به گزارش خبرگزاری مهر صدیق جدید الاسلام اظهار کرد: قارچ سیاه بیماری جدیدی نبوده و در اثر یک نوع قارچ خطرناک به اسم «موکورمایکوزیس» که معمولاً روی مواد آلی رشد کرده به انسان منتقل میشود و این بیماری در افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند، دیده میشود.
وی در خصوص ارتباط قارچ سیاه و کرونا که اخیراً شایع شده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه این قارچ در کشور شیوع پیدا کرده و هم زمان استان ما راهم در بر گفته است به طوری که تا کنون ۹ مورد بیمار شناسایی و بستری شده اند.
جدید الاسلام اظهار داشت: کمیته متشکل در استان شامل تیم عفونی، چشم پزشک، متخصص گوش و حلق و بینی، داخلی و مدیر دارویی تشکیل شده است که پیشگیری از بیماری قارچ سیاه و چگونگی جلوگیری از شیوع این بیماری و درمان آن در استان را برعهده دارد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مرکز درمانی بیمارستان کوثر با اختصاص یک بخش درمانی به این ۹ بیمار تمام تلاش خود را برای درمان و جلوگیری از شیوع آن به کار برده است.
جدید الاسلام خاطر نشان کرد: قارچ سیاه در افرادی که دارای نقص ایمنی بدن، دیابت و فشارخون بالا هستند، بیشتر بروز مییابد و با توجه به اینکه کرونا سیستم ایمنی بدن را ضعیف میکند، زمینه بروز این بیماری نیز افزایش مییابد.
وی افزود: از دیگر علائم بیماری قارچ سیاه ریوی میتوان به تب، سرفه کردن، درد قفسه سینه و تنگی نفس اشاره کرد و دیگر عوارض این بیماری به صورت تاول یا زخم و ضایعات پوستی ظاهر و ناحیه آلوده، سیاه میشود.
معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی با توصیه به پزشکان و کادر درمان در مورد شناسایی این بیماران گفت: باید هشدارهای لازم به مردم در این خصوص داده شود تا با خود مراقبتی و رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی خود را از مبتلا شدن به هر نوع از این بیماری حفظ کنند.
نظر شما