۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۸:۴۳

مهر گزارش می‌دهد؛

تخت خالی برای بیماران خمینی‌شهر نیست

تخت خالی برای بیماران خمینی‌شهر نیست

اصفهان - بیمارستان‌های خمینی شهر مملو از بیماران مبتلا به کرونا شده و این در حالی است که رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عزمی برای تجهیز بیمارستان ساعی ندارد.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: شیوع کرونا طی ۱.۵ سال گذشته چالش‌های زیادی را در حوزه بهداشت و درمان ایجاد کرده، موج پنجم این بیماری نیز بیش از یک ماه است که جامعه و کادر درمان را درگیر کرده و منجر به تکمیل شدن ظرفیت بیمارستان‌ها در کشور و به‌ویژه استان اصفهان شده است.

شهرستان خمینی شهر نیز از این چالش در امان نمانده و بیمارستان‌های آن از جمله بیمارستان‌های منظریه و شهید اشرفی دیگر تختی برای بستری بیماران جدید مبتلا به کرونا ندارند و بیمارانی که به این مراکز مراجعه می‌کنند باید ساعت‌ها در صف انتظار بمانند تا تختی برای بستری شدنشان خالی شود.

گلایه بیماران از انتظار برای بستری در بیمارستان‌های خمینی شهر

آقای شاهین یکی از مراجعه کنندگان به بیمارستان منظریه خمینی‌شهر است، او که برای درمان پدر مبتلا به کرونایش به این بیمارستان آمده از معطلی هشت ساعته اش در این بیمارستان برای بستری بیمارش گلایه دارد و به خبرنگار مهر می‌گوید: شرایط بسیار بد است، بیمارستان هزینه‌های درمان را دریافت می‌کند اما در ارائه خدمات آنطور که باید عمل نمی‌کند.

او ادامه می‌دهد: ما شرایط و خستگی کادر درمان را درک می‌کنیم اما باید توجه داشت که جان مردم نیز برای خانواده‌هایشان مهم است و تاب دیدن خدمت رسانی ناکافی را ندارند.

اما در این بین شهروندان خمینی شهر از بس توجهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نسبت به بهره برداری از بیمارستان ساعی خمینی شهر گلایه دارند، بیمارستانی که تاکنون همه هزینه‌های بهره برداری از آن توسط مردم جمع آوری شده است.

کمک ۵۹ میلیارد تومانی مردم خمینی شهر برای ساخت بیمارستان ساعی

رضاجورکش، مدیرعامل پروژه بیمارستان ساعی در این ارتباط به خبرنگار مهر می‌گوید: تاکنون مردم خمینی‌شهر برای بهره‌برداری از بیمارستان ساعی که در مساحت ۳۵ هزار متر مربع در دست بهره‌برداری است ۵۹ میلیارد و ۸۸۷ میلیون تومان پرداخت کرده‌اند.

او با بیان اینکه تاکنون ۴۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از این پول جمع‌آوری شده هزینه شده است، اضافه می‌کند: برای تکمیل این پروژه ۶۰ میلیارد تومان دیگر هزینه نیاز است.

مدیرعامل پروژه بیمارستان ساعی خمینی شهر با تاکید بر اینکه در حال حاضر دو هزار متر از فضای بیمارستان ساعی به صورت کامل قابل بهره برداری است، تصریح می‌کند: بارها برای تجهیز این ساختمان برای استفاده بیماران از طاهره چنگیز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درخواست داشته‌ایم اما این مقام مسئول در پاسخ به ما گفته است «خرمالوی نرسیده را نمی چینیم.»

او به پیشرفت ۷۰ درصدی بیمارستان ساعی اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته این پروژه تا سه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

استفاده از فضای بهره برداری شده بیمارستان ساعی به عنوان درمانگاه

همچنین پرویز طالبی، مدیرفنی پروژه بیمارستان ساعی که معتقد است بسیاری از بخش‌های درمانگاهی در فضای بهره برداری شده بیمارستان ساعی قابل استفاده است، به خبرنگار مهر می‌گوید: علوم پزشکی حداقل می‌تواند از این فضا به عنوان درمانگاه استفاده کند و از حجم مراجعات به بیمارستان‌های پرخطر خمینی شهر بکاهد.

همچنین آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه یکی از سیاست‌های اصلی وزارت بهداشت تجهیز بیمارستان‌ها در صورت بهره برداری کامل است، به خبرنگار مهر می‌گوید: این روند در خصوص بیمارستان ساعی نیز دنبال می‌شود.

کد خبر 5276787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha