به گزارش خبرنگار مهر، اسکله صادرات گاز مایع سرد، خطوط ارتباطی پالایشگاههای فازهای ۱۳، ۱۹، ۲۲ تا ۲۴ و مجتمع پتروپالایش کنگان مستقر در منطقه پارس دو کنگان با دستور رئیس جهور به بهرهبرداری رسید.
همچنین چهار سکو و دو زنجیره دریایی فاز ۱۴ میدان مشترک گازی پارس جنوبی به بهرهبرداری رسید.
ایجاد امکان صادرات گاز مایع و گوگرد تولیدی پنج پالایشگاه پارسجنوبی در منطقه کنگان از مهمترین اهداف ساخت بندر صادراتی و خدماتی سیراف پارس است که دارای عمق آب ۳۵ متر بوده و ۳۵۰ میلیون دلار در آن سرمایه گذاری شده است.
در این طرح، دو پست اسکله صادرات گاز مایع با ظرفیت بارگیری کشتیهایی با ظرفیت تا ۵۰ هزار تن، اسکله صادرات گوگرد به ظرفیت بارگیری هزار تن بر ساعت، دو انبار ذخیره گوگرد هریک به ظرفیت ۴۳ هزار تن و تجهیزات و متعلقات مربوط به بارگیری گاز مایع و گوگرد پیشبینی شده است.
هدف از توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی تولید روزانه ۵۶.۶ میلیون مترمکعب گاز غنی، ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی و ۴۰۰ تن گوگرد و سالانه یک میلیون تن گاز مایع و یک میلیون تن اتان بهمنظور تأمین خوراک پتروشیمی است.
بخش دریایی فاز ۱۴ پارس جنوبی شامل چهار سکو (دو سکوی اصلی و دو سکوی اقماری) هرکدام با ظرفیت برداشت روزانه ۱۴.۲ میلیون مترمکعب گاز از مخزن پارس جنوبی است که به ترتیب سکوی A در اردیبهشتماه ۱۳۹۷، سکوی C در آبانماه ۱۳۹۷، سکوی B در دیماه ۱۳۹۸ و سکوی D نیز در اسفندماه ۱۳۹۸ عملیاتی شدند.
در بخش فراساحل فاز ۱۴ پارس جنوبی ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار سرمایهگذاری شده و در زمان بهرهبرداری بهطور میانگین هر سکو ۲۰ نفر اشتغالزایی داشته است.
نظر شما