به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی، در برنامه دوشنبههای دارویی در خصوص آئین نامه تأسیس داروخانهها و انتقاداتی که انجمن داروسازان به آن دارد، گفت:
سعی کردیم در تدوین آن از افرادی کمک بگیریم که با وجود تجربه کافی، داروخانه نداشته باشند و به این صورت تضاد منافع را کاهش دادیم.
وی افزود: در خصوص انتقاداتی که انجمنهای داروسازان به نحوه ابلاغ آئین نامه دارند، باید بگویم که اصلاً قرار نبود آئین نامه به انجمن ابلاغ شود بلکه به معاونتهای غذا و دارو ابلاغ کردیم و صحبت از ابلاغ شبانه و واتساپی نادرست است.
محمدی ادامه داد: دوستانی که مخالف آئین نامه جدید هستند، دنبال آن بودند که فرصت بخرند تا آئین نامه ابلاغ نشود ولی به هر حال این تکلیف قانونی را باید انجام میدادیم.
وی افزود: واقعیت این است که در مورد آئیننامه، آنهایی که پیش از تدوین آن، اقدام به خرید پروانه کرده بودند، احساس متضرر بودن کردند و برخی انتقادات نسبت به آئیننامه جدید ریشه در این موضوع داشت.
محمدی ادامه داد: ما معتقد نیستیم که آئین نامه جدید بدون نقص است ولی قطعاً به مرور زمان، آسیبشناسی و خطاهای احتمالی برطرف میشود.
وی افزود: نقش سازمان غذا و دارو در بحث حق فنی داروخانهها و همچنین بحث MMT غیر قابل انکار است ولی متأسفانه برخیها این دستاوردها را به حساب عملکرد خودشان قرار دادند.
محمدی در خصوص بحث ریپک کردن مواد اولیه دارویی گفت: یک شرکت بورسی در صورتهای مالی خود گزارشهایی داده بود که نشان میداد بخش قابل توجهی از مواد اولیه دارویی را که بفروش رسانیده، تولید نکرده بلکه به جای تولید، واردات و ریپک کرده است. این شائبه، به هر حال مورد توجه قرار گرفت. حتی سندیکا هم قرار شد که موضوع را مورد بررسی قرار دهد و بحث معرفی به مراجع قضائی مطرح شد.
وی افزود: ما دنبال شفافیت هستیم و شفاف سازی به نفع مردم و صنعت است. هرکس جلوی شفاف سازی بایستد، دشمن مردم و منافع ملی است. هرچند که شفاف سازی ممکن است منافع یکسری از ذی نفعان را تحت شعاع قرار دهد ولی شکی نیست که شفاف سازی برای عموم مردم و صنعت مفید و منفعت آور است و برای تحقق آن باید مقاومتها را درهم شکست.
نظر شما