به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ددلاین، فرانسیس فورد کاپولا طی دههها با قبول کردن ریسکهای بزرگ در پروژههایش توانسته خودش را به عنوان یکی از بزرگترین فیلمسازان حال حاضر آمریکا معرفی کند. حالا او قصد دارد یک بار دیگر روی پروژه رویایی عظیم خود که «مگالوپولیس» نام دارد ریسکی بزرگ بپذیرد.
هنوز امور مالی فیلم نهایی نشده، اما کاپولای ۸۲ ساله دوباره روی خودش شرط میبندد و میخواهد بخشی از بودجه فیلم که گفته میشود ممکن است تا ۱۲۰ میلیون دلار باشد را پرداخت کند.
کارگردان سهگانه «پدرخوانده»، «اینک آخرالزمان!» و «مکالمه» در حال مذاکره با مجموعهای درخشان از بازیگران است تا در این فیلم او که چند دهه ایدهاش را دارد بازی کنند.
از بازیگرانی که تا به حال کاپولا با آنها برای این فیلم صحبت کرده میتوان از اسکار آیزک، فارست ویتاکر، کیت بلانشت و جان وویت نام برد. او همچنین زندایا، میشل فایفر و جسیکا لانگ را در نظر دارد. علاوه بر این، او قصد دارد دوباره با جیمز کان همکاری کند که با ایفای نقش سانی کورلئونه در «پدرخوانده» تبدیل به یکی از بزرگترین ستارههای آن عصر شد.
کاپولا در مصاحبهای با ددلاین گفت شاید مبارزهاش برای این فیلم خیلی منطقی نباشد و بیشتر مانند جنگی عقیدتی باشد.
او گفت: «به نظرم خبر بزرگی که اینجا دیده میشود این است که من هنوز همان آدمی هستم که ۲۰ سال پیش یا ۴۰ سال پیش بودم. هنوز حاضرم فیلم رویاییام را بسازم، حتی اگر مجبور باشم از پول خودم استفاده کنم و این قابلیت را دارم که اگر مجبور بشوم ۱۰۰ میلیون دلار از پولم را بگذارم. نمیخواهم این کار را بکنم، اما اگر مجبور بشوم میکنم.»
او اضافه کرد: «من متعهد به ساختن این فیلم هستم، دوست دارم آن را در پاییز ۲۰۲۲ بسازم. هنوز تمام بازیگرانم تایید نشدهاند، اما به اندازهای هست که با اطمینان بگویم این فیلمی به شدت هیجانانگیز خواهد بود. هزینه فیلم چیزی بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون دلار خواهد بود که البته امیدوارم بیشتر نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار باشد».
کاپولا قبلاً در ارتباط با چند فیلم دیگر خودش هم از پولش استفاده کرده بود و هر بار موانع را پشت سر گذاشت. «اینک آخرالزمان!» که تبدیل به یک فیلم کلاسیک شده به او اطمینان مالی انجام این کار را میدهد.
وی گفت: «میدانید که من مالک نگاتیو این فیلم هستم و میدانید چرا؟ چون هیچ کسی آن را نمیخواست. و این فیلم این سالها تقریباً به اندازه «پدرخوانده» درآمد دارد. فیلمهایی مثل این کم پیدا میشود. همه میخواهند فیلم مارول بعدی را بسازند، اما هیچکس نمیخواهد فیلمی را بسازد که واقعاً با جوانان به شیوهای امیدبخش ارتباط برقرار میکند، که نشان بدهد ما در موقعیتی هستیم که میتوانیم کنار هم بیاییم و مشکلاتی که پیش میآید را حل کنیم. این چیزی است که من باور دارم، چیزی است که تم موضوعی فیلم واقعاً دربارهاش است.»
او گفت: «آرمانشهر یعنی صحبت کردن درباره اینکه چطور میتوانیم به عنوان یک جامعه مشکلات را حل کنیم. به نظرم این تغییری هیجانانگیز نسبت به انواع فیلمهایی است که الان دارند به عموم مردم ارایه میشوند. بیشتر به خاطر اینکه این پیغام بنیادین را مخابره میکند که وقتش شده ما در نظر بگیریم این جامعه فعلی تنها مدل در دسترس ما نیست. آرمانشهر به معنی مکالمه میان مردم است، پرسیدن سوال درست است درباره اینکه آیا جامعه فعلی تنها مدل است یا اینکه به خاطر جوانان ما میتوانیم انتخابهای بهتری داشته باشیم. این تاثیری است که من امیدوارم این فیلم بتواند داشته باشد. و به همین دلیل حاضر و قابل هستم که رقم بالایی سرمایهگذاری کنم تا آن را به حقیقت تبدیل کنم.»
داستان فیلمنامه کاپولا در شهری معاصر به وقوع میپیوندد و در آن به موضوعهای روز جامعه پرداخته میشود، اما ریشه داستان در روم باستان اتفاق میافتد.
او گفت: «مفهوم فیلم یک حماسه رومی به شیوه سنتی سسیل بی. دمیل یا بن هور است، اما به شیوه همتایان مدرن با تمرکز بر آمریکا تعریف میشود. بر پایه «توطئه کاتیلینی» نوشته شده که از روم باستان میآید. این دوئلی معروف بین یک آریستوکرات به نام کاتیلین که نقشش را اسکار آیزک بازی میکند و سیسروی معروف است که نقشش را فارست ویتاکر ایفا خواهد کرد. او حالا در دوران یک بحران مالی شهردار نیویورک شده و داستان در رومی جدید اتفاق میافتد، یک حماسه رومن که به دوران مدرن آمده است. زمان خاصی در نیویورک مدرن مد نظر نیست، یک تداعی از نیویورک مدرن است که من آن را روم نو میخوانم.»
کاپولا میفهمد در صنعتی که پر از فرنچایزها و فرمولهای آشنا شده است، او دارد مخالف جریان حرکت میکند اما امیدوار است یک بار دیگر بتواند روی خودش شرط ببندد و برنده شود.
این کارگردان گفت: «چند تامینکننده مالی خصوصی هم دارم که میخواهم به صورت شراکتی وارد پروژه کنم. مسلماً هر چقدر مجبور شوم پول بیشتری بگذارم پیچیدگیها بیشتر میشود، اما قابلیت انجامش را دارم.»
نظر شما