به گزارش خبرنگار مهر، امیر امینی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران طی گزارشی از وضعیت کرونا و روند واکسیناسیون در شهرستان پیشوا اظهار داشت: با گذشت نزدیک به ۲ سال از ورود ویروس کرونا به کشور و گذراندن ۵ موج شیوع با وجود اخطارها و هشدارهای بهداشتی هم اکنون منتظر آمار نهایی مبتلایان بعد از ایام عزاداری تاسوعا و عاشورا و تجمعات و سفرهای انجام شده هستیم.
امینی در خصوص اقدامات صورت گرفته از سوی شبکه بهداشت پیشوا در خصوص مقابله با کرونا گفت: تشکیل کارگروه مبارزه با کرونا شهرستان و برنامه ریزی های لازم در این خصوص، غربالگری موارد مشکوک به کرونا به صورت درب منزل با همکاری بسیج در قالب طرح محله محور شهید سلیمانی از ۳۶ محله و به صورت ۹ تیم مراقبتی، ۵ تیم نظارتی و ۳ تیم حمایتی و غربالگری موارد مشکوک به کرونا و انجام ۱۰ هزار و ۳۲۹ مورد آزمایشات تست سریع و ۴ هزار و ۷۰۹ تست «پی. سی. آر» در مراکز منتخب در مرکز صدوقی، جلیل آباد و طارند و رهگیری افراد در جهت کنترل بیماری از جمله اقدامات صورت گرفته بوده است.
وی با اشاره به توزیع بستههای حمایتی به ارزش بیش از ۱۸۹ میلیون تومان افزود: شروع واکسیناسیون بر اساس الویتهای اعلامی از سوی وزارت بهداشت بر اساس گروههای سنی بالای ۸۰ سال و تقسیم بندیهای ۵ ساله از اسفند سال ۹۹ و رسیدن به پوشش بالای ۹۵ درصد واکسیناسیون خیرین سلامت، کادر بهداشتی و درمانی، جانبازان و خانواده شهدا، پرسنل دادگستری، پاکبان های شهرداری، پرسنل اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی، اعضای ستاد اجرایی انتخابات ریاست جمهوری، پرسنل درمانگاه تأمین اجتماعی، دانشجویان گروه علوم پزشکی ساکن پیشوا و دانشجویان پرستاری مامایی دانشگاه آزاد پیشوا، پرسنل درمانگاهها، داروخانهها و آزمایشگاههای بخش خصوصی، رانندگان حمل و نقل عمومی، اساتید هیأت علمی دانشگاهها، فرهنگیان، بیماران دیابتیک مصرف کننده انسولین، خبرنگاران و دیگر گروههای شغلی بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت را از دیگر اقدامات برشمرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان پیشوا عنوان داشت: واکسیناسیون بیماران خاص و بیماران سرطانی هر هفته از فروردین ۱۴۰۰ تاکنون با همکاری بیمارستان شهید مفتح ورامین، بازرسی بخش سلامت از اصناف، کارگاههای خدماتی، کارخانجات، شهرک صنعتی، کارگاههای کشاورزی مانند گلخانه و دامداری، پمپ بنزینها، کلینیکها و مطبها در ساعات اداری و ساعات غیر اداری، بازدید و گشت نظارتی شهرستان و معرفی اصناف متخلف به مراکز قضائی، ضدعفونی مورد منازل افراد کرونایی، تدفین بهداشتی اجساد متوفیان ناشی از کرونا، راه اندازی واکسیناسیون روستایی یوسف رضا و قلعه سین در بخش مرکزی و روستای جلیل آباد و طارند در بخش جلیل آباد نیز انجام شده است.
وی از راه اندازی مرکز واکسیناسیون کرونا مادران باردار در مرکز خدمات جامع سلامت مهاجری نیز خبر داد و اظهار داشت: اینها گوشهای از اقدامات شبکه بهداشت و درمان پیشوا در دوران کرونا و واکسیناسیون گروههای هدف بود که همچنان نیز ادامه دارد.
امینی در پایان اعلام کرد که کمبود واکسن نداریم و به صورت هفتگی ارسال واکسن داریم و امیدواریم با مشارکت مردم عزیز به پوشش بالای واکسیناسیون در شهرستان دست یابیم.
نظر شما