به گزارش خبرنگار مهر، علی اربابی صبح چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: یکی از اولویتها و برنامهریزیهای ما صیانت از منابعی است که در بیمه سلامت در اختیار داریم چرا که در حقیقت این منابع مال مردم این سرزمین است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسانجنوبی با اشاره به اینکه تلاش کردهایم با رفع هم پوشانیها، تقویت نظام ارجاع، و انضباط مالی از منابع در اختیار حفاظت و حراست کنیم، بیانکرد: ما توانستهایم تاکنون ۵۰ هزار مورد همپوشانی را رفع کنیم.
تحقق ۶۵ درصدی نسخه پیچی الکترونیکی
اربابی با بیان اینکه توانستیم در سال ۱۴۰۰ در بخش سرپایی نسخهپیچی الکترونیکی را به صورت ۶۵ درصد محقق کنیم، ادامهداد: در مطب پزشکان نیز ۸۵ درصد تولید نسخه الکترونیکی را داشتهایم اما در ۱۵ درصد به دلایلی چون نداشتن موبایل توسط مراجعین و.. همچنان نسخه کاغذی را داریم.
وی افزود: هر چند در ماههای اخیر به واسطه قطعی برق و قطعی اینترنت و… در بحث نسخه پیچی الکترونیکی ممکن است مردم با مشکلاتی رو به رو شده باشند ولی به مرور این مشکلات کمتر شده و در راستای شفافیت بخشیدن به حوزه درمان نیز مردم در این زمینه صبوری کردهاند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسانجنوبی گفت: رضایت از سامانه نسخه پیچی الکترونیکی بیمه سلامت به صورت نسبی وجود دارد ولی در هر حال ما تا رسیدن به نقطه ایدهآل فاصله داریم.
اربابی با اشاره به اینکه از ابتدای سال حدود ۱۵۰ هزار نسخه الکترونیکی در سامانه در خراسانجنوبی ثبت شده است، اظهار کرد: عملکرد این سامانه با شفافیت بخشیدن به بخش درمان و دقت در رعایت پروتکلهای مرتبط با آن موجب صرفهجویی ۴ میلیارد تومانی در هزینهها شده است.
تمام مطالبات بخش سرپایی تا پایان تیرماه پرداخت شد
وی گفت: در بخش سرپایی کلیه مطالبات ما تا پایان تیرماه پرداخت شده است و مطالبه مردادماه را نیز طی روزهای آتی پرداخت خواهیم کرد و در بخش بستری نیز کلیه مطالبات بیمارستانهای دولتی را تا پایان خردادماه پرداخت کردهایم.
مدیرکل بیمه سلامت خراسانجنوبی با بیان اینکه در مورد هزینههای بستری بیماران کرونایی آنچه را که پروتکلهای کشوری پذیرفته است را نیز پرداخت میکنیم، اظهار کرد: در مورد دارو نیز در سه مرحله سه میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی پرداخت کردیم.
اربابی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای رایگان شدن آزمایش PCR تشخصی کرونا، افزود: در حال حاضر در بخش دولتی بیمه سلامت هزینههای این آزمایش را پرداخت میکند تا با شناسایی سریع بیماران این مشکل نیز مرتفع شود.
وی در مورد بیشتر بودن هزینه نسخههای الکترونیکی نیز یادآور شد: این افزایش هزینه بابت تشویق پزشکان برای استفاده از نسخه پیچی الکترونیکی در نظر گرفته شده است ولی باید به سمتی برویم که این افزایش، از جیب بیماران پرداخت نشود.
نظر شما