۸ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰

از رئیس جمهور آمریکا تا آقای بروسلی مخالف زاکانی!

از رئیس جمهور آمریکا تا آقای بروسلی مخالف زاکانی!

دکتر احسان پورمحمود گفت:«بازی کثیفی است! نتیجه عملکرد اصلاحطلبان؛جناح ما اگر رأی بیاورد،انتخابات گل و بلبل است! در مقابل اما اگر احدی از جریان انقلابی موفق به کسب آرای مردمی شود، مخدوش است.»

به گزارش خبرگزاری مهر؛ اصلاح‌طلبان برای مخالفت با زاکانی از پلتفرم «کارزار» استفاده کردند. وبگاهی که خود را «پلتفرم مستقل جمع‌آوری امضا» معرفی می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌دهد اما این نرم‌افزار کم‌ترین امکان صحت‌سنجی برای امضاهای جمع‌آوری‌شده در هر یک از کمپین‌ها قائل نیست. موضوعی که می‌تواند اعتبار حامیان یک مطلب را زیر سؤال ببرد. آن‌وقت نمی‌توان به تعداد حمایت‌های یک پویش مطلقاً استناد کرد.

بیانیه مخالفت با شهردار تهران نخستین بار توسط محمدرضا جلایی‌پور معرفی شد. سپس چهره‌های دیگر اصلاح‌طلب مانند تاجزاده یا عبدالله رمضان‌زاده نیز به تبلیغ آن پرداختند. پویشی که ادعا می‌شود تا این لحظه نزدیک به ۳۰هزار امضا جمع‌آوری کرده است. البته که بررسی‌های کاربران مختلف نشان می‌دهد همین عدم صحت‌سنجی، نتایج پویش را زیر سؤال برده است. باگ‌های نرم‌افزاری حالا مایه طنازی کاربران شبکه‌های اجتماعی است.

عباس بوعذار تا رئیس‌جمهور بایدن؛ چه‌کسانی کارزار مخالفت با زاکانی را امضا کرده‌اند؟

نمی‌شود نتایج یک کمپین را معتبر دانست وقتی فرایند مناسبی برای «صحت‌سنجی» امضا وجود نداشته باشد. این دقیقاً پاشنه آشیل پلتفرم مورد استفاده اصلاح‌طلبان برای ابراز مخالفت با زاکانی است. پلتفرمی که تقریباً به هر کاربری اجازه می‌دهد بارها و بارها، با استفاده از نشانی‌های مختلف الکترونیکی اقدام به حمایت کند. بامزه اینکه این درگاه حتی آدرس‌های ایمیل واردشده را برای راستی‌آزمایی هم که شده، مورد تست قرار نمی‌دهد!

مثلاً فرض کنید کاربری با استفاده از برخی سرویس‌های رایگان، اقدام به ساخت آدرس‌های فیک الکترونیکی کند. به‌راحتی خواهد توانست صدها بار حمایت‌های کمپین مورد ادعا را افزایش دهد. همین موضوع دقیقاً دستمایه طنز کاربران شبکه‌های اجتماعی هم شده است. کسانی که ضمن بررسی افراد حمایت‌کننده از پویش به نتایج جالبی دست یافتند. حالا فضای مجازی پر شده از تجربه کاربران در این‌باره.

مثلاً یکی از کاربران با اشاره به حضور پرشمار شخصیت‌های فیک برای حمایت از این پویش، نوشته: «اصلاح‌طلب‌کارها، در ادامه قرشمال‌بازی‌های سیاسی علیه مدیریت شهری انقلابی تهران، یک کمپین مجازی راه انداختند. ادعا هم دارند که عده زیادی(!) از مردم، بیانیه آنلاین این کمپین را امضا کرده‌اند! در اینجا شاهدیم که حتی مرحوم آقای بروسلی هم به جمع مخالفین شهردار شدن زاکانی پیوسته!»

از رئیس جمهور آمریکا تا آقای بروسلی مخالف زاکانی!

علی ابراهیمی یکی دیگر از کاربران از حضور شخصیت‌هایی مانند پدر ژپتو، محمود احمدی‌نژاد، نهنگ خسته، گاندی از هندوستان، محمدعلی نجفی و دیگران در جمع حامیان این پویش، می‌نویسد: «مشتی دست پیش گیر بودی گفتی انتخابات اخه الان با پینوکیو و سمبل‌خان حتی عزیز کم‌مصرف گاندی دنبال مشارکت حداکثری هستین؟» وی هم‌چنین هشتگ‌های «امضای جعلی» و «بیخیال مشتی» را برای توئیت خود انتخاب کرده است.

عباس تقدسی‌نژاد یکی دیگر از کاربران فعال توئیتر است. او نیز از بررسی لیست حامیان پویش علیه زاکانی دچار تعجب شده و با ادبیاتی آکنده از طنز پیوستن «ننه چاوز» به کمپین مخالفت با زاکانی را حیرت‌انگیز خوانده و می‌نویسد: «چقدر مخالف‌های شهرداری زاکانی محبوب و آشنا میزنن! ننه چاوز! از تو دیگه انتظار نداشتیم! حیف آغوش احمدی‌نژاد که برای تو باز شد.» وی نیز هشتگ «امضای جعلی» را برای این توئیت مناسب دیده است.

از رئیس جمهور آمریکا تا آقای بروسلی مخالف زاکانی!

کاربر دیگری پیوستن شخصیت‌هایی مانند اکبر طبری، رضاشاه کبیر، بیژن زنگنه، حسن روحانی، شریعت‌مداری، محمد مهاجری و جک گنجیشکه از کارائیب را به کمپین ضد زاکانی تصویربرداری کرده و می‌نویسد: «جالبه آنجلینا جولی و خانواده محترم رجبی هم در کمپین دروغین اصلاح‌طلبان دروغگو شرکت کردند! عجب نظرسنجی دقیقی!» این کاربر نیز ترجیح داده توئیت خود را با هشتگ «امضای جعلی» منتشر کند.

از رئیس جمهور آمریکا تا آقای بروسلی مخالف زاکانی!

سید سهیل راستی نیز امضاهای جعلی پویش علیه شهردار تازه تهران را «آخرین دست‌وپا زدن‌های اصلاح‌طلبان برای جلوگیری از ورود زاکانی به بهشت» عنوان کرده و تصاویری از حامیان فیک کمپین موردنظر منتشر کرده است. کاربر دیگری نیز می‌نویسد: «امضای جعلی تنها راه فرار به جلو. ولی زاکانی که حامی مردم است، به مدد شهدا تمام زمان‌های از دست رفته را جبران خواهد کرد، ان شاءالله»

یکی دیگر از کاربران می‌گوید برای امتحان نرم‌افزار با اسم و رسم رئیس‌جمهور ایالات متحده به کمپین علیه زاکانی پیوسته و درکمال تعجب مشکل خاصی نیز پدید نیامده است: «رفتم این پویش ۲۹هزار امضایی علیه زاکانی رو بررسی کنم. متأسفانه هیچ مکانیزم صحت‌سنجی نداشت! حتی وقتی با اسم «جو بایدن» و یک ایمیل فیک امضا کردم، پذیرفت:) کاش برادران اصطلاحا اصلاح‌طلب از یک پلتفرم مطمئن برای ابراز مخالفت استفاده می‌کردند.»

کمپین ۳۰هزار امضایی اصلاح‌طلبان برای اعلان مخالفت با شهردار جدید تهران «تو زرد» از آب درآمد! اما انگیزه‌های پشت‌پرده تشکیل چنین کمپینی به‌روایت کاربران فضای مجازی چیست؟

چرا اصلاح‌طلبان برای مخالفت با زاکانی به جعل امضا متوسل شدند؟

گویا برخی از زاکانی دل خونی دارند. چه آن زمان که در قامت نماینده مردم در مجلس شورا پرده از انواع رانت‌ها و مفاسد اتفاق‌افتاده، بر می‌داشت. چه در مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری که با تندترین ادبیات حامیان اوضاع موجود اقتصاد کشور را به گوشه رینگ بُرد. چه حالا که نرسیده به بهشت شمشیر را برای ویژه‌خواران و دلال‌صفتان شهرداری تهران از رو بسته است! معلوم است ریشه این همه مخالفت چیست؟

کاربران مختلفی در شبکه‌های اجتماعی نیز به همین موضوع اشاره کرده‌اند. این‌که توسل اصطلاحاً اصلاح‌طلبان به «جعل امضا» برای اعلان مخالفت با زاکانی در همین فضا است. مثلاً «عباس» می‌نویسد: «ضدیت زاکانی برای مقابله با فساد، اصلاح‌طلبان را به صرافت انداخته تا دست به دامن لشگر سایبری با امضای جعلی شوند برای فشار بر وزارت کشور جهت عدم تأیید حکم شهردار جدید تهران.»

از رئیس جمهور آمریکا تا آقای بروسلی مخالف زاکانی!

دکتر احسان پورمحمود درباره رویکرد دوگانه اصلاح‌طلبان در مواجهه با انتخابات متفاوت باتوجه به تجربه تاریخی در گذرگاه‌های مختلف، نوشته: «بازی کثیفی است! نتیجه عملکرد اصلاحطلبان؛ جناح ما اگر رأی بیاورد، انتخابات گل و بلبل است! در مقابل اما اگر احدی از جریان انقلابی موفق به کسب آرای مردمی شود، انتخابات مخدوش است و با امضای جعلی دنبال تغییر نتیجه می‌روند!»

مخاطب دیگری با اشاره به سوابق دور و دراز اصلاح‌طلبان در شلوغ‌کاری، نوشته: «الان فرید مدرسی یه روم میزنه با موضوع همه شهروندان علیه زاکانی!»

نتایج انتخابات روشن است؛ حتی کمترین آرای نمایندگان مردم در شورای پایتخت قابل مقایسه با حامیان ادعایی کمپین نیست. شهردار تازه تهران نیز در یک فرایند دموکراتیک با اعمال نظر اعضای شورای شهر انتخاب شده است. بنابراین حتی ۳۰هزار امضای ادعایی اگر صحت داشت، مطلقاً نمی‌توانست جایگزین انتخابات شود. با این وجود تجربه کاربران شبکه‌های اجتماعی به روشنی از فیک بودن بیشتر حامیان پویش کذایی پرده برداشت.

کد خبر 5292831

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha