۱۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۳۵

دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ تاکیدکرد؛

ضرورت تشکیل کمیته های تنفسی/توجه به بستری های موقت

ضرورت تشکیل کمیته های تنفسی/توجه به بستری های موقت

دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹، بر لزوم تشکیل کمیته های تنفسی در مراکزی که این کمیته ها را ندارند، تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه عابدینی در خصوص جلسه امروز کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ که با حضور معاون درمان وزارت بهداشت در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، عنوان کرد: در جلسه امروز از اساتیدی که از ابتدای راه و اسفند ۹۸ در تدوین دستورالعمل‌ها و دستورات درمانی، تشخیصی و آزمایشگاهی همراه کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ بودند و زحمات فراوانی را متحمل شدند، تشکر کردیم. همچنین گزارشی از روند مجموع اقدامات کمیته که در سال ۱۴۰۰ متفاوت با سال گذشته بود، ارائه و برآیند کار بررسی شد.

وی ادامه داد: برآیند اقدامات و دستورالعمل‌های انجام شده، بازدید از استان‌هایی که در پیک بودند، مجموع اقدامات آموزشی که برای کادر درمان انجام شده بود، بررسی و ابعاد مختلف کووید ۱۹ از لحاظ سلامت جامعه، کمیته اپیدمیولوژی کمیته زنان، کودکان، افراد مسن و تداخلات دارویی معرفی شدند.

عابدینی افزود: با توجه به اینکه در جلسه امروز پزشکانی از رشته‌های مختلف آی سی یو، ریه و داروسازی حضور داشتند، در خصوص دستورالعمل‌ها، روش‌های درمانی، روش بستری موقت که در پیک چهارم انجام و اکنون هم ادامه دارد، نظرخواهی شد.

دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ بیان کرد: همچنین فواید و چالش‌هایی که این طرح به همراه داشت بررسی شد، از همکاران استان فارس در جلسه حضور داشتند و درباره تعداد بیماران بستری سرپایی که از روش بستری موقت استفاده کرده و در مدیریت تخت بیمارستان‌ها کمک آنها بود، صحبت کردند.

وی افزود: روش‌هایی که کمیته علمی و معاونت درمان برای تشکیل تیم‌های تنفسی، کمیته‌های ترخیص جهت افزایش چرخش و ترخیص تخت‌ها برای بستری بیماران جدید استفاده کرده‌اند هم بررسی و گزارشی ارائه شد. کمیته علمی در راستای تشکیل کمیته‌های تنفسی در مراکزی که وجود ندارند، آموزش‌هایی ارائه و در راستای ایجاد آنها اقداماتی انجام خواهد داد. اقدامی که در پیک بیماری در سیستان و بلوچستان نمود پیدا کرد و خوشبختانه در حال حاضر تنها جایی از کشور است که به نظر می‌رسد شیوع بیماری سیر بهتری دارد و تعداد بیماران جدید بسیار کمتر شده و مدیریت می‌شود.

عابدینی تاکید کرد: مهم است که گفته شود دارویی برای بیماران سرپایی کرونا نداریم و درمان فقط علامتی است. مهم‌تر از درمان دارویی در بیماران سرپایی، آموزش است و البته اینکه بیمار بداند پیش از آنکه اوضاع وخیمی پیدا کند به مراکز درمانی مراجعه کند که در این خصوص تصمیماتی اتخاذ شد و سعی خواهیم کرد خیلی سریع این مصوبات را رسانه‌ای کنیم.

کد خبر 5277333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha