محمد سوادکوهی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شهرستان گلپایگان چهار و هزار و ۲۰۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد هستند که در مجموع ۶ هزار و ۵۰۰ نفر را شامل میشوند.
وی افزود: در دو سال گذشته که وضعیت نابسامان اقتصاد و بیماری کرونا موجب کاهش درآمد خانوادهها شده است در قالب طرح تبصره ۱۴ و در راستای کمک به رفع فقر مطلق، ۷۰۰ خانواده واجد شرایط در این شهرستان تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتند که شامل دریافت مستمری تا هر گونه حمایتی میشود.
۳۰۰ یتیم گلپایگانی از سوی حامیان حمایت میشوند
رئیس کمیته امداد گلپایگان گفت: اکنون ۳۰۰ یتیم و ۳۰۰ خانواده در طرح محسنین از سوی ۱۴۰۰ حامی حمایت میشوند و ماهانه مبلغ ۲۷۰ هزار تومان به حساب ایتام و هر خانواده طرح محسنین واریز میشود.
وی با بیان اینکه ۵۰۰ دانشآموز و ۳۵ دانشجو با حمایت کمیته امداد مشغول تحصیل هستند، افزود: با شیوع بیماری کرونا تحصیل دانشآموزان از طریق فضای مجازی (برنامه شاد) فراهم شد و در این زمینه ۸۰ تبلت برای دانشآموزان تحت حمایت تهیه و اهدا شد.
مستمری جوابگوی خانواده محرومان نیست
سوادکوهی با بیان اینکه مستمری خانوادهها نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است اما جوابگوی تأمین مخارج زندگی آنان نیست، گفت: در گذشته مبلغی برای جهیزیه نوعروسان به حساب آنان واریز میشد اما در یک سال اخیر به شکل هم افزایی با کمک خیرین تهیه جهیزیه تقریباً به صورت کامل انجام میشود.
ضرورت تغییر و تحول در حوزه مشارکتهای مردمی گلپایگان
وی با بیان اینکه یکی از خیریههای گلپایگان برای اهدای لوازمالتحریر به دانشآموزان تحت پوشش اعلام آمادگی کره است، تصریح کرد: کمیته امداد نیازمندان واقعی را تحت پوشش دارد و بر این اساس در شهرستان گلپایگان در حوزه مشارکتهای مردمی ضرورت دارد که تغییر و تحولاتی ویژه انجام شود.
تشکیل شورای زکات در گلپایگان
وی از تشکیل شورای زکات روستایی در شهرستان گلپایگان خبر داد و افزود: پرداخت زکات موجب آبادانی روستاها میشود و میطلبد مردم در پرداخت زکات اهتمام بیشتری ورزند.
سوادکوهی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه گلپایگان نسبت سایر شهرهای غرب استان از منابع درآمدی مانند شرکتهای صنعتی و خیران برخوردار است نباید فقیری در این شهرستان داشته باشیم که در پرداخت اجاره مسکن در رنج و عذاب به سر برد و باید یک مرکز خیریه مسکن برای حل این معضل بزرگ راهاندازی شود.
وی با بیان اینکه شعار دولت سیزدهم جهش مسکن است و ضرورت دارد دستگاههای متولی این امر و خیران نیز به ساخت مسکن محرومان کمک کنند، گفت: خانوادههای تحت حمایت فاقد مسکن که در روستا یا شهر زمین دارند با اقدام به ساخت مسکن به آنان ۱۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و ۵۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصد پرداخت میشود.
رئیس کمیته امداد گلپایگان گفت: در گلپایگان به دلیل قیمت بالای زمین، خانوادههای محرومان از ثبت نام در طرح ملی مسکن استقبال نکردند.
۳۰ درصد سهم اعتبارات اشتغال گلپایگان جذب شده است
وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۲۰ فقره تسهیلات اشتغال پرداخت شده است، گفت: امسال به شهرستان گلپایگان نزدیک ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای ۳۰۰ طرح خوداشتغالی در زمینه کشاورزی، دامداری و صنعتی، خدماتی تخصیص دادهاند که تاکنون ۳۰ درصد اعتبارات با معرفی افراد جویای کار جذب شده است.
۵ مرکز نیکوکاری در گلپایگان
سوادکوهی گفت: در یک سال گذشته از محل صندوقهای صدقات پراکنده در سطح شهرستان گلپایگان یک میلیارد تومان جمعآوری شده است، اما در یک سال گذشته به خانوادهها ۳۰ میلیارد تومان مستمری پرداخت شده که بدین معناست که ۲۹ میلیارد تومان آن از سوی دولت پرداخت شده است.
وی گفت: در شهرستان گلپایگان پنج مرکز نیکوکاری داریم که مردم میتوانند به این مراکز کمک کنند.
نظر شما