۲۸ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶

عضو دفتر نخبگان سازمان تبلیغات اسلامی:

انسان‌ها باید به غیب ایمان داشته باشند

انسان‌ها باید به غیب ایمان داشته باشند

اصفهان- عضو دفتر نخبگان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: انسان‌ها باید به غیب ایمان داشته باشند تا متقی شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی اکبر محسنی در شب نهم گردهمایی دارالسلام که با محوریت خانواده حسینی در حال برگزاری است، اظهار داشت: مهم‌ترین دغدغه پروردگار برای انسان، دغدغه هدایت است که راهکار آن متقی شدن است و شیوه متقی شدن آن است که انسان به غیب ایمان پیدا کند.

وی در تعریف غیب بیان داشت: غیب یعنی آن چیزی که در حقیقت وجود دارد اما به چشم دیده نمی‌شود و یکی از مهم‌ترین مشکلات انسان امروزی آن است که فرد فکر می‌کنند دنیا همه آن چیزی است که می‌بیند در صورتی که ظاهر زندگی بسیار محدود است.

عضو دفتر نخبگان سازمان تبلیغات اسلامی در بیان انواع غیب اضافه کرد: اولین چیزی که انسان باید همواره حضورش را در زندگی خویش احساس کند خداوند متعال است؛ خدا در زندگی امروزی کمرنگ شده و با این شرایط رفته رفته مسیر هدایت انسان بسته خواهد شد، در مقابل هر چه حضور خدا پررنگ‌تر شود انسان از افتادن در دام شیطان محفوظ می‌ماند.

حجت الاسلام محسنی در بیان دیگر نهان‌های زندگی خاطر نشان کرد: دومین غیب امام خداست؛ امام خدا یعنی امام زمان هر زمانی حتی در شرایطی که آن امام به ظاهر، ظاهر است.

وی با بیان اینکه سومین غیب فرشتگان هستند که در زندگی انسان بسیار تأثیر گذارند و به همین منظور در روایات آمده است که افراد باید با اعمال خود با فرشتگان ارتباط گیرند، اضافه کرد: چهارمین آن شهدا هستند، شهدا هنگامی نزد خدا زنده می‌شوند و اجر و قرب پیدا می‌کنند که توسط ما تشیع و در ظاهر به خاک سپرده می‌شوند.

عضو دفتر نخبگان سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: آخرین غیب شیطان است و انسان‌ها باید همانگونه که می‌کوشند از ورود کرونا به بدن خود جلوگیری کنند به همان میزان و البته بیشتر باید از ورود شیاطین به زندگی خود پیشگیری و مراقبت به عمل آوردند.

کد خبر 5284467

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha