۲۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۳۸

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد:

بیشترین مصرف برق استان مربوط به گچساران است/ کمبود تولید داریم

بیشترین مصرف برق استان مربوط به گچساران است/ کمبود تولید داریم

گچساران- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیشترین مصرف برق استان مربوط به گچساران است.

به گزارش خبرنگار مهر، جمال معتمدی زاده بعدازظهر چهارشنبه در حاشیه آئین تکریم و معارفه رؤسای شرکت توزیع برق گچساران، افزود: در حال حاضر پیکی که در تابستان امسال در استان کهگیلویه و بویراحمد ثبت شده، ۴۴۰ مگابایت بوده که قاعدتاً در شهرستان‌های گرمسیری با توجه به نوع بارش، این مصرف بیشتر بوده و بیشترین مصرف برق استان در شهرستان گچساران ثبت شد.

معتمدی زاده تصریح کرد: امسال بارندگی نسبت به سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده و از طرفی ذخیره آب سدها هم در سال جاری نسبت به سال‌های گذشته کاهش محسوسی داشته است.

وی افزود: رشد مصرف ۱۰ درصدی کشور باعث شده که افزایش مصرف رو داشته باشیم و همچنین گرمای زودرس و افزایش دمای محسوس نسبت به سال‌های گذشته نیز از دیگر عوامل افزایش مصرف است.

بیشترین مصرف برق استان مربوط به گچساران است/ کمبود تولید داریم

معتمدی زاده گفت: در بحث تولید و تقاضای مصرف، ما ۱۲ هزار مگاوات در سطح کشور کمبود تولید داریم و این کمبود باید به نوعی جبران شود.

وی افزود: اگر موفق به جبران نشویم، مجبور به خاموشی‌های ناخواسته ناشی از کمبود تولید خواهیم بود.

معتمدی زاده با اشاره به پیک بار، خاطرنشان کرد: در بحث مدیریت بار و مدیریت مصرف، پیک در روز از ساعت ۱۳ تا ۱۸ و در شب از ساعت ۲۰ تا ۲۴ است.

معتمدی زاده به اقدامات اجرا شده در مدیریت مصرف اشاره کرد و گفت: در راستای مدیریت مصرف چاه‌های کشاورزی، پمپ‌های کشاورزی و صنایع، محدودیت بار را در زمان‌های پیک اعمال می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: در خصوص روشنایی معابر هم یک در میان کردن چراغ‌های روشن معابر شهری و غیر شهری اجرا شد.

وی با بیان اینکه در استان ما خاموشی‌های گسترده نداشتیم تصریح کرد: اما عمده مأموریت ما این است که مصارف خانگی خاموش نشود.

معتمدی زاده افزود: مطالبات شرکت توزیع برق استان ۱۴۵ میلیارد تومان است که بخش عمده آن مربوط به ساختمان‌های اداری است.

وی با اشاره به اینکه طول شبکه برق استان سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر است تصریح کرد: یکهزار و۵۰۰ کیلومتر از میزان شبکه برق سیمی است که قرار است تا پایان سال جاری تبدیل به شبکه برق کابل خود نگهدار شود.

معتمدی زاده کاهش سرقت‌ها، پایین آمدن نرخ تلفات انرژی، جلوگیری از نوسانات و تأمین برق پایدار را از مهمترین فواید اجرای پروژه تبدیل شبکه‌های سیمی به کابلی برق عنوان کرد.

وی اظهار داشت: از ابتدای سال برای مناطق تکلیف گذاشتیم که تا پایان سال ۱۴۰۰ شبکه‌ها سیمی حذف و تبدیل به کابل خود نگهدار شده که هم پایداری شبکه و کاهش افت ولتاژ و هم رضایت نسبی مشترکین را در بر خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: اصلاح و بهینه سازی شبکه برق ۲۵۰ روستای استان را در برنامه کاری خود داریم که این طرح با هدف مدیریت و پایداری برق با ۷۰ میلیارد تومان در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود.

بیشترین مصرف برق استان مربوط به گچساران است/ کمبود تولید داریم

وی تصریح کرد: امسال به منظور پایداری شبکه ۲ پست فوق توزیع برق در شهر لیکک نصب شده است.

معتمدی زاده ابراز داشت: کهگیلویه و بویراحمد ۲۷۲ هزار مشترک دارد که از این تعداد ۱۰۰ هزار مشترک از مزایای برق امید بهره مند هستند.

معتمدی زاده گفت: در این طرح مشترکان به سه دسته کم مصرف، خوش مصرف و پرمصرف تقسیم می‌شوند که از این میان بهای برق مصرفی گروه کم مصرف با ۱۰۰ درصد تخفیف یعنی به صورت رایگان محاسبه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در این آئین از خدمات علی روانگرد مدیر سابق شرکت توزیع برق گچساران قدردانی و بهزاد زمانی پور به عنوان مدیر جدید این شرکت در گچساران معرفی شد.

کد خبر 5279169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha