به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری با اشاره به طرح صیانت از فضای مجازی، اظهار کرد: این طرح را باید از جنبههای مختلف مورد ارزیابی و بررسی قرار داد و معتقدیم این جنبهها میتواند شامل مواردی چون زیرساختی، اجرایی، محتوایی و ساختاری باشد.
وی با تاکید بر اینکه برای تصمیمگیری در حوزه فضای مجازی باید نیازهای آینده بشریت به این فضا را نیز در نظر بگیریم، ادامه داد: در حال حاضر میتوان گفت که اکثر مردم ایران از این فضا استفاده کرده و زندگی بسیاری هم با این فضا از هر حیث به ویژه معیشتی عجین شده است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ابتدا به ساکن باید نسبت به روشن کردن اذهان عمومی در خصوص نحوه اجرای این طرح اقدام میکردیم، افزود: دلیل اینکه من به عنوان یکی از مخالفان این طرح هستم، این است که نباید بدون بررسی نقاط ضعف و قوت و بررسی بیشتر، این مسئله را طرح موضوع میکردیم.
طاهری در ادامه با یادآوری اینکه معتقدیم طرح صیانت از فضای مجازی باید در صحن مجلس مطرح میشد تا خروجی بهتری نسبت به آنچه که امروز شاهدش هستیم، داشت، گفت: متأسفانه برخی اقدامات تناقضی بین شورای عالی فضای مجازی و کمیسیون صیانت از فضای مجازی تبدیل به چالش بزرگی شده است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما جزو معدود کشورهایی هستیم که در حوزه فضای مجازی قانون نداریم و بسیاری از اصناف در فضای دیجیتال شکل گرفته که مجوزهای آنها به دلیل نبود قانون با مشکل مواجه است، گفت: این طرح نکات مثبتی هم دارد؛ پلتفرمها نباید اطلاعات اضافی از کاربران بگیرند و برای حمایت از بخشهای داخلی امکان فیلتر نرمافزارهای داخلی وجود نداشته باشد. البته در این خصوص که برخی نرمافزارها، پیامرسانها یا سایتها فیلتر شوند و برخی بتوانند با اخذ مجوز از فیلترشکن استفاده کنند، شفافیت وجود ندارد و ممکن است در اجرا موفق نباشد.
طاهری افزود: اینکه در کشور، شورای عالی فضای مجازی داریم که افراد حقیقی و حقوقی و سه قوه نیز عضو آن هستند. در عین حال کمیسیونی زیرمجموعه آن درست کردیم که از خود شورا بزرگتر است و وظایفی برای این کمیسیون تعیین شده و در اینجا بروز تناقض بین شورای عالی فضای مجازی و کمیسیون صیانت از فضای مجازی، یکی از چالشهای این طرح به شمار میرود.
وی در ادامه گریزی به یکی از دغدغههای امروز جامعه یعنی مسئله آب زد و اظهار کرد: آمار امروز در این زمینه حکایت از آن دارد که دشتهای ممنوعه استان تأمینکننده ۹۵ درصد آب مورد نیاز صنعت و ۸۰ درصد آب شرب مردم است و این اتفاق را اگر در کنار تخصیص نیافتن آبهای سطحی استان نسبت به نرم کشوری قرار دهیم، خواهیم دید که با چه مشکل جدی مواجه هستیم.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی بحث تخصیص اعتبارات قطرهچکانی به سدهای استان از جمله دو سد مراش و بلوبین را یکی دیگر از دغدغههای استان در حوزه آب برشمرد و بیان کرد: آبی که امروز دست ما را میگیرد، نسبت به تعداد سدهای استان عدد قابل چشمگیری نیست، به همین خاطر ضرورت تکمیل سدهایی چون مراش و بلوبین که تا به امروز ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، ضروری است.
طاهری همچنین در ادامه این نشست خبری به مسئله تورم و وضعیت امروز اقتصادی کشور گریزی زد و خاطرنشان کرد: امروز اگر به اعداد و ارقام نگاه کنیم، خواهیم دید که دولت با ایجاد تورم ۵۰ درصدی مرتکب خیانت بزرگی شده و این خیانت زمانی آشکارتر است که بدانیم ارزش پول ملی نیز بسیار پایین آمده و بدتر از آن برای جبران این ناکارآمدی، دست به افزایش حقوق و دستمزد کارکنان دولت زده است.
وی همچنین در خصوص حمایت خود از برخی از کاندیداهای شورای اسلامی شهر زنجان اظهار کرد: ما به دنبال حالتی بودیم که همه برنامه داشته و هم بتواند در برابر برنامههایش پاسخگو باشد. در ضمن قانون اشارهای به اینکه افراد (به جز کارکنان نیروهای مسلح) نمیتوانند از گروه یا فردی حمایت کنند، نکرده است، به همین خاطر اقدامی که بنده انجام دادم، مغایر با قانون نبوده است.
نظر شما