مجتبی نظم ده با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: فروردین ماه سال ۱۳۹۹ و نزدیک به سه ماه بعد از شیوع ویروس کرونا و آغاز محدودیتها و تعطیلی باشگاههای ورزشی با پیشنهاد اعضای باشگاه تصمیم به برگزاری مسابقات به صورت مجازی و آنلاین گرفتیم. همان زمان مشخص بود که حداقل دو سال مردم با این ویروس درگیر هستند و هدف ما این بود که تکواندوکاران را به لحاظ روحی و جسمی آماده نگه داریم.
وی در مورد بخشنامه فدراسیون برای اخذ مجوز برگزاری مسابقاتی از این دست گفت: در آغاز راه، رقابتها را در سالن ورزشی تکاوران برگزار میکردیم، در یکی از دورهها که محمد نوذری رئیس وقت هیأت تکواندو استان البرز برای بازدید آمده بودند، پیشنهاد برگزاری مسابقات در سالن هیأت را دادند که ما نیز پذیرفتیم. در پنجمین دوره این رقابتها، استاد نوذری با حضور در سالن بخشنامه را به ما نشان داد. ما هم قبول کرده و روز بعد طی نامهای به فدراسیون برنامه مسابقات از شهریور تا اسفندماه ۱۳۹۹ را اعلام کرده و خواستار صدور مجوز شدیم. بعد از آن نیز دوباره برای برگزاری ۱۲ دوره مسابقات در سال ۱۴۰۰ برنامه درخواست خود را به فدراسیون ارسال کردیم که در هر دو مورد پاسخی از سوی فدراسیون دریافت نکردیم.
پیشکسوت تکواندو ادامه داد: با توجه به اینکه ما دو مورد طی نامهای رسمی به فدراسیون درخواست برگزاری مسابقات دادیم، بدون شک فدراسیون در جریان برنامههای ما بوده و در چنین شرایطی هم مسابقات با اطلاع فدراسیون برگزار شده و چون نامهای دریافت نکردیم، به اجرای برنامهای خود ادامه دادیم.
نظم ده با بیان اینکه خیلی از پومسه رو های مطرح کشور در رقابتهای ما شرکت میکنند اظهار داشت: در ابتدا قصد ما برگزاری مسابقات برای تکواندوکاران داخلی بود، ولی رفته رفته درخواستهایی از کشورهای مختلف داشتیم و عملاً رقابتها بین المللی برگزار شد و غیر از اقیانوسیه، از سایر قارهها شرکت کننده داشته ایم. در مورد هزینه مسابقات هم بگویم که در ابتدا مسابقات رایگان برگزار شد و هزینهها توسط همکاران من تأمین میشد و داوران نیز حق الزحمه ای دریافت نمیکردند. ولی در ادامه مجبور شدیم برای تهیه احکام و مدالها مبلغی را تحت عنوان ورودیه دریافت کنیم. سال گذشته با ۲۵۰ هزار ریال شروع کردیم و الان ۳۸۰ هزار ریال بابت ثبت نام دریافت میشود. از همان دوره نخست نیز حکم قهرمانی و مدالها نیز با پست برای نفرات برتر ارسال میشد.
وی افزود: خیلی تلاش کردیم تا هزینه را کاهش دهیم تا فشار آن روی تکواندوکار و خانوادهها نباشد. مدتی قبل هیأت تکواندو البرز مسابقات پومسه برگزار کرد و ورودیه ۸۰۰ هزار ریال دریافت شد. ما در اینجا مبلغ بسیار کمتری و فقط برای پوشش هزینه ها دریافت میکنیم. به عنوان مثال تلویزیون خانه را برای مسابقات به سالن می بریم. یا مسئول سیستمهای داوری چند دوره محبت کرده و رایگان در اختیار قرار داد. همین الان برخی تکواندوکاران با پرداخت هزینههای سنگین دلاری در مسابقات خارجی شرکت میکنند. ولی ما خارجیها را به ایران آوردیم تا با تکواندوکاران ما رقابت کنند. البته خارجیها به دلیل شرایط خاص و عدم امکان انتقال پول، رایگان شرکت میکنند و فقط حکم آنها ارسال میشود.
مربی و داور بین المللی تکواندو ایران ادامه داد: من یک تکواندوکار هستم. در المپیک داوری و مربیگری کرده ام. تکواندو ایران و جهان برای من هزینه کرده است و در این دوران حس کردم که تکواندو به من نیاز دارد و من دین خود را به رشته مورد علاقه خود ادا کردم. ضمن اینکه این رقابتها باعث رونق تکواندو در دورانی شد که همه باشگاهها تعطیل بودند و تکواندوکاران با کمک خانواده خود در مسابقات شرکت میکنند. ما توانستیم تکواندو را در دوران سخت کرونا زنده نگه داریم و چهرههای مستعد و با آتیهای را نیز از دورترین نقاط ایران، کویر گرفته تا تایباد و ایلام و...... شناسایی کردیم. ما از همه نقاط ایران شرکت کننده داریم و به تکواندوکاران انگیزه دادیم تا تمرینات خود را تعطیل نکنند.
نطم ده در پایان گفت: از خبرگزاری مهر صمیمانه تشکر میکنیم که در این مدت کنار ما بود و با پوشش اخبار این رقابتها کمک شایانی به رونق مسابقات و حضور با انگیزه مضاعف تکواندوکاران داشت.
نظر شما