۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۲۱

وزیر بهداشت:

صف‌های واکسیناسیون در برخی استان‌ها باید مدیریت شود

صف‌های واکسیناسیون در برخی استان‌ها باید مدیریت شود

اردبیل- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: صف‌های تشکیل شده برای واکسیناسیون در کشور با تولید واکسن داخلی و واردات به موقع و نیز توزیع در استانها باید مدیریت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین‌اللهی عصر پنجشنبه در دیدار با امام جمعه اردبیل اظهار کرد: بر خلاف هفته‌های گذشته با تأمین واکسن داخلی و خارجی سرعت واکسیناسیون را در کشور شاهد خواهیم بود تا تزریق واکسن برای عموم مردم انجام شود.

وی تأکید رئیس جمهور را بر واکسیناسیون عمومی تا چند ماه آینده تصریح کرد: به هیچ وجه شکل‌گیری صف‌های طولانی و حتی صف چندین نفره برای واکسیناسیون مناسب و درست نیست و اسباب شرمندگی برای همه ماست و تلاش می‌کنیم در هفته‌های آینده این موضوع کنترل شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزایش مراکز تجمیعی و استفاده از مکان‌های عمومی را برای گسترش واکسیناسیون در استان‌ها یادآور شد و گفت: باید ظرفیت واکسیناسیون در استان اردبیل از ۲۰ هزار دوز در روز افزایش یافته و تا ۵۰ هزار دوز نیز برسد.

عین‌اللهی افزود: ما هیچ مشکلی در تأمین واکسن مورد نیاز نداریم و با تلاش شبانه‌روزی که در این راستا آغاز کردیم، سعی و تلاشمان بر این است تا خلأهای احتمالی برطرف و واکسیناسیون عمومی گسترش پیدا کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: ما در بحث معرفی مراکز واکسیناسیون و حتی اغنا کردن مردم برای زدن واکسن کوتاهی کردیم و به نوعی عده‌ای در تلاش هستند تا واکسن هراسی را در جامعه ترویج دهند در حالی که مردم مطمئن باشند که تنها راه مقابله با این بیماری توسعه واکسیناسیون است.

صف‌های واکسیناسیون در برخی استان‌ها اسباب شرمندگی است

همه ایرانیان صاحب پرونده سلامت الکترونیکی می‌شوند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به کمبود تخت بیمارستانی در استان اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: در کنار واکسیناسیون و مهار کرونا در ماه‌های آینده، سعی و تلاشمان بر این است تا طرح‌های زیربنایی را در بخش بهداشت و درمان مورد توجه قرار دهیم تا همه افراد جامعه از مزایای سیستم درمانی الکترونیکی استفاده کنند.

عین‌اللهی اضافه کرد: در بحث راه‌اندازی سیستم سلامت الکترونیکی و برخورداری همه ایرانیان از فرآیند ارتقا بهداشت و تضمین سلامت در حوزه‌های مختلف بیان کرد: ما با پرهیز از ارائه خدمات القایی و یا بی‌برنامه سعی خواهیم کرد تا همه ملت ایران را صاحب پرونده الکترونیکی در حوزه سلامت بکنیم تا میزان مراجعات، آزمایش، داروهای تجویزی و سایر خدمات ارائه شده به افراد جامعه مشخص و معلوم شود.

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: منابع وزارت بهداشت در سال جاری ۱۳۷ میلیارد تومان تعیین شده که تاکنون یک پنجم این منابع تأمین شده در حالی که اجرای طرح‌های گذشته در حوزه بهداشت و درمان به افزایش پرداختی برخی از گروه‌ها منجر شده تا فاصله زیادی بین پزشکان و کادر درمانی به وجود آید.

وزیر بهداشت تصریح کرد: استان اردبیل در کنار افزایش تخت بیمارستانی و تجهیزات مناسب، نیازمند دهکده سلامت است تا مردم به راحتی بتوانند از خدمات تخصصی و فوق تخصصی در حوزه‌های بهداشتی و درمانی استفاده کنند.

کد خبر 5295509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی فدایی IR ۲۳:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۱
      0 0
      واکسن کافی در اختیار قرار نمیدهند و انتظار دارند صف تشکیل نشود!!!! جالب است که مسول اول بهداشت کشوز گله می کند از کمبود!!! خجالت بکش که مسول صف و گرفتاری مردم خودت هستی تودیگه نمی توانی نقش اپوزیسیون را بگیری؟؟ تو باید پاسخگوی گرفتاری مردم باشی!!!!