۲۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

عادی‌انگاری کرونا مهمترین معضل سیستان و بلوچستان است

عادی‌انگاری کرونا مهمترین معضل سیستان و بلوچستان است

زاهدان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: عدم رعایت کافی شیوه‌نامه‌های بهداشتی و عدم بهبود وضعیت در شهرستان‌های جنوبی استان مهمترین تهدید در هفته‌های آتی است.

به گزارش خبرگزای مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، سیدمحمد هاشمی شهری در نشست استانی ستاد مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اگر کارخانه تولید بیماری کرونا را در سیستان و بلوچستان تعطیل نکنیم موج‌های بعدی هم در انتظار ماست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هر چند روند بیماری در سیستان و بلوچستان به صورت کلی در حال کاهش است اما عدم رعایت کافی شیوه‌نامه‌های بهداشتی در کل استان و عدم بهبود وضعیت در شهرستان‌های جنوبی مهمترین تهدید در روزها و هفته‌های آتی است.

وی خاطرنشان کرد: برای بهبود این وضعیت چاره‌ای جز رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی نداریم و این دستورالعمل‌ها برای شهروندان و مسئولان کاملاً روشن و شفاف است.

هاشمی شهری بیان کرد: روند واکسیناسیون، بیماریابی، تشخیص و درمان بیماران در نظام بهداشت و درمان در حال اجراست و لازم است تا نظارت بر اجرای شیوه‌نامه‌های ابلاغی با محوریت فرمانداران تشدید شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه پیشگیری و انجام واکسیناسیون کرونا در حال حاضر بهترین راه حل برای کنترل همه‌گیری است، گفت: یکی از مشکلات و نگرانی‌هایی که در سطح بین‌الملل وجود دارد جهش‌هایی است که در ویروس کرونا اتفاق افتاده و باعث شده تا این بیماری برای هر سن و سال خطرناک‌تر از گذشته شود.

طرح «شهید سلیمانی» با فوریت در سیستان و بلوچستان احیا شود

وی افزود: بهترین راه حل تزریق واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است. با شروع واکسیناسیون نسبت موارد فوت به مبتلایان کاهش چشمگیری داشته است. امیدواریم با تشدید طرح بیماریابی «شهید سلیمانی» و همکاری تمامی سازمان‌ها و ارگان گ‌ها بتوانیم نتیجه مطلوب‌تری نسبت به گذشته بدست آوریم.

هاشمی شهری با بیان اینکه احیای طرح خانه و محله محور شهید حاج قاسم سلیمانی نیاز اصلی ما برای مدیریت موج اخیر بیماری است. گفت: فعالیت‌های مراقبتی، نظارتی و حمایتی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی مبنای کاملاً علمی دارد و در اوج اجرای این طرح، عملاً کارایی این طرح در کاهش موارد ابتلاء به کرونا به اثبات رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: شناسایی میدانی بیماران بدون علامت و پیگیری تماس‌های نزدیک موارد مثبت مهمترین محور فعالیت‌های مراقبتی در طرح شهید سلیمانی بود که با مشارکت دانشگاه‌های علوم پزشکی و سپاه پاسداران اجرا می‌شد.

وی ادامه داد: در زمان اجرای این طرح، متوسط شناسایی اطرافیان فرد بیمار در استان ما به ۱.۴ نفر بیشتر از متوسط کشوری رسید. احیا و تشدید این طرح مجدداً در دستور کار وزارت بهداشت و سپاه پاسداران قرار گرفته و نسخه جدید این طرح را با قدرت و با کمک همه نهادهای مرتبط ادامه می‌دهیم.

کد خبر 5280498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha