به گزارش خبرنگار مهر، اکرم فداکار در مراسم اختتامیه چهارمین دوره و افتتاحیه پنجمین دوره طرح دانش آموزی داناب (نجات آب) از گردآورندگان ایده طرح نجات آب قدردانی کرد و اظهار داشت: این طرح هم جای آسیب شناسی دارد و هم جای عمق بخشی و البته لازم است شرکتهای دانش بنیان و مجموعه ای از دانش آموزان تحت عنوان ناجیان آب در این طرح مشارکت جدی داشته باشند.
وی از شرکت آب منطقه ای، جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش استان یزد خواست تا در کنار یکدیگر از داشته های علمی، آموزشی و فرهنگی یکدیگر استفاده کرده و پا را از ایجاد طرح و ایده فراتر گذاشته و به سمت عملیاتی کردن این موضوع مهم که به طور قطع اتفاقات خوبی در برخواهد داشت، بروند.
آماده اجرای طرح سواد آبی برای دانش آموزان هستیم
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد نیز با بیان اینکه این برنامه باید با حضور صاحبان اصلی این طرح یعنی دانش آموزان برگزار می شد، از حمایت های مدیران کل آموزش و پرورش در برگزاری این طرح قدردانی کرد و از آمادگی اجرای طرح سواد آبی برای دانش آموزان مقطع متوسطه دور دوم خبر داد.
محمدمهدی جوادیان زاده، هدف از برگزاری طرح داناب را افزایش دانایی و معرفت دانش آموزان در مورد مسئله مهم آب و استفاده صحیح از ابزارهای پیشرفته در دسترس عنوان کرد و گفت: همه مشکلات به وجود آمده در دنیای امروز در مورد استفاده نادرست از آب و به ویژه منابع آب به بدفهمی بشر باز میگردد زیرا بشر امروز با اینکه ابزار و تکنولوژی پیشرفته ای در دست دارد، درک درستی از چگونگی استفاده صحیح از منابع خدادادی زمین و تعریف صحیح توسعه پایدار نداشته و مشکلات عدیده ای را به وجود آورده است.
وی ادامه داد: امیدواریم با افزایش دانایی دانش آموزان و قرار گرفتن دانایی و توانایی در کنار هم به مدیریت درست دست پیدا کنیم و مدیریت درست فقط به مدیریت آب منطقه ای برنمی گردد بلکه بخش مهمی از مدیریت، خود جامعه و بخش مهمی از جامعه بحث آموزشی، بهره برداری و احساس مسئولیت اجتماعی است.
جوادیان زاده افزود: امیدواریم اجرای این طرح در افزایش دانایی و توانایی دانش آموزان که آینده سازان این کشور هستند موثر و کارگشا باشد.
آماده همکاری برای راه اندازی دبیرستان آب در یزد هستیم
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این مراسم با تقدیر و تشکر از همه اجراکنندگان این طرح گفت: اجرای این طرح در چهار سال متوالی نشان از همکاری خوب بین همه برگزارکنندگان دارد ولی هنوز جای بررسی، ارزیابی و آسیب شناسی دارد و می تواند راهگشایی برای گامهای موفق بعدی باشد.
محسن موحدی فر با بیان اینکه در زمان کنونی جای آن دارد که به جای بحران آب، نجات آب را ببینیم، افزود: هرچند که استان ما با مشکلات مهم آبی روبروست ولی این بحث منطقه ای و جهانی است و ارزش آن را دارد که یک هنرستان آب در کشور ایجاد شود و ما آماده هرنوع همکاری برای این موضوع مهم هستیم.
در این مراسم ضمن رونمایی از پوستر طرح داناب و سواد آبی سال تحصیلی جدید به دانش آموزان و معلمانی که در این طرح، فعالیت داشته و حائز رتبه برتر شدند لوح تقدیر و هدایایی اهدا شد و از فعالان این عرصه تقدیر به عمل آمد.
نظر شما