۱۵ مرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۴

نماینده ولی‌فقیه در لرستان:

فرصت آزمایش و خطا دیگر در لرستان نیست/ استان به تحول و جهش نیاز دارد

فرصت آزمایش و خطا دیگر در لرستان نیست/ استان به تحول و جهش نیاز دارد

خرم‌آباد- نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه فرصت آزمایش و خطا دیگر در لرستان نیست، بر ضرورت ایجاد تحول همراه با جهش در این استان از سوی دولت جدید تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمد رضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خرم آباد با سفارش همگان به تقوای الهی و عمل صالح اظهار داشت: امروز شهادت سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی معاون عملیاتی نیروی هوایی ارتش در سال ۱۳۶۶ در جبهه‌های نور علیه ظلمت و همچنین شهادت حجت الاسلام مصطفی ردانی پور فرمانده قرار گاه فتح در سال ۱۳۶۲ است.

برگزاری مراسم‌های مذهبی در لرستان با رعایت اصول بهداشتی

وی با اشاره به ۱۸ مرداد روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم و شهادت روحانی آگاه، مبارز و انقلابی، شیخ محمد خیابانی افزود: یاد همه این شهیدان عزیز را گرامی می‌داریم و امیدواریم راه و پرچمی که به دست ما سپرده‌اند را با استقامت تا رسیدن به هدف محکم نگه داریم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به ۱۶ مرداد و روز تشکیل جهاد دانشگاهی به فرمان امام راحل در سال ۵۹ بیان داشت: این نهاد غیر دولتی و عمومی در راستای گسترش تحقیقات، توسعه امور فرهنگی، ارتباط دانشگاه با صنعت، همکاری حوزه و دانشگاه و گسترش طرح‌های کاربردی، نیمه صنعتی و توسعه علم و فناوری تشکیل شده که موفق عمل کرده است.

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به ۱۷ مرداد و شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار گفت: در این راستا از تلاش مجموعه خبرنگاران، خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی به آغاز دهه اول محرم و هفته امر به معروف و نهی از منکر در روز سه شنبه هفته جاری اشاره کرد و گفت: برگزاری محرم امسال همچون سال گذشته باید متفاوت با سال‌های پیشین به جهت رعایت اصول بهداشتی، فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک، قوانین و مقررات ستاد کرونا باشد، همیشه متدینین و برگزار کنندگان مراسم‌های مذهبی بیشترین رعایت را در این زمینه داشته‌اند و امسال نیز ما محرمی بی نظیر با رعایت این اصول خواهیم داشت.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه محرم با امر به معروف و نهی از منکر شناخته می‌شوند ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر فقط بر عهده شخص خاصی نیست، همانطور که وظیفه داریم خودمان را از گناهان حفظ کنیم، ملتزم به ارزش‌ها هستیم، موظف هستیم که دیگران را هم به خوبی‌ها و ارزش‌ها دعوت کنیم.

ضرورت توسعه متوازن همه استان‌ها

حجت الاسلام شاهرخی بیان داشت: اگر نافرمانی و معصیتی را مشاهده کردیم، نهی از منکر کنیم، اگر همه امر به معروف و نهی از منکر می‌کردند ما شاهد مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در جامعه امروز نبودیم، امر به معروف و نهی از منکر به معنای مخالفت با ظلم است، امر به معروف و نهی از منکر به معنای توزیع عادلانه ثروت است، امر به معروف و نهی از منکر به معنای حاکمیت فروع دین است و این امر وظیفه همگان است.

وی با تاکید بر اینکه اینکه امر به معروف به معنای توسعه متوازن در همه استان‌ها است، گفت: روزی که کارخانه پارسیلون و دیگر کارخانه‌های استان به این سرنوشت مبتلا شدند، اگر همه امر به معروف و نهی از منکر می‌کردند شاهد وضع موجود نبودیم، نهی از منکر یعنی گناهان فردی و اجتماعی یا از بین برود و یا کم شود، امر به معروف یعنی معروف‌ها و ارزش‌های فردی و اجتماعی در جامعه حاکم، تثبیت و تقویت شود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: اگر زبان‌های گوناگون و افراد متفاوت نهی از منکر کنند گناهکار از گناه خودش دست خواهد کشید، بعضی‌ها خیال می‌کنند با دیدن منکر باید فوری با خشونت وارد بشوند، سلاح زبان برنده‌تر از سلاح خشونت است، بنابر این همه وظیفه دارند که امر به معروف و نهی از منکر کنند.

استخدام از طریق سفارش و با اعمال تبعیض باید از بین برود

حجت الاسلام شاهرخی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه اخیراً مشاهده کردید که سازمانی در حالی که توانایی پرداخت حقوق کارگران خود را ندارد اقدام به جذب نیرو کرده است بیان داشت: وقتی همه به میدان آمدید، سازمان بازرسی قوه قضائیه، دیوان محاسبات، خبرگزاری‌ها، رسانه‌ها و همه میدان آمدند مسئله حل شد، بنابر این لازم است امر به معروف و نهی از منکر بیش از پیش گسترش پیدا کند.

وی گفت: اگر در درون یک اداره، بازرسی و حراست آن رسیدگی به شکایات آن را آنچنان که قانون امر کرده، را انجام دهد ما شاهد این رویدادهای بی ضابطه در استان و طی این سال‌ها نبودیم، معلوم می‌شود که تشکیلاتی در درون خود سازمان‌ها و ادارات به وظایف خود عمل نمی‌کنند و گاهی هم خودشان در این موضوعات دخیل هستند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: بدیهی است سازمان بازرسی قوه قضائیه، دیوان محاسبات و دیگر سازمان و دستگاه‌های مرتبط در پیشگیری و اعمال قانون وظایف مهمی را بر عهده دارند و ما در گام دوم انقلاب اسلامی با تشکیل دولت سیزدهم و شورای اسلامی دوره ششم نباید شاهد چنین رویدادهای تلخی باشیم.

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه همه ما از جذب افرادی با ضابطه و با برگزاری رقابت علمی در سازمانی مسرور می‌شویم گفت: اما جذب نیرو بدون ضابطه و از طریق سفارش و با اعمال تبعیض باید از این استان از بین برود.

ضرورت مبارزه با فساد و اجرای عدالت

وی بیان داشت: از سازمان بازرسی قوه قضائیه به واسطه کارهایی که تا به حال انجام داده تشکر می‌کنیم، البته کارهای انجام نشده هم فراوان است، مردم استان ما هر جا به این قبیل امور برخورد کردند آن را به سازمان بازرسی قوه قضائیه، دیوان محاسبات و دستگاه قضائی اطلاع بدهند و رونوشت آن را برای ما ارسال کنند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به اینکه ۳۵۰ بار بر عدالت، فساد ستیزی و مبارزه با فساد در سخنرانی‌ها و… خود تاکید کرده‌ام گفت: ۶۱ بار از امر به معروف و نهی از منکر نام برده‌ام، ۵۶۵ بار از رشد فرهنگی، ارتقای فرهنگی، پیشرفت اقتصادی و تولید نام برده‌ام، ۲۸۷ بار به عنوان حمایت از جوانان انقلابی، گروههای جهادی و… تاکید کرده‌ام، ۵۷ بار درباره کارخانه‌های تعطیل شده نام برده‌ام، همه باید پای کار بیایند، احساس من این است که برخی پای کار نیستند، برخی از خواص و نخبگان ما پای کار نیستند، وضعیت موجود به خاطر این است که در گذشته نخبگان پای کار نبودند.

وظایف سنگین نماینده دولت و مدیران جدید

حجت الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهوری بیان داشت: این مراسم‌ها با شکوه و با عظمت برگزار شد، مراسم تنفیذ در حضور مقام معظم رهبری، مقامات سیاسی و مذهبی، کشوری، لشکری و کارگزاران نظام در تراز انقلاب اسلامی برگزار شد، مراسم تحلیف نیز با حضور مقاماتی از داخل و خارج کشور برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه علیرغم مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم که مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری از آنها نام بردند، ظرفیت‌های مادی، معنوی و نیروی انسانی دارای دانش و تجربه به خصوص جوانان فراتر از مشکلاتی است که در کشور وجود دارد، افزود: کار با برنامه، مبتنی بر کار کارشناسی، تحول زا، با روحیه جهادی و انقلابی از سوی مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری مورد تاکید بود، پیوند نزدن معیشت مردم با مذاکره با غرب، دل نبستن به مذاکرات از نکات مهمی بود که در تنفیذ و تحلیف بر آن تاکید شد، جلوگیری از شکل گیری فساد، مبارزه با مفسدین، رانت و تبعیض از نکاتی بود که بسیار امید بخش بود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان ادامه داد: به عنوان منصوب ولی فقیه به عنوان مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر، تاکید می‌کنم کسی یا کسانی که با رایزنی و دادن امتیاز به خواص به مناصب حکومتی رسیده‌اند آنها را به زیر مجموعه و افراد دیگر منتقل می‌کنند، این امر سالیانی بر استان حاکم بوده که نتیجه آن وضع موجود است، در پایان هر دولت و شروع به کار دولت دیگر به طور طبیعی تغییراتی در نماینده دولت و دیگر مدیران به وجود می‌آید، آنانی که مستقیماً خود را برای مدیریت عالی دولت در استان مطرح می‌کنند و یا کسانی که غیر مستقیم در این مسیر تلاش می‌کنند، توجه کنند که این بار سنگینی است و وظایف سختی و دشوار بر دوش آنها می‌آید.

فرصت آزمایش و خطا دیگر در لرستان نیست

حجت الاسلام شاهرخی گفت: وضعیت موجود رضایت بخش نیست، آنانی که خود را مطرح می‌کنند وظایف سخت و دشواری دارند، مردم در انتظار روز تنفیذ و تحلیف بودند، برداشت رئیس دولت دوازدهم از وضعیت موجود و مدیرانش با واقعیت منطبق نیست لذا مردم روز شماری می‌کردند که مراسم تنفیذ و تحلیف به زودی برگزار شود، مدیری در این استان می‌تواند موفق باشد که نقدینگی بانک‌ها، اعتبارات دولتی، بخش خصوصی و… را با یک برنامه اجرایی علمی و دقیق به استان بیاورد، لرستان نیازمند برنامه تحولی و همراه با جهش است.

وی با بیان اینکه اگر کشور آن گونه نیاز به برنامه تحولی دارد، لرستان نیازمند برنامه تحولی به اضافه جهش است بیان داشت: تنها تحول استان ما را از مشکلات خارج نمی‌کند، تحول همراه با جهش باید باشد، همان چیزی که با گذشت سه دهه از جنگ در استان ما به وجود نیامده است، روشن است که نماینده دولت و مدیر از مسیر سهم خواهی و سهم دادن به صاحبان قدرت نمی‌تواند موفق باشد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه معمولاً افراد متعهد، متخصص و توانمند خود را به طور مستقیم و غیر مستقیم برای چنین کارهایی مطرح نمی‌کنند و دیگران به خاطر برجستگی‌هایی که دارند می‌خواهند که حضور پیدا کنند افزود: استان لرستان دیگر فرصت آزمایش و خطا ندارد، نمی‌توان امور استان به فرد یا افرادی سپرد که به توانایی و دانایی آنها اطمینانی نیست، نمی‌توان امور استان را به افرادی سپرد که قبل از آنکه شیفته خدمت باشند، شیفته رسیدن به آرزوهای خویش هستند، نمی‌توان امور استان را به فرد و یا افرادی سپرد که عمر خدمتی آنها در سازمان و محل خدمتشان به اتمام رسیده است، بهره گیری از نیروهای جوان، شاداب، پر کار، متعهد، متخصص، با عملکرد انقلابی و جهادی در کنار باتجربه‌ها باید مورد توجه قرار بگیرد.

کد خبر 5275038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha