۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴

طی سال جاری صورت می‌گیرد؛

ایجاد شش هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی برای نیازمندان

ایجاد شش هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی برای نیازمندان

قزوین-معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده طی سال جاری شش هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان واجد شرایط ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین سید مرتضی دهقانی محمدآبادی بیان کرد: یکی از مهمترین خدمات کمیته امداد در زمینه توانمندسازی جامعه هدف، ایجاد اشتغال و فراهم کردن زمینه درآمدزایی برای آنها است.

وی ادامه داد: در واقع توانمندسازی، محور برنامه‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) است چراکه باید به جای ماهی دادن، ماهیگیری را به نیازمندان بیاموزیم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: پنج مؤلفه مهم اشتغال زایی شامل مشاوره، استعداد سنجی، ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، ایجاد اشتغال و نظارت فنی و پشتیبانی فرآیند اشتغال زایی را شکل می‌دهند.

وی افزود: این اقدامات موجب می‌شود طرح‌های اشتغال ایجاد شده برای مددجویان تحت حمایت از پایداری بالایی برخوردار باشند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین عنوان کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده طی سال جاری شش هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان واجد شرایط، ایجاد می‌شود که از این تعداد یک هزار و ۵۵۰ فقره اشتغال از طریق کاریابی خواهد بود.

وی اعلام کرد: در واقع طی سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی برای ایجاد اشتغال مددجویان پیش بینی شده که امیدواریم با همکاری بانک‌ها بتوانیم به اجرای این برنامه نائل آئیم.

دهقانی محمدآبادی عنوان کرد: در ایجاد اشتغال برای مددجویان به مشاغل مختلف و با شرایط مختلف متناسب با شرایط مددجو و فضای بومی و جغرافیایی توجه می‌شود.

وی توضیح داد: به عنوان مثال مشاغل خانگی بهتر و بیشتر از دیگر مشاغل آزاد نرخ بیکاری را در شهرها و روستاها کاهش می‌دهند؛ چرا که با هزینه کم و بهره مندی از وام‌های خود اشتغالی، قابل اجراست.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قزوین تصریح کرد: از طرفی مشاغل خانگی برای زنان سرپرست خانوار از مزیت‌های بالایی برخوردار است چراکه حضور مستمر مادر را در خانواده برای تربیت فرزندان و کاهش آسیب‌های مختلف اجتماعی موجب می‌شود.

دهقانی محمدآبادی گفت: در این میان بنگاه‌ها و صنایع کوچک و متوسط، از اساسی‌ترین و حیاتی ترین واحدهای فعال در جوامع امروزی اند که می‌توان با برنامه ریزی صحیح و ارائه راهکارهای حمایتی و نظارتی بر بنگاه‌های کوچک و متوسط علاوه بر رفع بخش قابل توجهی از مشکل بیکاری، به افزایش تولید و صادرات ملی نیز کمک کرد.

وی یادآور شد: کمیته امداد امام خمینی (ره) آمادگی دارد برای ارتقای کمی و کیفی جریان تولید، نیروی کار آموزش دیده در رشته‌های مورد تقاضای کارفرمایان را تأمین کند که خوشبختانه در این زمینه همکاری شایسته ای با برخی واحدهای صنعتی داریم.

کد خبر 5299245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha