس و در مسیر ایفای مسئولیتهای اجتماعی، بانک صادرات ایران خود را موظف به برآوردن انتظارات مردم در جهت بهبود معیشت و حمایت و پشتیبانی از تولید میداند و اجرای طرحهایی را که ضمن کمک به رونق تولید، نیاز به چرخش نقدینگی نداشته باشد، در دستور کار دارد.
نظر شما